1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Doležal by si občas měl přečíst, co píší čtenáři o něm. Buď má hroší kůži, nebo.je totální ignorant Každopádně je od něj drzost psát kritiky o druhých.

10
Před 1 rokem

V Česku nic netočí, naštěstí, tak možná by chtěl něco natočit v Rusku...

5
Před 1 rokem

Velice trefný článek. To, že autor hulí trávu, nezmění nic na stavu, že všechno uvedené v tomto článku je pravda.

31
Před 1 rokem
Lubomír Marek

Vidím to tak,že jste si dal po ránu taky trávu

23
Zobrazit dalších 5 reakcí

Mně opravdu vadí, když se pomatení a vyšinutí lidé vydávají za křesťany. Je drzost zaštiťovat křesťanstvím své pokřivené názory.

2
Před 1 rokem

Chaun se úplně zbláznil.

8
Luboš Renka

Taky mi to tak přijde.

1
Před 1 rokem

Jíří X... co k tobě napsat ty prostoto bezzubá, s mozkem tak dovyhuleným...jen to že už musíš psát na forum24 je ponižující viď?

26
Před 1 rokem
Ondra Cerno

Pro hňupy jako jsi ty je Fórum příliš intelektuální čtení, tvoje mozkové závity nejsou na chápání zdejších textů vyvinuty. Raději sem nelez a pohybuj se mezi svými vymletými soukmenovci na místech k tomu stvořených.

12
Před 1 rokem

Igor Chaun je mnoha lidmi milován.Kdežto JXD je jedna nejnenávyděnějších osob v zemi.

20
Před 1 rokem
Markus Jansen

Nemyslíš nejnenáviděnějších??? A za kolik lidí mluvíš? Jo, a mne si odečti, já ho nemusel nikdy.

5
Před 1 rokem

Tak dlouho se Chaun snažil, až dopadl stejne ( možná i hůř), jak Kikina Klaus.Mám v živý paměti , jak ještě na Václaváku křičel neezotericky " děkujeme odejděte "...inu blb

6
Před 1 rokem

Doležal je válečný štváč. Odsuzuje člověka, který chce mít čisté svědomí a snaží se psát proti válce.

26
Před 1 rokem
Jana Novotná

Jistě, píše proti válce tak, že to pomáhá nacistickému Rusku. Mír může být hned. Stačí, když rusáci odtáhnou z Ukrajiny. Ale rusáci evidentně mír nechtějí, když tam stále zůstávají, ničí města, unášejí děti a vraždí civilisty. A dobře placený Chaun jim slouží, když píše v duchu, "no tak jim tu Ukrajinu dejte, hlavně ať je mír." Co mi to jenom připomíná... No jo! Mnichovskou dohodu! A dobře víme jak to dopadlo. Když se ustupuje diktátorovi a cpou se mu cizí území, aby byl mír, je z toho nakonec válka jak hrom.

14
Před 1 rokem

Chciválkové .Souhlasím s Chaunem .

29
Před 1 rokem
Karel Vlček

Karle, jste tedy chcimír? Ptám se, protože stále nechápu, co přesně ty nově vzniklé české patvary znamenají...

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt