1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Jak ho nemám rád a SPD by mně ani nenapadlo volit, tak se mi zdá že článek ho hloupě a lacině napadá. Nepochopil jsem jak souvisí jeho finanční zájmy se "zlobivými" státu EU.

5
Před 1 měsícem

Přestaňte tady šít do pana Okamury, kdo napsal celý ten článek, a ten nesmysl o zařizování vily? To jako nemyslíte vážně, že něco takového Forum 24 otiskne???

2
Před 1 měsícem

Jandourku ty jsi těžký Mimoň. Napiš nám něco o Fialkovi a spol. Oni tě platí tak to nejde viď.

6
Před 1 měsícem
Milan Kalibán

O tom si napište Vy, jestli to dokážete, oni si mohou psát o čem chtějí!

2
Před 1 měsícem

A co Šafr,jakej má barák?

4
Před 1 měsícem
Adam Polák

Pěkné domy má v naší zemi po revoluci čím dál více lidí.

Rozumná otázka by tedy byla, jakej má ten který politik charakter.

Bohužel často se stává, čím menší charakter, tím větší vila.

Před 1 měsícem

Co dělá asi současná vláda , hrabe a hrabe , zbrojni zakázky strašení občanů válkou. Nesmyslné nákupy zadlužování ČR . To se na Fórum nedočtu

5
Před 1 měsícem

No ještě že žádný z politiků SPOLU nepoužil ani korunu ze stejně vydělaných peněz na zvelebení svého bydlení nebo jiné podobné účely ! 😄

4
Před 1 měsícem

Je to absolutně neuvěřitelný ale politici dělají svou práci za peníze a řeknou cokoli aby ty penízky dostávali dál.

3
Před 1 měsícem

Když nevyděláš na dům v podnikání, tak to politická kariéra jistí. Ale pouze u chytrých politiků..

1
Před 1 měsícem
Libor Svoboda

Co děláte kromě tlachání na diskuzi, je přeci věci každého, čím se zabývá. Jen pro Vaši informaci, pan Okamura mimo politiky podniká v cestovním ruchu, ale to ví určitě víte, ale to Vy ve Vašem zaujetí určitě raději zamlčíte, vsichni nejsou ovce.

3
Před 1 měsícem

Pane Jandourku, vy panu Okamurovi děláte účetního nebo hospodáře, že máte takový přehled?

5
Před 1 měsícem

To mě pobavilo ...velice přesně shrnuto v nadpise ....Lidí on to potřebuje dostavět o nic jiného tu nejde

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt