Co je Havlíček, obyčejný kariérista a kolaborant.
Pořád lepší jak jak členové pětidemolice
Rád sleduji Havlíčka, protože Chaplin je už mrtvý. Kdyby neexistovalo OECD, neměl by ani o čem mluvit. Je s ním ale sranda a dá se kdykoli vypnout.
Škoda , že vy ne.
Ty volby , co ? Forum ?ty se nebezpečné blíží , co tam mate dal neco z čisté křišťálové morálky petikolky dáte , nemáte co, co?
Svatoši, vaše argumentační zoufalost z komentáři úplně čití. Jen trapné kňourání a báchorka o volbách, nic jiného tam nemáte. To se necítíte ani trochu blbě, když sem něco takového napíšete? Názor rovněž žádný nemáte, pouze tupě nasáváte názory členů sekty, kterou fanaticky obdivujete a bráníte proti jakékoliv, byť i pádné a konstruktivní kritice... Fakt úroveň vás burešovců je naprosto zoufalá, takovýhle odpad národa nesmí vyhrát žádné volby!
To Havlíček nikdy neudělá. Podle vzoru svého majitele nikdy neodstúpí. To nech si každý zapamätá! Sorry jako!
A co Fiala? Neměl by odstoupit za to, že si sám vydával svoje texty.
No mně se nelíbí Fialova kampelička a údajné praní špinavých peněz v ní.
Povídej, údajně.🤣
Zajímalo by mě, co vědeckého se na Vysoké škole finanční a správní, kde dělá docenta, vlastně řeší. Napadá mě akorát téma "ako získavať eurodotácie pre Ágrofert" alebo "ako zriadiť šát ako mojú fírmu".
Proč nejsou babišky a koblihy schopni přijmout pravdu, a pokud o ní mají pochybnosti, tak proč si jí neověří. Zdroje jsou. Jen chtít najít pravdu a ne jen věřit slibům a lžím Burešsekty.
V prvé řadě by měl vrátit titul
Tituly z různých fofrškol se nevrací... Stejně jako on nevrátil 500000 Kč které dluží za odebrání zařízení Sony den předtím než zkrachoval 🤪👎
Že je to ga uner mě bylo jasné od začátku. Co je zač stačí když otevře hobo. Inteligence žádná, myšlení skromné ovšem mletí nesmyslů pantem mu jde na výbornou. Když je v TV tak ho vypínám, stejně jako ostaní babišovce, abych si nekazil náladu.
Z politiky by mělo zmizet více lidí a jsou tam, vám vadí Havlíček, že je z ANO, ale co takhle Fiala, Rakušan a jiní co nejsou z ANO.
To není jen pro to , že je z "ano" , ten by vadil snad i ve fabrice u pásu . Šárka