1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Lže už v první větě, ...o to by se zvednul deficit. Ne, mohl si to vzít přes divi. Získali cca 10mld a podojili jen minoritáře. Napáchali škody na burze. Moje peníze a spoustu jiných už tam neuvidí !!! Vybral jsem důchodové spoření, ... mám strach. že by mi ho zestátnili. Čest práci.

Před 10 měsíci

Manipulátor a lhář tenhle člověk.Obhajuje své lži a bojí se žalob, proto ty tanečky,potenciál čež.as je velký kdo by prodával v téhle situaci když stát stazil cenu podvodných způsobem.

9
Před 10 měsíci

Proč takový posměšný nadpis ? Stačí, když poradíte státu, aby se zachoval jako nebožtík Kellner, ten donutil minoritní akcionáře prodat mu akcie a za tuto transakci si počítal ještě manipulační poplatek 1000 Kč. Vydřiduch.

Před 10 měsíci

Nemělo by se Forum24 přejmenovat na Rudé právo nebo Haló noviny?

Jsem na rozpacích zda komunista Šafr komunistu Hampla zpovídal nebo mu prováděl kolonoskopii.

3
Před 10 měsíci
Jiří Pink

Komunista Hampl...

Člověče, Hampl je komunista asi tak, jako vy jste expert na ekonomii 😁

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 10 měsíci

Podpořit nezávislou žurnalistiku? Takhle žebrat na konci chce kus odvahy. Vy nemáte s nezávislou žurnalistikou nic společného.

4
Před 10 měsíci

Jako politruk by za komunistů byl vysoko, ale v demokracii poslouchat rady takového odborníka. ten nás dovede 20 let dozadu.

2
Před 10 měsíci

nesouhlasím. Neprodáváme je, protože očekáváme změnu vládní zlodějské politiky

1
Před 10 měsíci

Slinty poskoka bolševika Fialy....za funkci cokoli.

2
Před 10 měsíci

Může mi pan Hampl říct na koho dopadla WFT ?

1
Před 10 měsíci

A banky měli vyšší zisk než jiné roky?

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt