1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pan Rohlík byl určitě vytočený tím, že traktoristi bránily jeho autům jezdícím po Praze, jako blázni se svými hovady řidiči. Tím mu zřejmě brání jeho podnikání. Musí si ale uvědomit, že potraviny mu dodávají zemědělci a ani jeden z nich nemává na poli ruskou vlajkou.

19
Před 1 rokem

Na předním místě ve stanovách Komunistické strany a její ideologie stojí "nesmiřitelný boj s kapitalismem". Přesvědčení paní komunistické představitelky hlásit se k ideám komuny a že se něco změnilo...takže cituji z pohádky" Odvolávám co jsem odvolal a zpívat se smí"? Od toho máme přece principy a kodexy jednotlivých stran, takže si nelze vybírat jen něco, to jí pak nikdo nevěří...

10
Před 1 rokem
Petr Vaněk

Vaněk, ty nějak podezřele ovládáš stranické stanovy, že ty jsi zběhlý soudruh...Kápni božskou nešťastníku...!!

2
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

To bude teda Rohlík nabízet ukrajinská kuřata s vyšší marží a pak je následně odvážet od zákazníků zpět kvůli zdravotním rizikům? Francouzská kuřátka to asi nebudou.

11
Před 1 rokem
Miloš Keller

Já od Rohlíku za poslední 4 roky nekoupil jiné kuře, než z malých farem. Takže pokud nebude nabízet kuřata z Rabbitu nebo z Agrofertu, je mně to naprosto fuk. Jsem zvyklý na kuřata z malých farem a kdybych omylem kousnul do kuřete z nějakého Trikatelu, tak bych se asi dost vyděsil.

2
Před 1 rokem

Konečná se ohání tím že KSČM vznikla až v 1990.Ale majetek po KSČ si přivlastnili.To že si přidají M do názvu nic nemění.Bolsevicke myšlení je pořád stejné.Konecna je toho důkazem.

18
Před 1 rokem

Fuj, stejně tak se mi dělá šoufl, když vidím ty komentáře Fora24 😀 . Je snad jasné každému, že EU - EK , dělá skutečně fatální omyly s přímými negativními důsledky pro stamiliony lidí, ...v zelené ideologii, migrační politice, energetice......atd .a to bez jakékoli osobní a politické odpovědnosti těchto politiků za tyto hrůzy, meganáklady a vyhozené peníze. Ještě před pár lety, když někdo jen slabě naznačil, že takováto migrační politika je chybou, malém ho uvláčeli zaživa jako xenofoba, nepřítele...dnes se oficiálně řeší,jak tyto migranty vrátit zpět. V energetice totéž, v Green Dealu totéž....Jestliže to někdo kritizuje a je to komunista je irelevantní.

7
Před 1 rokem

No, hlavně že soudružce nesmrdí výplata v Bruselu o těch zlých kapitalistů. A bohužel se nachází pořád spousta omezenců, kteří jí tleskají.

29
Před 1 rokem
Milan Novák

Copak to opravdu nesmrdí. Co však nechápu, že brání velkopodnikatele.

Proti tomu má naopak jako správná soudružka bojovat ne!

2
Před 1 rokem

Komouška obhajuje miliardáře Jandejska.

17
Před 1 rokem
Marie Totušková

A s Babišem stojí na jednom jevišti, to nevymyslíš.

9
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Souhlasím s paní Urbanovou -já říkám, že komunisti jsou rudí fašisti. stačí se podívat na východ.být komunistou měl by se stydět. hovada červený

8
Před 1 rokem

KSČM, pokračovatel demagogického hnusu KSČ.Konečná si přečetla v mediích co občany ČR trápí a nyní mele neustále dokola,že oni bolševická pakáž všechno změní v dobré pro celou ČR.Bohužel spousta lidí naletí těmto bolševickým lžím o ničem.

28
Před 1 rokem
Petr Benz

Tak jako naletěli lhářům z klanu SPOLU.

6
Před 1 rokem

A ještě pro pana Jedličku, bylo by dobré, při vší té mizérii mít na paměti, odkud vlastně to veliké zlo pošlo, tedy vlastně obě největší zla, která lidi v minulém století potkala vzešla. A to z Německa. Přeji krásné dny.

11
Před 1 rokemUpraveno
Antonín Prokůpek

To máte dost nacionalistický pohled na Německo. Hitler pocházel z Rakouska. Ano, je pravda, že Marx pocházel z Německa, ale byl židovského původu, svoje veledílka psal v Británii. a první pokus o jejich uskutečnění byl v Paříži v roce 1870-71. Možná máte na mysli, že to souviselo s válkou Francie s Německem, nebo, že Lenina poslali do Ruska Němci v zapečetěném vagonu přes neutrální Švédsko (Finsko v té době patřilo Rusku). Nacionalistický pohled na komunistickou ideologii je rozhodně stejně chybný jak chybná je samotná komunistická ideologie. Ostatně totéž platí i na nacionalistickou ideologii, ta rozhodně v Německu není dnes tak rozšířena jak třeba v Rusku.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt