Z téhle upištěné vydrbíny je mi vždy na zvracení 🤮
Jen jí nechte ještě chvíli pištět, ta rudá čuba stejně v červnu končí.
Soudružka Konečná je velice rozumná žena je prostě nejlepší.
Nech si ji zarámovat a můžete ji komouši prohlásit za svatou,teď už chodíte i do kostela ,tak to půjde.
Udělali nový bordel se starými courami. Přemalováním vývěsního štítu o písmenko M si moc nepomohli. Měla by se na to zeptat svého papalášského tatíka.
Fujtajbl jeden komoušskej, ještě že mám dobrej žaludek,jinak šel oběd ven!
no z vás je člověku na blití vy duševní invalide.
Připíše si velké "M" a dělá, jako že se jí to netýká. Drží se pořád tím jedním drápem na veřejnosti a pouští moudra.
Paní Konečná je jedna z našich nejlepších političek díky Katko co pro mladé děláš
Vy jste továrna na vtipy.
Na soudružce Konečné obdivuji jak je u ní vzácně snoubí krása s moudrostí. Kdo by takovou ženu nechtěl mít doma...🙂
Tak já bych ji rád někdy vymaloval na portrét, ale buď nemám dost šedé, nebo rudé ....
jejich problém, záleží na lidech pokud budou i nadále chtít produkty, které skončí a pak lidé přestanou nakupovat, si to ještě pán Rohlík rozmyslí, když mu klesnou tržby.
Jestli tahle ubohá komunista má děti, tak je lituji..tahle rudá soudružka je opravdový odpad..
Dobrý večer, tak jste si ulevil a teď ještě ten prášek a hajdy a kutě.🤕✌️
To, co dělali ti před námi, to nejsme my. My s tím nemáme nic společného. Ale ten majetek, který nakradli ti před námi, to ano. To jsme my.