1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Já, jako minoritní akcionář ČEZ to eru zhruba stejně, jako Hampl.

Ta hlasitá skupina spíš dělá lobbing, aby vydělala ještě víc.

Pro mě osobně není ČEZ jen indiferentní zdroj příjmů z dividend, beru ho jako dost důležitou část naší společnosti a tak mi nevadí, když v něčem přispěje víc, než ostatní.Je to vlastně i takový drobný příspěvek ode mne :-)

9
Před 10 měsíci
Petr Heller

Nic hloupějšího jsem dnes nečetl. Vy budete sám Hampl nebo jeho služebníček. Chybí vám tam "b" možná "s".

8
Před 10 měsíci

Aneb jak přesvědčit drobné investory, aby své peníze poslali raději na jiné burzy. Stát jejich peníze jistě oželí, stejně se u nás pod pojmem "investice" myslí většinově koupit si barák nebo aspoň byt. A tak tady máme kapitál umrtvený v cihle a betonu, na spořácích a ve stavebku se u nás válí miliardy, ale hlavně, že se neoblíbený pan Šnobr vzteká, to je prostě pohled k nezaplacení, žejo.

To vám nestačí ten jeho fuckup s Venatorem?

Před 10 měsíci

Já teda prodal loni za 1200

Bohužel jen pulku

3
Před 10 měsíci

Hampl neprekvapuje.proste politicka kreatura.Alespon nez zacal lhát mel si overit fakta. Drobní investori prodavali na ukor velkych. Ja se taky zbavil poloviny akcií. A ze se banky vyhlnuly dani vyššími uroky. Mozna castecne,ale hlavne vyuzili statni dluhopisy a tim se vyhnuli dani Hample,ty politický řitní alpinisto.

5
Před 10 měsíci

Já jsem české akcie prodal, neboť se nenechám okrádat od státu, který reprezentuje tento zakuklený komunista. Stále je třeba připomínat, že kromě ukradnutí dividend chtěl stát rovněž ČEZ znárodnit. Lidé jako Hampl by v USA byli zcela jistě vyšetřování komisí pro CP. Proto investuji raději tam.

4
Před 10 měsíci

Nespokojení minoritáři, kteří jsou hlasití, představují podle webu Petice.com asi dvě procenta ze všech minoritních akcionářů. Takže je to velmi malá, byť hlučná skupinka.

Když se tady vehementně bojuje za práva ,,čtyřprocentních" tak práva ,,dvouprocentních" nejsou důležitá? To nám chce pan Hamp sdělit?

Že když jste maličký, tak Vás může kde kdo obrat?

Před 10 měsíci
Miroslav Vondráček

Četl jste to celé?

Před 10 měsíci

Pan Hampl sedí na dvou židlích. Akcionář chce pochopitelně vyšší výnos a stát má možnost si prosadit vysokou dividendu. Proč by se ale dělil s ostatními akcionáři, když si část zisku vezme celý a vedení ČEZ jde státu na ruku. Zneužití WF tax slouží jen k maximálnímu vytěžení ze zisku ČEZ. To není v zájmu žádného minoritního akcionáře, pokud ovšem není současně placen státem. Skutečně autonomní vedení bank to pojalo zcela jinak a část zisku rozpustilo na spořících účtech. Nemusím v mnoha věcech souhlasit s Kalouskem, ale v tomto případě má pravdu. Jsou to vlastně jen kupecké počty, jako že jedna a jedna jsou dvě.

5
Před 10 měsíci

Pane Hampl, teď už děláte z lidí vyloženě blbce, aby jste obhájil svůj nápad, který jste možná myslel dobře, ale dopadlo to bohužel katastrofálně. Tvrdit, že 98% minorit ta daň nevadí, to je teda fakt silná káva! Realita je taková, že jste kvalitně vypudil z Pražské burzy mnoho domácích i zahraničních investorů jinam, kde je stabilnější a předvídatelnější podnikatelské prostředí. WFT měla v roce 2023 možná nějaké opodstatnění, i když její výše a souběh se stropy byly dost diskutabilní. Teď už je stát prostě jen bandita, který se jen nechce dělit o zisk. Nemá mimořádně výdaje a ČEZ nemá mimořádně příjmy. Cena okolo 100 EUR za MWh je nový normál a mimochodem takové ceny tu např. byly už v roce 2008!

9
Před 10 měsíci

Pan Hampl sedí na dvou židlích. Akcionář chce pochopitelně vyšší výnos a stát má možnost si prosadit vysokou dividendu. Proč by se ale dělil s ostatními akcionáři, když si část zisku vezme celý a vedení ČEZ jde státu na ruku. Zneužití WF tax slouží jen k maximálnímu vytěžení ze zisku ČEZ. To není v zájmu žádného minoritního akcionáře, pokud ovšem není současně placen státem. Skutečně autonomní vedení bank to pojalo zcela jinak a část zisku rozpustilo na spořících účtech. Nemusím v mnoha věcech souhlasit s Kalouskem, ale v tomto případě má pravdu. Jsou to vlastně jen kupecké počty, jako že jedna a jedna jsou dvě.

5
Před 10 měsíci

Pan Hampl úplně normálně lže, samozřejmě teď nebude říkat, že to navrhnul špatně. A také se vyhnul tomu, aby vysvětlil, proč jako v jediném státě u nás zavedli souběh dvou "dani". Je to obyčejná zlodějna, kterou ještě tato "pravicová" vláda chtěla pokoutně umocnit přes lexČEZ. U voleb se tohle všechno sečte

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt