1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

🙂 Už se pomátl uplně, já bych ho neřešil. Jen se zařadil vedle obskurních figurek jako Okamura.

55
Před 1 rokem
Jarda Bartonek

Super komentář, díky za něj.

25
Před 1 rokem

To by mne zajímalo,

jestli by měl podobné pochopení pro okupanty a agresory v letech protektorátu a normalizace u nás...

22
Před 1 rokem

Chudák Igor, takovej zoufalec se z něj stal. Už za covidu jsem si všiml, že mu začíná hrabat.

49
Před 1 rokem
Jiří Skalák

Skaláku ty na tohle moudro jsi přišel sám ? Doležala celkem chápu, ten má mozek zničený z drog a nejen mozek, ale i tam dole, mu to nefunguje, takže se z něj stal žlučovitý,nemocný skřet no koukám, že má kolem sebe značnou kohortu,repetorů a podkuřovačů......

9
Před 1 rokem

Pan klaun asi nerozumi tomu kdo ukrajinu odzbrojil, pan klaun asi nevi ze uz davno ukrajina mohla byt v nato, coz obe tyto moznosti by pak vyloucili zelenskeho prosit o zbrane a byt tzv. drzi jak pan klaun pise, je pravda ze pomala dodavka zbrani ukrajine pomaha zapadu rusko vycerpat veskere valecne prostredky, rusko uz vyzkouselo vsechny zbrane co ma nebo melo krome jadra. To ze umirajici ukrajinci prosi o zbrane je pro pana klauna drzost, muze si pan klaun vyzkouset zakopy na fronte a uvidime kdo a jakym zpusobem bude pan klaun prosit

43
Před 1 rokem
Vladimir Kovadlina

Prosím nepište své příspěvky , ožralý, děkuji a jmenuje se Chaun, klaun jste tak akorát vy, ubožáku

9
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

To je převrácená hodnota člověka. Ten nemá přístup mít přístup k čemukoli lidskému. Co to může být za umění z takového zvráceného mozku!

33
Před 1 rokem
Ladislav Maľa

Láďo, zkuste psát česky, anebo se vraťte zpět do kurzu.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tak když si vezmete jednání Beneše (pominuli emigraci), tak jeho jednání, bylo velmi podobné Zelenskému.

A Slovenská náklonost k Rusku, je podivuhodná. Třeba ve Slovenském povstání bylo víc Francouzů než Rusů, ale ruská symbolika na pomnících, ukradla to povstání i samotným Slovákům.

25
Před 1 rokem

Jojo, pomatencu je tu spousta. Landou počínaje, přes Chauna, Obermaierovou až po oba Klause.

16
Před 1 rokem
Tomáš Stavinoha

A stavipero v čele...

3
Před 1 rokem

Kolaborant...

Před 1 rokem

Já mám pocit,že na tu dezinformační stranu se často uchylují lidé za profesním zenitem.Jako by v tom viděli možnost návratu na výsluní,alespoň na chvíli.

51
Před 1 rokem
Marek Nowak

To víte Vyvolení a Big brother už skončily, talentové soutěže už nikdo nesleduje, tak se Chaunové, Rajchlové, Vyskočilové a Peterková musí uchýlit k této skupině.

25
Před 1 rokem

Co říct k blábolům proruSSké verbeže?

Že bych jim přál tu zemi bídy, zmaru a chlastu zažít na vlastní kůži. Tak, jako ji zažil ten slovenský dezolát (mimochodem taky 'umělec'), co v neoprénu doplaval do ruSSké věznice a po pár dnech, poučen pobytem tam, ruče utíkal zpět.

59
Před 1 rokem
Alois Slámečka

Syčíte jako had. Máte nějaký problém se sykavkami? Bacha na to. Jako Aloiss SSlámečka - možná nějaká návštěva logopéda.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt