1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Myslím že tímto spravedlivým gestem si Rohlík polepší.. alespoň u rozumných lidí..👍👍👍👍. ...♥️🥐

96
Před 1 rokem

Propagace komunismu je trestná, Konečná má sedět ve vězení a ne se do ěčeho pouštět.

83
Před 1 rokem
Karel Urbánek

Vám ,by slušelo někde na psychiatrickém oddělení.

59
Před 1 rokemUpraveno

Ta Konečná alespoň bojuje za lidi, za nás za všechny......Lidé si jí berou do huby zato že je komunistka, ale že si národ zvolil bolševika jako prezidenta, to asi spoustě lidem uniká ! Mě komunisti nevadí, myslím ty obyčejné lidi, kteří z toho nikdy nic neměli, ale vadí mi tahle současná smečka "demokratů" kteří potápějí celou evropu !!!

231
Před 1 rokem
Petr Vlach

Za nás všechny? Mluvte za sebe! Za mě nebojuje.

114
Před 1 rokem

Lidé bděte, ta rudá lůza má v průzkumech 4,5%. Zakázat a zrušit nejde a i kdyby, tak se přejmenuje a jede dál. Jako DS, jako ten fašista na Slovensku atd. Jen osobní odpovědností každého občana a využitím volebního práva, které by nikdo neměl promarnit, se tomu lze bránit.

45
Před 1 rokem
Václav Pešek

I já Václave,budu volit komunisty ,je mi skorem padesát abstejne jsem,zažil jen zlomek,jejich vlády a měli jsme se relativně fajn,nemusel ses,aspoň bát,že nebudeš mít práci a bydlet,někde ve stoce .

12
Před 1 rokem

No a co vždyť má Konečná, ač je komunista pravdu ! Europoslanec Vondra odněkud vypotil podivný dopis kterým se snažil zdiskreditovat Jandejska a neměl to ověřené, podle mne je to na žalobu ! Problém je ale v tom, že i kdyby to nebyla pravda je to jednou řečeno a potom si kde kdo myslí své !

14
Před 1 rokem

"Její slova rozzuřila poslankyni Barboru Urbanovou (STAN),

podle které by členové strany, která ničila soukromé podnikání,

měli mlčet."

------------------------

Pan "Rohlík" v tomhle konkretním případě "dělá do politiky"

způsobem, který přiměl Kateřinu Konečnou reagovat kriticky.

Být politicky aktivní, také bych tenhle jeho počin nepřešel mlčky.

Pokud jde o rozzuřenost paní Urbanové, tu mlčky přejdu rád.

48
Před 1 rokem
Josef Stastny

Jednoduše řečeno a nejde než s tím soulasit.

17
Před 1 rokem

Názorný příklad komunistické ideologie v praxi. Rozumný člověk tuto osobu nemůže nikdy podporovat.

31
Před 1 rokem

Vidím, že je stále stejné s komunisty. Každý i sebeblbější argument je jim dobrý, když se hodí do krámu. A LŽOU, ALŽOU, ALŽOU, ALŽOU... Paní Konečná. Vy jako komunisté jste nevznikli v roce 1990, ale v roce 1921. V roce 1990 jste se pouze stali následnickou stranou té předchozí a to se všemi důsledky z tohoto vyplývajícími. Jste stále tou stranou, která popravila generála Píku, mučila hrdinu bitvy o Británii Karla Kuttelwashera, popravila Miladu Horákovou, i když všichni věděli, že je to justiční vražda. O dalších se nezmiňuji jenom proto, že bychom tu byli velmi dlouho při vyjmenování všech Vašich obětí. Bedřicha Reicina a Rudolfa Slánského nezmiňuji zcela vědomě, protože Ti si to zasloužili, i když ne zato, za co byli odsouzeni a popraveni. (Byly to pěkné *). Nikdy jsem nezaznamenal, že by jste se nějak odřízli od této strany, nebo se omluvili za to co jste tomuto národu způsobili. Právě naopak jste měli hned v 90-tých letech ve vedení takové kreatury jako byl pan Grebeníček. Jeho otce měl někdo ****.

Taková jste "pokroková a demokratická strana" ! Takže máte právo jenom mlčet. Já vím, ale je před volbami do Europarlamentu, a když ty prachy jsou tam opravdu suprový, že ano. To by bylo skvělý se tam zase dostat. Myslím že Vás jako stranu měli zakázat hned v tom roce 1990. Ale to nebyla politická situace, která by tomu přála. Proč náš národ u některých vražd je schopen se do krve hádat, že to byla vražda, a u některých je schopen mávnout rukou a říct, "no jo to byla vražda, ale to už bylo dávno"! Vražda byla, je a bude vždycky vraždou! Jste hnus a spodina národa.

40
Před 1 rokem
Pavel Douša

náhodou , třeba takový dobře sestavený kádrový posudek ( za zneuctění opilé manželky šéfa při oslavě MDŽ ) vám otevřel úplně nové pracovní obzory ... a to nemluvím o trestu nazvat vedoucího strany debilem nebo jiným hodnocením jeho inteligence ... to pak vaše VŠ v kotelně nezajímala vůbec nikoho

4
Před 1 rokem

Docela by mě zajímali platové podmínky soudruha miliardáře v jeho podnicích. Zda je to také o minimálních mzdách jako u Bureše.Odkaz

17
Před 1 rokem
Jaroslav Chalupa

Nějaká souvislost? Pokud je za jím nabízenou mzdu někdo ochotný dělat...

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Nejsilnější důkaz toho, jaká zda panuje všeobecná volnost, rovnost a aj to bratrství: osoba, která je již od pohledu vážnou kandidátkou ústavní péče i tak může směle zastávat post poslankyně. Nádhera!!! 🙂

29
Před 1 rokem
Miroslav Kašpar

Koho myslíte tou osobou?

7
Zobrazit dalších 9 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt