Lže už v první větě, ...o to by se zvednul deficit. Ne, mohl si to vzít přes divi. Získali cca 10mld a podojili jen minoritáře. Napáchali škody na burze. Moje peníze a spoustu jiných už tam neuvidí !!! Vybral jsem důchodové spoření, ... mám strach. že by mi ho zestátnili. Čest práci.
Manipulátor a lhář tenhle člověk.Obhajuje své lži a bojí se žalob, proto ty tanečky,potenciál čež.as je velký kdo by prodával v téhle situaci když stát stazil cenu podvodných způsobem.
Proč takový posměšný nadpis ? Stačí, když poradíte státu, aby se zachoval jako nebožtík Kellner, ten donutil minoritní akcionáře prodat mu akcie a za tuto transakci si počítal ještě manipulační poplatek 1000 Kč. Vydřiduch.
Nemělo by se Forum24 přejmenovat na Rudé právo nebo Haló noviny?
Jsem na rozpacích zda komunista Šafr komunistu Hampla zpovídal nebo mu prováděl kolonoskopii.
Komunista Hampl...
Člověče, Hampl je komunista asi tak, jako vy jste expert na ekonomii 😁
Podpořit nezávislou žurnalistiku? Takhle žebrat na konci chce kus odvahy. Vy nemáte s nezávislou žurnalistikou nic společného.
Jako politruk by za komunistů byl vysoko, ale v demokracii poslouchat rady takového odborníka. ten nás dovede 20 let dozadu.
nesouhlasím. Neprodáváme je, protože očekáváme změnu vládní zlodějské politiky
Slinty poskoka bolševika Fialy....za funkci cokoli.
Může mi pan Hampl říct na koho dopadla WFT ?
A banky měli vyšší zisk než jiné roky?