Komunisti a spol jsou vypruzeny ,ale zase chvilku táhnou za jeden provaz když melou špínu na člověka který má charakter to je mimo rozlišovací schopnosti těchto šmejdu bez morálního kompasu.Obchod bez morálních zásad to je Babišuv svět
A co je soudružsce Konečné do toho, s kým spolupracuje, nebo nespolupracuje, soukromá firma? Ona může říkat co chce, ale jiní si nemohou vybrat ani spolupracovníky? Její strana není ani v parlamentu, a už by zase chtěla nařizovat a znárodňovat?
Je mi už víc jak šedesát a bohužel praktiky komunistů znám osobně .
Nějaká Konečníková mi chce namluvit , že komunista už není komunista ???
Dyť váš papež Putin je vrah !!!
SLÁVA Rohlíku a jeho osvícenému vedení - děěkujíí👏
Tajk si o tom popovídejte se současným panem prezidentem.
do podnikani se politika netaha, slavny Rohliku.cz... navic co Vondra prinesl do Partie, je podvrh, 2 roky nazpatek to Policie ČR shodila ze stolu... Vondra se timto uplne shodil a jak jsem uvazovala ze ho budu volit do EP, tak ted ani nahodou 😂
Všiměte si těch očí. Jsou plné nenávisti, zrovna tak, jako oči jejího soukmenovce Urválka, když posílal na smrt Miladu Horákovou a další české hrdiny. Komouši by zase vraždili, kdyby se dostali k moci....
Nenávist a zloba, oči mluví za všechno.
„Komunisté? Co slovo, to lež. Co čin, to zločin.“
Generálporučík František Fajtl
A proto je na hradě komouš.
Falešný jako Komunista platilo a platí stále. Tahle ta ženština je toho dokonalým příkladem. Europlat jí nesmrdí. Vážená soudružko, doby, kdy jste vy komouši mohli lidem nařizovat i to, co si mají myslet, tak ta je dávno pryč!
V te dobe byla mlada holcina. Zatim , co Pavel zahodil knizku v roce 1990.Pani Veroniko, naucte se dejiny, asi z historie nevite celkem nic, jen papouskujete. Pani Konecna rika pravdu a to se lidem nelibi...ze ? Volicka petizumpy bude vysilat stale signaly, jako Fiala 🙂.
Paní Urbanová (STAN) by si měla skutečně doplnit vzdělání a hlavně se uklidnit. Pokud by totiž měla pravdu, dalo by se tvrdit, že STAN je stranou která prosazuje a pokračuje v kapitalistické společnosti. A tedy tvrdit, že je poslankyní strany, která nechala střílet do dělníků, když chtěli 8 hodinovou pracovní dobu. Je to absurdní, ale i tak by se to dalo podle jejích slov vykládat.
Kdepak jste to vyhrabal historiku?
Já se jen chechtám . Je pomalu 35 let od revoluce , kdy KSČ byla postavena mimo zákon , ale pořád je v popředí politické scény . Takže je tato strana zakázaná , nebo má právo na svůj politický projev ?! A k napadání této strany , co se dělo je snad už dávnou minulostí , nebo ještě ne ? Takže budem vytahovat dobu inkvizice a tmářstvý ?
Takže strana s názvem NSDAP by vám též nevadila?
Názory toho člověka, že by se měla KS zakázat protože dělala to či ono, každý má právo na názor pokud neporušuje platné zákony, stejně by dopadla i církev, která také dělala to či ono a dnes je z ní fungující "-firma" a ještě k tomu využívá svou ideologii. Nechte lidi ať si vyberou. Vždy je důležité co kdo dělá.