Jak ho nemám rád a SPD by mně ani nenapadlo volit, tak se mi zdá že článek ho hloupě a lacině napadá. Nepochopil jsem jak souvisí jeho finanční zájmy se "zlobivými" státu EU.
Přestaňte tady šít do pana Okamury, kdo napsal celý ten článek, a ten nesmysl o zařizování vily? To jako nemyslíte vážně, že něco takového Forum 24 otiskne???
Jandourku ty jsi těžký Mimoň. Napiš nám něco o Fialkovi a spol. Oni tě platí tak to nejde viď.
O tom si napište Vy, jestli to dokážete, oni si mohou psát o čem chtějí!
A co Šafr,jakej má barák?
Pěkné domy má v naší zemi po revoluci čím dál více lidí.
Rozumná otázka by tedy byla, jakej má ten který politik charakter.
Bohužel často se stává, čím menší charakter, tím větší vila.
Co dělá asi současná vláda , hrabe a hrabe , zbrojni zakázky strašení občanů válkou. Nesmyslné nákupy zadlužování ČR . To se na Fórum nedočtu
No ještě že žádný z politiků SPOLU nepoužil ani korunu ze stejně vydělaných peněz na zvelebení svého bydlení nebo jiné podobné účely ! 😄
Je to absolutně neuvěřitelný ale politici dělají svou práci za peníze a řeknou cokoli aby ty penízky dostávali dál.
Když nevyděláš na dům v podnikání, tak to politická kariéra jistí. Ale pouze u chytrých politiků..
Co děláte kromě tlachání na diskuzi, je přeci věci každého, čím se zabývá. Jen pro Vaši informaci, pan Okamura mimo politiky podniká v cestovním ruchu, ale to ví určitě víte, ale to Vy ve Vašem zaujetí určitě raději zamlčíte, vsichni nejsou ovce.
Pane Jandourku, vy panu Okamurovi děláte účetního nebo hospodáře, že máte takový přehled?
To mě pobavilo ...velice přesně shrnuto v nadpise ....Lidí on to potřebuje dostavět o nic jiného tu nejde