1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

A kdopak to mluví..... on ještě někoho zajímá, s těmi jeho "moudry"? Tak snad, aby jim poradil, jako před 40 léty v Mladém světě, v duchu....... Sally, je mi 17 let a nevím, jak dál...

7
Před 1 rokem

Pan ČEZ se zase předvedl... a večer si bude zase zpívat Ruskou hymnu.

5
Před 1 rokem

Kikina používá stejný narativ jako Bureš. Nerozumím = raději si uhryznu jazyk a budu opakovat, že něčemu nerozumím, než abych přiznal něco, co se mi nehodí do krámu.

16
Před 1 rokem

Pane Klaus,nečekala bych ,že zrovna vy budete očekavat ,že v tom ruskem bordelu najdete nějaky system, ale jsem mile překvapena,že přiznavate,že se v něčem nevyznate,to bude věkem.

6
Před 1 rokem

Ten článek by se mohl klidně jmenovat : " O blábolilovi...,že !!! " A kdyby snad někdo nevěděl, kdo je tím blábolilem, ať si ten článek ještě přečte, raději několikrát.

2
Před 1 rokem
Josef Mlčoch

Ano, já jsem pochopil - je to ten sebestředný narcis, ředitel Zeměkoule Klaus.

2
Před 1 rokem

Tomu rozumí málokdo,nejen Klaus.Důvod je ten,že Klaus přemýšlí a jedná mentalitou západních politiků a států.Rusko však jedná politikou,která je typická pro státy asijské.

4
Před 1 rokem

Nikdy jsem ho neslyšel ,aby se omluvil ,,Národu" za to pod čím vším negativním je ,,jeho" ODS a to i nyní podepsána díky jejím členům ,neboť ,,ryba vždy smrdí od hlavy "

5
Před 1 rokem

Miroslav Kalousek už v roce 2019 napsal, že Klaus je agentem KGB... Odkaz . Věc nazvaná pravým jménem.

www.novinky.cz
Kalousek: Exprezident Klaus byl a je ruský agent - Novinky
Bývalý prezident Václav Klaus byl a je ruský agent, aktivovaný po roce 2010, napsal na Facebooku předseda poslaneckého klubu TOP 09 a exministr financí Miroslav Kalousek. Reagoval tak na Klausovu...
9
Před 1 rokem

Klaus (KGB) založil ODS proto, aby privatizoval majetky do převážně bolševických rukou a zároveň zprofanoval slovo pravice.

6
Před 1 rokem

Zato Forum24 rozumí všemu. Zapomína dodat, že ne tak, jak by chtělo, ale tak, jak po něm chtějí vládní kruhy...

17
Před 1 rokem
Jiří Voráč

A kdo velí Vám, Nepište, že zdravý selský rozum, to bych se neudržel smíchy!

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt