Proč Konečná neprosazuje stěžejní program komunistů - znárodnění a kolektivizaci.
Udělala by Babišovi radost.
Jenže to v programu KSČM není. A to je ten problém který spousta lidí nechápe a hlavně proč mohou existovat.
Vzývám tě, ruská navoskovaná stará figuríno, buď nám, komoušům, vzorem! My komouši se ničeho neštítíme.
A smutný je, že člověk o téhle Káče nemůže napsat co si myslí, protože ho okamžitě bloknou.
ale nebloknou, už jsem také psal, že je ta "Rudá Káča" rudá filcka a nic 🙂
Takový zajímavý úkaz hodný Davida Coperfielda. Pro soudruha Pávka, to vzácně neplatí.
Ty budeš momentálně zanedbanej. Hájit lumpa ukazováním na druhýho? Lump se má odsoudit. V ČSSR bylo před revolucí 1,8 miliónu komoušů. Po revoluci se k moci dostali ti, co měli prachy a kontakty, takže komouši a veksláci. Bude ještě 1 generaci trvat, než se to obmění. Prezident byl rozvědčík a své členství vysvětlil, jinak to holt tenkrát nešlo. Komunistou byl a přiznal to. Je to zcela něco jiného, než u rudé pokrytecké 3,14-či, která se nechá vykrmovat prachama a majetkem od prohnilých kapitalistů a bojuje za druhou stranu. Sama je milionářkou, tak by s ní měl ten její proletariát zatočit hezky po bolševicku. Třídní boj neskončil, třídní boj trvá...
Tak hlavně že mám nevadí socha Karla Marxe která byla slavnostně postavena a posvěcena EU
A kde ta socha stojí??
Líbí se mi,jak najednou někdo před volbama zjistí,ze se prodávají hrnky se Stalinem 😀
Nemělo by to slušnému připadat stejné jako by ty hrnky byli s Ádou nebo haknkrajcem?
Chtěl jsem napsat komentář, ale "Silná probiotika z USA" mi v tom zabránila. Tak se tu mějte hezky...
Jsou to prostě klasické komunistické zrůdy, k tomu není co více dodat.
Stejně budu volit KSČM !!!!!!
Inu je tu určitě procento, které obdivuje totalitní režimy, strany.
Holt morální odpad je tu stale.
Neštěstí tahle ženská a tupá...