1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Co chtít od prodavače placebo efektu? Jeho výmysly a lži vycházejí z podstaty jeho osobnosti.

A je ve spolku, do kteteho svým charakterem přesně zapadá.

23
Před 1 měsícem

Realita...a věčně prolhaný levák "Sony Havlíček"...poslušný sluha svého vůdce...po vzoru StB a KGB ...stokrát opakovaná lež se stejně někde chytí jako pravda a najdou se i tací, kteří za to budou bojovat. Místo toho, aby zapojili mozek.

8
Před 1 měsícem

Zprávy Rádia Jerevan: Z dobře informovaných kruhů blízkých politickému hnutí ÁNO (slovensky HEJ!) k nám pronikla informace, že firma Agrofert zřídila dvě nové pobočky pro oblast Fidži a Vanuatu. V čele nich bude stát jediná osoba, jejíž jméno firma dosud tají. V místním jazyce se takovýto souběh funkcí nazývá Paco-Paco.

6
Před 1 měsícem

Havlíček, není to náhodou ten poskok slovenského estébáka? A že lže,tak to je přece u takových lidí normální, čemu se divíte?🤮

27
Před 1 měsícem
Petr Obůrka

je to přesně on. ale já tu vubec nikde nevidím blinkajícího smajlíka, kde to berete?

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 měsícem

Já tedy nevím nakupuji několikrát v týdnu, ale ty Havlíčkovi ceny jsou v celku reálné. Všechno šlo opravdu hodně vysoko, chybí vám tam ještě maso. Pokud objedete několik marketů se slevama tak to vyjde jinak.

4
Před 1 měsícem

Karle Havlíčku, než začnete někoho kritizovat, zeptám se vás:

Zaplatil jste již za odebranou elektroniku Sony dodavatelské firmě? V opačném případě vás klidně budu všude nazývat Zlodějem Sony.

6
Před 1 měsícem

Tak Havlíček do té drahoty započítal svoji velikonoční cestu do Španělska a pak mu to má popletovi a lháři cenově vycházet.

11
Před 1 měsícemUpraveno

Z "intelektuální ideové špičky" v hnutí ANO /Babiš, Schillerová/ se Havlíček propadá do podprůměru. V nicotě se brodí s Juchelkou a Balaštíkovou. Má šance se propadnout až na "úroveň" Vildimetzové, Jermanové a Nachera.

5
Před 1 měsícem

Zrovna sedím na promenádě v Luhačovicích a tu "drahotu s bídou" vidím na vlastní oči.

6
Před 1 měsícem
Jiří Volf

Tak tam pozdravuj.

Je to místo mého srdce.

1
Před 1 měsícem

Ve čtvrtek jsem byl nakupovat v Polsku a viděl jsem tam Celou vládní elitu Spolu jak kupuji vajíčka , maso , toaletak atd. Malém se u toho pobili

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt