Vážení politici, už se mi z Vás dělá opravdu špatně.
Tak proč lezeš na politickou diskusi
Nic proti, ale zástupci fa Rohlík zjistili až nyní kdo je p. Jandejsek. Nebo se tím zviditelnili?
Paní poslaňkyně ať se vyjadřuje slušně,ono někoho napadat je snadné.Je to prostě chování neslušné.
Copak,copak ty Rudá můro.Znárodnit by jsi ho nechtěla?Je Únor to by šlo ne?
Paní Konečná by měla nastoupit ústavní léčbu.
Soudružka komunistka je tou svou zločineckou ideologií tak nasáklá, že by jí zřejmě nepomohla ani transplantace mozku.
Nechápu, proč jí média dávají takový prostor aby se vyjadřovala, když rozumu moc nepobrala
do 89 se budovalo po 89 rozkradlo a také byli při tom mrtví
Copak vám po roce 89 ukradli? Teplé místečko v sekretariátu? Ano byla privatizace sice trochu divoká a mnoho dnešních boháčů privatizovalo podivným způsobem. Neříkám, že všichni, ale s privatizací nebyly žádné zkušenosti a někdo toho šikovně využil.
Komunistická špína. Ta paní by se měla stydět.
Ta komunistická špína aspoň něco dělá a nebo se o to snaží ne jako Mareček Bendů, který si z toho udělal celoživotní koryto. A to nejsem,nebyl jsem a nikdy nebudu zastáncem komunistů.Ale ta baba má aspoŇ inicitativu a ne jako ti sedprdelkové za velké prachy.
Paní Konečníková je mimo. (doporučuji léčbu )
Já to říkám pořád že na něčem ujíždí. Stačí ta fotka. Ovšem jak tu už někdo psal, peníze od zlých kapitalistů jí nevadí.Na to je až moc čiloučká.
Rudej konečník v akci.😁
No já tu vidím v akci zástup duševních ubožáčků.