Ideálním národním zájmem pak je, aby si toto vybavení pořizoval výhradně v čase parlamentních schůzí.
Číňan vokamůra je ruský kolaborant. Je to pravda pravdoucí.
Někdo nábytek,někdo hotovost do kampelicky…..
Melete tu prázdnou slámu. Mluvíte patrně o hotovosti PF v kampeličce, kdy si své osobní úspory před 4 lety vyzvedl a použil na koupi bytu pro rodinu.
Je vidět, že pan současný premiér má věci kolem sebe v pořádku, když jste na něj za 4 roky nic jiného nevyškrábl.
Když to káže páter Jandourek, tak to musí být svatosvatá pravda i když vycucaná z prstu.
Politický podnikatel. Typ Sládek. Nakonec sebere pokladnu a vypaří se.
Žumpa jmenem forum24 zase perli.
Á, dezolátek dostal po prstech.
nejzbytecnejsi politik
Reportér Pindourek.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Paní Svobodová, moje pojetí právního státu spočívá tom, že na území všech států Unie budou tvrdě trestány tak závažné a hnusné zločiny, jako je terorismus, vydírání, mučení, sexuální zločiny na dětech a mladých lidech. Ale ve snu by mne nenapadlo, že bude evropským právem zanášet dětské mozečky málem už od mateřské školy různými sexuálními deviacemi, a běda každému, kdo s tím nesouhlasí, že, pane Orbáne?. Že v právním státě se budou trpět zločiny migrantů s poukazem na jinou kulturu nebo rady ženám, aby násilníkovi daly rázně najevo, že si to nepřejí. Mimochodem, pedofilie je pořád trestná, alespoň pokud vím? Ale co když k nám budou přicházet migranti ze zemí, kde je povoleno, ab si padesátník vzal desetiletou dívenku? Bude to pedofilie, nebo jiná kultura, kterou musíme respektovat? A těch otázek je opravdu mnoho. A myslím, že by na území kteréhokoli státu EU měly být stejně tvrdě trestány takové zločiny, jaké jsem vyjmenovala v úvodu svého příspěvku, ale ve všech ostatních případech by mělo platit - když chceš žít v Římě, chovej se jako Říman. A v případě, kdy si migranti začnou stěžovat, že dodržování pravidel je diskriminace a neúcta k víře, dát jim sice vlídně, ale s úsměvem najevo, že je tu nikdo nedrží. A pokud by jim to nestačilo - okamžitě vyhostit! Pak by to právo vskutku platilo pro každého.