1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Vážení politici, už se mi z Vás dělá opravdu špatně.

9
Před 1 rokem
Petr Dědic

Tak proč lezeš na politickou diskusi

4
Před 1 rokem

Nic proti, ale zástupci fa Rohlík zjistili až nyní kdo je p. Jandejsek. Nebo se tím zviditelnili?

2
Před 1 rokem

Paní poslaňkyně ať se vyjadřuje slušně,ono někoho napadat je snadné.Je to prostě chování neslušné.

4
Před 1 rokemUpraveno

Copak,copak ty Rudá můro.Znárodnit by jsi ho nechtěla?Je Únor to by šlo ne?

8
Před 1 rokem

Paní Konečná by měla nastoupit ústavní léčbu.

19
Před 1 rokem
Michal Zouhar

Soudružka komunistka je tou svou zločineckou ideologií tak nasáklá, že by jí zřejmě nepomohla ani transplantace mozku.

6
Před 1 rokem

Nechápu, proč jí média dávají takový prostor aby se vyjadřovala, když rozumu moc nepobrala

17
Před 1 rokem

do 89 se budovalo po 89 rozkradlo a také byli při tom mrtví

16
Před 1 rokem
Radim Moudrý

Copak vám po roce 89 ukradli? Teplé místečko v sekretariátu? Ano byla privatizace sice trochu divoká a mnoho dnešních boháčů privatizovalo podivným způsobem. Neříkám, že všichni, ale s privatizací nebyly žádné zkušenosti a někdo toho šikovně využil.

7
Před 1 rokem

Komunistická špína. Ta paní by se měla stydět.

40
Před 1 rokem
Přemysl Ryšavý

Ta komunistická špína aspoň něco dělá a nebo se o to snaží ne jako Mareček Bendů, který si z toho udělal celoživotní koryto. A to nejsem,nebyl jsem a nikdy nebudu zastáncem komunistů.Ale ta baba má aspoŇ inicitativu a ne jako ti sedprdelkové za velké prachy.

10
Před 1 rokem

Paní Konečníková je mimo. (doporučuji léčbu )

14
Před 1 rokem
Vladimír Mikeš

Já to říkám pořád že na něčem ujíždí. Stačí ta fotka. Ovšem jak tu už někdo psal, peníze od zlých kapitalistů jí nevadí.Na to je až moc čiloučká.

2
Před 1 rokem

Rudej konečník v akci.😁

16
Radim Culek

No já tu vidím v akci zástup duševních ubožáčků.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt