1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Z téhle upištěné vydrbíny je mi vždy na zvracení 🤮

20
Před 1 rokem
Horst Gebauer

Jen jí nechte ještě chvíli pištět, ta rudá čuba stejně v červnu končí.

19
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Soudružka Konečná je velice rozumná žena je prostě nejlepší.

13
Před 1 rokem
Leoš Novak

Nech si ji zarámovat a můžete ji komouši prohlásit za svatou,teď už chodíte i do kostela ,tak to půjde.

Před 1 rokem

Udělali nový bordel se starými courami. Přemalováním vývěsního štítu o písmenko M si moc nepomohli. Měla by se na to zeptat svého papalášského tatíka.

5
Před 1 rokem

Fujtajbl jeden komoušskej, ještě že mám dobrej žaludek,jinak šel oběd ven!

5
Před 1 rokem
Tomáš Kábele

no z vás je člověku na blití vy duševní invalide.

4
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Připíše si velké "M" a dělá, jako že se jí to netýká. Drží se pořád tím jedním drápem na veřejnosti a pouští moudra.

1
Před 1 rokem

Paní Konečná je jedna z našich nejlepších političek díky Katko co pro mladé děláš

17
Před 1 rokem
Lukáš Svůra

Vy jste továrna na vtipy.

Před 1 rokem

Na soudružce Konečné obdivuji jak je u ní vzácně snoubí krása s moudrostí. Kdo by takovou ženu nechtěl mít doma...🙂

10
Před 1 rokemUpraveno
Ladislav Šobíšek

Tak já bych ji rád někdy vymaloval na portrét, ale buď nemám dost šedé, nebo rudé ....

4
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

jejich problém, záleží na lidech pokud budou i nadále chtít produkty, které skončí a pak lidé přestanou nakupovat, si to ještě pán Rohlík rozmyslí, když mu klesnou tržby.

3
Před 1 rokem

Jestli tahle ubohá komunista má děti, tak je lituji..tahle rudá soudružka je opravdový odpad..

16
Před 1 rokem
Radek Simonuk

Dobrý večer, tak jste si ulevil a teď ještě ten prášek a hajdy a kutě.🤕✌️

2
Před 1 rokem

To, co dělali ti před námi, to nejsme my. My s tím nemáme nic společného. Ale ten majetek, který nakradli ti před námi, to ano. To jsme my.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt