Doležal by si občas měl přečíst, co píší čtenáři o něm. Buď má hroší kůži, nebo.je totální ignorant Každopádně je od něj drzost psát kritiky o druhých.
V Česku nic netočí, naštěstí, tak možná by chtěl něco natočit v Rusku...
Velice trefný článek. To, že autor hulí trávu, nezmění nic na stavu, že všechno uvedené v tomto článku je pravda.
Vidím to tak,že jste si dal po ránu taky trávu
Mně opravdu vadí, když se pomatení a vyšinutí lidé vydávají za křesťany. Je drzost zaštiťovat křesťanstvím své pokřivené názory.
Chaun se úplně zbláznil.
Taky mi to tak přijde.
Jíří X... co k tobě napsat ty prostoto bezzubá, s mozkem tak dovyhuleným...jen to že už musíš psát na forum24 je ponižující viď?
Pro hňupy jako jsi ty je Fórum příliš intelektuální čtení, tvoje mozkové závity nejsou na chápání zdejších textů vyvinuty. Raději sem nelez a pohybuj se mezi svými vymletými soukmenovci na místech k tomu stvořených.
Igor Chaun je mnoha lidmi milován.Kdežto JXD je jedna nejnenávyděnějších osob v zemi.
Nemyslíš nejnenáviděnějších??? A za kolik lidí mluvíš? Jo, a mne si odečti, já ho nemusel nikdy.
Tak dlouho se Chaun snažil, až dopadl stejne ( možná i hůř), jak Kikina Klaus.Mám v živý paměti , jak ještě na Václaváku křičel neezotericky " děkujeme odejděte "...inu blb
Doležal je válečný štváč. Odsuzuje člověka, který chce mít čisté svědomí a snaží se psát proti válce.
Jistě, píše proti válce tak, že to pomáhá nacistickému Rusku. Mír může být hned. Stačí, když rusáci odtáhnou z Ukrajiny. Ale rusáci evidentně mír nechtějí, když tam stále zůstávají, ničí města, unášejí děti a vraždí civilisty. A dobře placený Chaun jim slouží, když píše v duchu, "no tak jim tu Ukrajinu dejte, hlavně ať je mír." Co mi to jenom připomíná... No jo! Mnichovskou dohodu! A dobře víme jak to dopadlo. Když se ustupuje diktátorovi a cpou se mu cizí území, aby byl mír, je z toho nakonec válka jak hrom.
Chciválkové .Souhlasím s Chaunem .
Karle, jste tedy chcimír? Ptám se, protože stále nechápu, co přesně ty nově vzniklé české patvary znamenají...