Z této profesionální komunistky, se mi " šoufl" dělá , kdykoliv ji vidím, nebo i jen slyším....🤢
Mně je zas šoufl když vidím komentáře parodie na profily typu Soukup
Nedavno jsem se kousnul a dal jsem jeden rozhovor s ni - cca 45min. 3x si naprosto protirecila - je opravdu ale opravdu hloupa.
"Děkuji" pane Havle, Zemane , Klausi, že jste tu rudou sebranku nezrušili. my se jich nezbavíme ani te´d.
Já se jen divím, že ta komunistická dcerka je pořád v televizi i na netu.
Zeptejte se jí někdo, čím byl její tatínek.
Také komouš ...
Bylo předem jasné, jakmile oznámili protest v Praze, že se do toho při..re rádoby politický odpad. Jediné plus, že byl řádně vytříděný 😁
Poslankyni Urbanové doporučuji antiemetikum a na hysterický raptus mokrý hadr na hlavu.
Mohl byste popřít co řekla paní Urbanová?
Poslankyně Urbanová by především měla omezit svou uhlíkovou a zejména metanovou stopu, které její korpulentní tělo produkuje.
Barbora Urbanová fuj udělalo se mi šoufl jen jsem si přečetl to jméno !
Tak to asi nic nevíte o naší 40 leté komunistické totalitě bez všech svobod pod taktovkou Kremlu.
Paní Konečná vypadá trochu vyblitě,nejsem až tak vyznavačem šminek a malování,ale zde by to hodně pomohlo .
Tak to je fakt hodnotnej příspěvek. To vás opravdu nechci vyprovokovat abyste zde zveřejnil své foto.
To je úroveň diskuze ! Jenom napadání a urážky.Takto se projevuje člověk slabého intelektu a ducha.