"Hloupou a nebezpečnou fanatičkou hlásající nenávist je Zuzana Majerová..."
Tak jsem se kouknul, kdo tuhle "hloupou a nebezpečnou fanatičku" vytáhl do vysoké politiky, a vidím, že to byl - Petr Fiala.
Zuzana Majerová byla poslankyní za ODS od roku 2017, kdy už delší dobu držel otěže strany nynější premiér. No, to není dobrá personální politika.
Tak to už je opravdu gól Fiala může už i za opoziční politiky 😄 😄 😄. Co vy všechno nevymyslíte.
To je ta, co ukradla fotky z demošky MCH, aby je veřejnosti prodávala jako fotky ze své nepočetné demošky? "Dali" jsme světu tunelování a už jsme se naučili krást i demonstrace.
Šikovná to děva
Ne, ne a ještě jednou ne. Politici dnešních vládních stran přece vedli demokratickou a slušnou kampaň...
Vzpomeňme na provolávání: "Čaputová na Hrad, Čaputovou blahořečit..."
Před chvilkou jsem slyšela Okamuru v tv před jednáním sněmovny. Jak dokázal celou kauzu obrátit, vůbec nerespektoval to, co Vášáryová opravdu řekla. Takže zasel fanatickou nenávist. A teď mu budou pochopitelně tleskáte ti, pro které to bylo určeno. Slušný člověk musí jeho projev odsoudit.
Vy se ještě můžete dívat na Japonsko - Moravského imigranta? To máte dost pevné nervy.👍.
Má cenu nevzdělaného a neúspěšného zakrmce Xavíka za jeho výrok k ženě, vzdělané a veskrze úspěšné a to, že se ho Zuzík která je na tom podobně jako Xavík zastává komentovat ?😏Nemá
Ma 🙂
Pamatuji kdy jsme se retatdum mohli posmivat, tahleta hyperkorektni doba, kde se nappak musi ti pribrzdeni chvalit a musi se jim davat jim posty at se neciti menecenne mi nesedi.
Xaver v rade CT je skvelej duvod, proc prestat platit koncesionarske poplatky.
Vášáryová je ta drzá bába co mluvila o lidech a nazývala je spodinou, jen proto, že mají jiný názor než ona? Hm... asi je hraběnka ze Sáby. Nafoukaná hérečka, koho zajímají její urážky, kterymi častuje Slováky...
Další hlupec, co papouškuje lži. Jasně řekla že Fico lovil TAKÉ mezi spodinou - což je pravda. A že v každé zemi existuje nějaká "spodina" je také pravda - vždy a všude. Ovšem alespoň trochu myslící člověk chápe, že slovo TAKÉ neznamená, že všichni Ficovi voliči jsou spodina.
Byl jsem o víkendu na Slovensku. A když jsem viděl ta hesla na předvolebních plakátech, nabyl jsem dojmu, že EU chce skrze Slovensko vyhlásit válku Rusku. A slovenští poslanci tomu zamezí.
U nás to vypadá lépe ?
Další názor?
Jan Jandourek nikdy nevynikalal nějakou originalitou myšlenek. Ani nemohl, když žádné myšlenky nemá. Protože ale nemá žádnou sebereflexi, pokračuje v chrlení výroků, které nemají žádný vztah k realitě a ještě navíc jsou mimořádně sprosté.
Přesně jako vy...
Magda Vášáryová pouze řekla pravdu a v tomto případě platí rčení, že pro pravdu se každý čertí. A čím více se čertí, tím více tu pravdu přiznává.
takže to obrátíme a taky to sedí,ne?