To, že Havlíček zvedá žluč antibabišovským silám, je signál, že dělá svoji práci dobře. Pokud by reagovali apaticky, neměl by na
pozici co dělat. Zástupce 1/3 národa nemůže být onuce, se kterou si může každý vytřít ...
Takže člověk který zastupuje třetinu národa podle vás může lhát podvádět pomlouvat a ignorovat čest a morálku? Jsem rád že mne nezastupuje.
Ano, měl by ukončit svoji lokajskou činnost v ANO a zmizet úplně z politiky. Kastelan na zámku, to by mu pasovalo. Tam si může vymyslet pohádky donekonečna. Na to má dostatečnou praxi.
Průvodce by stačil...🤣
Pan Tuleja uznal svoji chybu a zachoval se jako čestný a slušný člověk.
Ta poslední slova čestný a slušný člověk v Burešsektě neznají.
Naopak. Čím víc lžeš, podrážíš a děláš vepřárny, tím výše jsi na žebříčku hodnot estébáka Bureše.
A když k tomu přidáš hroší kůži a teflonový povrch, tak jsi jeho ideál.
Krtek zase perlí do fialová.
Jsem zvědav až tahle pětidemolice skončí a přestane platit fórum 24 za jak dlouho skončí lži a podvody které hrne na všechny politické strany jenom ta svatá pětidemolice které za dva roky udělala víc škody než kterakoliv jiná vláda od roku 1914.
. Místo, abyste uvedl pravdivé protiargumenty, tak tady plkáte lži, stejně, jako členové hnití.
Spolustraník P. Fialy předsedy vlády by se měl podívat do vlastních řad. Petr Fiala publikoval své texty v Nakladatelství Centrum pro studium demokracie a kultury, o.p.s. které založil, jehož byl majitelem. Odkaz
Fiala je spoluautor, a vydavatel knih, na kterých si nestavěl docenturu.
Knihy píše a vydává kde kdo. Co na tom chcete hledat za nekalost ?
Jako obhajoba nic moc...
A co byste od Anonistů chtěli? Dneska klidně popřou to, co řekli včera. Jeden jako druhý, jak tam stojí spolu. Ani korouhvička se neotáčí tak rychle, jak ANO rychle mění své názory takřka úplně ve všem. A Havlíček? Škoda mluvit.
Ty chytrej. Hlavně že ta banda okolo Fialy nepopřela nic 🤣
Jaký pán, takový kmán. V téhle sektě je podvádění , lhaní a popírání vyřčeného základním pravidlem. Strašná sbírka lidského odpadu.
Pochopila jsem to správně, že píšete o pěti-slepenci. Ano s tím souhlasím.
Je to hnus co tady zase předvádí fialový podporovatel , že by antiHavlicek???tohle už vám nikdo nežere!!!
Ta pravda je krutá a bolí....
Odkaz
Článek je evidentně dobrý, už jenom podle reakcí obdivovatelů Havlíčka. Snůška stejných nesmyslů a hloupostí, kterými krmí sněmovnu jejich vrchní velení.
Skvěle napsáno. Havlíček je ovšem typickým příkladem exempláře z hejna Bábišových surikat - srovnatelně blbý jako jeho slovenský pán a majitel a navíc zatížený skandály z minulosti, na jejichž základě je snadno vydíratelný.
Pane Miroslave , přesně , jen bych vynechala surikaty - jsou totiž na rozdíl od těch o kterých píšete , roztomilé a velmi sociální . To pro ANOisty neplatí ani v jednom bodě . Šárka