1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Co je Havlíček, obyčejný kariérista a kolaborant.

66
Jan Vyskočil

Pořád lepší jak jak členové pětidemolice

63
Před 1 rokem

Rád sleduji Havlíčka, protože Chaplin je už mrtvý. Kdyby neexistovalo OECD, neměl by ani o čem mluvit. Je s ním ale sranda a dá se kdykoli vypnout.

15
Před 1 rokem
Petr Kalenský

Škoda , že vy ne.

4
Před 1 rokem

Ty volby , co ? Forum ?ty se nebezpečné blíží , co tam mate dal neco z čisté křišťálové morálky petikolky dáte , nemáte co, co?

9
Před 1 rokemUpraveno
Jiři Svatoš

Svatoši, vaše argumentační zoufalost z komentáři úplně čití. Jen trapné kňourání a báchorka o volbách, nic jiného tam nemáte. To se necítíte ani trochu blbě, když sem něco takového napíšete? Názor rovněž žádný nemáte, pouze tupě nasáváte názory členů sekty, kterou fanaticky obdivujete a bráníte proti jakékoliv, byť i pádné a konstruktivní kritice... Fakt úroveň vás burešovců je naprosto zoufalá, takovýhle odpad národa nesmí vyhrát žádné volby!

Před 1 rokem

To Havlíček nikdy neudělá. Podle vzoru svého majitele nikdy neodstúpí. To nech si každý zapamätá! Sorry jako!

13
Před 1 rokem
Roman Sornas

A co Fiala? Neměl by odstoupit za to, že si sám vydával svoje texty.

8
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 1 rokem

No mně se nelíbí Fialova kampelička a údajné praní špinavých peněz v ní.

12
Před 1 rokem
Rudolf Jaracz

Povídej, údajně.🤣

13
Před 1 rokem

Zajímalo by mě, co vědeckého se na Vysoké škole finanční a správní, kde dělá docenta, vlastně řeší. Napadá mě akorát téma "ako získavať eurodotácie pre Ágrofert" alebo "ako zriadiť šát ako mojú fírmu".

9
Před 1 rokem

Proč nejsou babišky a koblihy schopni přijmout pravdu, a pokud o ní mají pochybnosti, tak proč si jí neověří. Zdroje jsou. Jen chtít najít pravdu a ne jen věřit slibům a lžím Burešsekty.

19
Před 1 rokem

V prvé řadě by měl vrátit titul

9
Před 1 rokem
Vlasta Lišková

Tituly z různých fofrškol se nevrací... Stejně jako on nevrátil 500000 Kč které dluží za odebrání zařízení Sony den předtím než zkrachoval 🤪👎

8
Před 12 měsíci

Že je to ga uner mě bylo jasné od začátku. Co je zač stačí když otevře hobo. Inteligence žádná, myšlení skromné ovšem mletí nesmyslů pantem mu jde na výbornou. Když je v TV tak ho vypínám, stejně jako ostaní babišovce, abych si nekazil náladu.

Před 1 rokem

Z politiky by mělo zmizet více lidí a jsou tam, vám vadí Havlíček, že je z ANO, ale co takhle Fiala, Rakušan a jiní co nejsou z ANO.

17
Prasek Eva

To není jen pro to , že je z "ano" , ten by vadil snad i ve fabrice u pásu . Šárka

12
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt