Co chtít od prodavače placebo efektu? Jeho výmysly a lži vycházejí z podstaty jeho osobnosti.
A je ve spolku, do kteteho svým charakterem přesně zapadá.
Realita...a věčně prolhaný levák "Sony Havlíček"...poslušný sluha svého vůdce...po vzoru StB a KGB ...stokrát opakovaná lež se stejně někde chytí jako pravda a najdou se i tací, kteří za to budou bojovat. Místo toho, aby zapojili mozek.
Zprávy Rádia Jerevan: Z dobře informovaných kruhů blízkých politickému hnutí ÁNO (slovensky HEJ!) k nám pronikla informace, že firma Agrofert zřídila dvě nové pobočky pro oblast Fidži a Vanuatu. V čele nich bude stát jediná osoba, jejíž jméno firma dosud tají. V místním jazyce se takovýto souběh funkcí nazývá Paco-Paco.
Havlíček, není to náhodou ten poskok slovenského estébáka? A že lže,tak to je přece u takových lidí normální, čemu se divíte?🤮
je to přesně on. ale já tu vubec nikde nevidím blinkajícího smajlíka, kde to berete?
Já tedy nevím nakupuji několikrát v týdnu, ale ty Havlíčkovi ceny jsou v celku reálné. Všechno šlo opravdu hodně vysoko, chybí vám tam ještě maso. Pokud objedete několik marketů se slevama tak to vyjde jinak.
Karle Havlíčku, než začnete někoho kritizovat, zeptám se vás:
Zaplatil jste již za odebranou elektroniku Sony dodavatelské firmě? V opačném případě vás klidně budu všude nazývat Zlodějem Sony.
Tak Havlíček do té drahoty započítal svoji velikonoční cestu do Španělska a pak mu to má popletovi a lháři cenově vycházet.
Z "intelektuální ideové špičky" v hnutí ANO /Babiš, Schillerová/ se Havlíček propadá do podprůměru. V nicotě se brodí s Juchelkou a Balaštíkovou. Má šance se propadnout až na "úroveň" Vildimetzové, Jermanové a Nachera.
Zrovna sedím na promenádě v Luhačovicích a tu "drahotu s bídou" vidím na vlastní oči.
Tak tam pozdravuj.
Je to místo mého srdce.
Ve čtvrtek jsem byl nakupovat v Polsku a viděl jsem tam Celou vládní elitu Spolu jak kupuji vajíčka , maso , toaletak atd. Malém se u toho pobili