1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 dny

Jsem generace X a vydělávám na tom, že dneší "simulatéři a digitálové" co nenajodu na jůtůbu to neudělají. A my co jsme vyrostli na analogu, víme jak funguje integrace a derivace a co je kmitání jim kdykoliv "ukážeme záda".

Ono sice 1011100101000011101011101 umí každej tydýt ale toto černobílé vnímání technických problémů má své limity. Přesně 2... popsáno slovy Jejda toho je moc a jejda toho je málo. My analogové umíme i pojmy jako akorát, přiměřeně, trochu...

Slavbí digitálové se za vydávání miliardových investic snaží dosáhnout toho co analog umí dávno...

Nyní si digitálové "pomáhají" berličkou kvantových "strojů" což je... opět analog (analogové zpracováí signálu s téměř nulovou latencí). Takže kruh se nám tak nějak uzavírá.

5

Tohle by měl možná někdo ukázat řediteli ČT, který chce, abychom jim tam z toho udělali chráněnou dílnu.

14
Před 3 dny
Antonín Pořízek

Tak nějak jsem nepochopil váš příspěvek. Jen tak mimochodem za mého dětství existovali hlasatelky už nejsou. Nebo se podívejte na ČT 24 .mluví tam pořád několik málo lidí a často je vidíte ráno, odpoledne a večer. Jistě něco je předtočeno přesto nemám pocit že by tam byly 8 hodin a pak šli domů. Takže jaká chráněná dílna?

12
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 dny

Výše uvedený článek opět dokazuje

1. omylnost naší tragické cesty, na níž jsme byli nahráni po Listopadovém převratu (1989).

Lenin zaplať, že ji konečně opouštíme, že se definitivně vracíme zpět do náruče velikého Národa Ruského: Odkaz

2. genialitu našeho milovaného Národního Vůdce soudruha Babiše-Bureše ❤️ (i všech ostatních myslitelů poválečné generace): „Konec se zbytečným vysokoškolským a středoškolským vzděláváním naší mládeže – my potřebujeme učně!“

Ano, budoucí ruští a čeští učňové prostých profesí (zedník, tesař, železobetonář, kameník, dlaždič, horník, lesní dělník, prodavačka, dojička atd. apod.) mají budoucnost zajištěnou: Pokud se dožijí důchodu, tak ho i dostanou.

Koupí si za něj chléb, vodku, uzenou rybu, na zimu brambory. Válenky a vaťáky vyfasují v práci, každý rok nové, nebo jen málo obnošené.

Ano, v práci. Díky naší západoasijské moudrosti si budeme NEUSTÁLE volit takové osvícené Vůdce ❤️, kteří nám pracujícím důchodcům zajistí práci až do našeho posledního dne.

To bude život, v naší Česko-Moravské autonomní oblasti Ruské federace!

Komunismus-putinismus-siťinpchingismus – budoucnost lidstva!

24
Před 3 dny
Richard Švehla

Radši se ani netroufám odhadovat, zda je o vtip

6
Před 3 dnyUpraveno

Ano, tak to je.

Umřeme v práci. Která není už ani z poloviny tak zábavná.

Nebo s tím sekneme a půjdeme dělat něco jiného.

Oh well

5
Před 2 dny

Jsem ročník 70 a odchod do důchodu plánuju v 60

Bohužel teda budu muset vydržet o 5 měsíců déle, tedy 60 a 5 mesicu

Před 3 dnyUpraveno

Jsem mechanik, je až vtipné jak minimálně v tomto odvětví nejsou mladí, já si dám 10-15 let a důchod, každý rok jsme tak -5%. Nikdo nechce a neumí rukama.

Paráda!

10
Před 3 dny
Jan Křišťan

Zahradní mechanik? To jako že se staráte spíše o ty stroje než o zahrady?

Zobrazit dalších 7 reakcí

Článek má bohužel pravdu. Pár let něco tvoříte, máte z toho radost, je to smyslem života .. a teď přijde umělá inteligence, která umí všechno líp, dokonaleji, doslova vás vyštípe .. a co dál? Tahle hnusná doba postrádá lidskost.

14
Před 3 dny
Adriana Van Grijs

Člověk se pár let snaží, buduje si domov, všechno má vyšperkované, úklid je pro něj smysl života... a teď přijdou děti, které to všechno naruší... a co dál? Mít děti postrádá lidskost.

/konec sarkasmu

4
Před 3 dnyUpraveno

Pořád jsem to říkala, že jsou všichni kolem mě z těch technologií jak urvaní a že je (nás) to jednou doběhne. Sice jsem byla za tu konzervu, která úplně nechápe, že svět se musí nutně překotně vyvíjet a posouvat dál, za jakýchkoli okolností. No a teď dobře nám tak.

1
Před 3 dny

Mám VELMI špatnou zprávu pro drahého soudruha a soukmenovce, ve zdejších diskuzích vystupujícího pod řadou krycích jmen, např. „Petr Macháček“ Odkaz, „Zdenek Omelka“ Odkaz, atd. apod.:

Žádný „fialismus“ neexistuje: Je to DEMOKRACIE.

A demokracie, jak tě učili na všech školeních v KSČ, KSČM, ANO, SPD atd., nikdy nezávisí na jediném člověku. 😢

Zato

• leninismus

• stalinismus

• putinismus

• siťinpchingismus

• babišismus

• trumpismus

• atd. apod.

stojí na jedné jediné masivní osobnosti – a s ní i padá.

Takže tak.

Reálný putinismus – poslední předstupeň komunismu!

www.seznam.cz
Petr Macháček – Seznam.cz
Profil uživatele
www.seznam.cz
Zdenek Omelka – Seznam.cz
Profil uživatele
8
Před 3 dny
Richard Švehla

A tohle jste vymyslel úplně sám?🤣🤣🤣

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 dny

Jj. To je tak, kdyz nic moc duleziteho nedelas a pak si stezujes ze te nahradi masina. Asi ta jejich ptace nebyla nic moc slozita ani dulezita, kdyz je nahradil stroj ktery jen v podstate kopiruje text ktery uz nekdo napsal

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt