1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

F24 je pouhá žumpa a ti pisálkové odpadlíci co je nikde už nechtějí,tak šíří jen zlo a lež fuj 👿👾🤮

83
Před 1 rokem

SPD a ANO, Trikolora a překabátění komunisté. Neumí to jinak, no, ale čtěte co se děje kde vládnou. VŠICHNI JSME SI ŘÍKALI, ŽE ODS JE NEJHOORŠÍ. HOUBY !. Odkaz

3
Před 1 rokem
Ivana Ilievova

Ukrajinka nebo ruska?

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

To pětikolo to myslí dobře,jen jim to nehraje.Tým plný individualit a pořád se z toho marastu ne a ne dostat.Státní dluh stoupá o biliony,poslanci si pokaždé platy zvednou a o senátorech ani zmínka,že by se vzdali aspoň měsíčního příjmu!Rok 2024 asi bude rozhodný pro pětikolo,už když voliči z Prahy a Brna se spolčili na pověstné pětikolo,bylo jasné,že tak rozmanitý orchestr se nesladí ekonomicky do zvučného tonu.Nakonec budou rádi,že je z té chudoby vyvede ANO i když jeho chytrost představitele ANO přímo nenávidí.Není nic horšího,než potkat někoho,kdo je lepší než já.

3
Před 1 rokem

Co to je za propagační a demagogický plácanec hodný tak akorát trestních oznámení za nenávistné komentáře a vyhazov autora. To snad nemyslíte vážně jako profesionální a nezávislou žurnalistiku.

14
Před 1 rokem

Bohužel vize dosti pravdepodobna, chapu rozladeni ze soucasne vlady, ale pokud se k moci znovu dostane clovek, ktery ovlada trh s potravinami, léky, ovlada media a ma svuj soukromy tzv."bezpecnostni odbor" Agrofertu, bude řadit se svymi sokmenovci stejne jako Fico na Slovensku a pokud by mel jistotu zisku, klidne se bude objimat s Putinem. Jsou to pořad ty stejne typy, mocichtivy oligarchove, kteri jen zkousi kam az je hlopí lide pusti.

15
Před 1 rokem

Z té vize mě mrazí, ale né z nesmyslných blábolů co se v ní popisují, ale z toho co mohou nebo možná mají vyvolat, hon na "čarodějnice", na všechny co nesouhlasí se současným politickým směrem naší vlády, plošně označované za dezoláty dezinformatory a podobné slovní novotvary. Nebo mozna jen mají odpoutat pozornost od ekonomickych šílenství do kterých se pouští.

6
Před 1 rokem

Hrůzná vize je dle zahraničních předních politologů především to, že Forum 24 bude pokračovat ve vydávání svých / volně přeloženo ze CNN / " žumpových nesmyslů "

20
Před 1 rokem
Felix Prochazka

Můžete vložit link na originál? ...nebo je to jen tupý výstřel do tmy ?

8
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

To jsou bláboly! Babiše obviňujete,že se půjde bratřit do Moskvy a na hradě sedí Fialův kamarád s bolševickou stranickou knížkou s razítkem s KGB

15
Před 1 rokem
Jiri Vališ

Současný prezident se posledních třicet let bratřil s Ruskem? Já jsem to viděl jen u Zemana, ČSSD a Babiše.

13
Před 1 rokem

Já jsem se tou střelbou zabýval docela zabýval z důvodů, které tu nejsou důležité. Přečetl jsem o tom mnoho článků, ale o téhle kravině jsem se dočetl až tady a teď. A to jen čirou náhodou, neboť pamflety tohoto plátku obvykle vůbec nečtu a jdu rovnou do diskuze.

10
Před 1 rokem

Čistě hypoteticky si můžu vymyslet úplně vše , říká se tomu SCI-FI..., článek na mě působí tak, že byl zplozen ještě před odhalením vraha, ale protože jím nebyl žádný cizí příslušník ,tak se nad tento blábol napsalo jen "čistě hypoteticky"...jojo, honorář je honorář

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt