1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Další z trefných hanopisů JXD na Igora Chauna. Pokud přijmu drsný způsob prezentace samotné osoby autora - styl jeho vyjadřování, snaha jít na dřeň bez překošatělého vysvětlování a pokud si dáte čas se k jeho esejím někdy v budoucnu vrátit, pak musíte dost často uznat, že prostě má pravdu. U pranýřování dobrých snah I.Ch. jsem si byl zpočátku nesvůj, ale JXD má intuici a pozná, když něco nesedí a má to nabito k růstu, který opravdu nemusí být přínosný pro okolí. Dle letitého sledování tvorby I.Ch. a jeho produkce se vše dobré již uskutečnilo a nyní začínám být též "nesvůj". Takže: Uvidíme. Ale snahu JXD chápu a věřte mi, přes drsnost textu mu nejde o špatný a zlý cíl.

12
Před 1 rokem
Radek Koliáš

Pravdu Igorek fakt nemá, je to totální magor. Navíc nesnese, když mu někdo vyvrací bludy. To pak okamžitě oponenta blokuje, jako správný bojovník za svobodu 😂...

3
Před 1 rokem

Vsechny clanky FXD jsou v podstate stejne: nekoho urazet, dehonestovat, utocit na nej. Je to ubohe, zoufale a vlastne smutne. FXD uz nic jineho neumi a presne to zapada do koncepce celeho serveru Forum24. Mel bych pro to trefny nazev: tohle neni novinarina, to je zumparina.

11
Před 1 rokem
Petr Nebeský

Mě uráží lži, co káže do éteru Chaun. Navíc kvůli jeho vlivu jako známé osoby může mít na svědomí i pár lidí, které odradil od včasné léčby či očkování covidu.

6
Před 1 rokem

Já jsem si šok z toho, kam s největší pravděpodobností spěje naše civilizace, odbyl před cca dvaceti lety po letmém prostudování evoluční ontologie pana profesora Šmajse. Směřuje ke globálnímu kolapsu a posledních dvacet let tomu nasvědčuje stále více věcí. Jako lidstvo dlouhodobě překračujeme limity dané základním systémem na jehož existenci a aktuálním uspořádání jsme adaptovaní a zcela závislí – biosférou. Výše zmíněný urbanistický koncept mi tedy přijde naopak jako první vlaštovka a náznak nezbytné biofilní transformace celé společnosti. Pan Chaun má ale k dispozici svůj jedinečný set zkušeností, schopností, nedůvěřivosti a zdravého selského rozumu a tak nás chce společně s lidmi jako byl pan Janeček a v současnosti pan Rajchl zachránit před manipulací, hypnózou a totalitním establishmentem. Myslí to dobře, je to jeho práce a má cca 100 tisíc sledujících, respekt.

5
Před 1 rokem
Gustav Čech

Pan Rajchl a spol. rozhodně nikoho zachraňovat nechtějí, pouze chtějí získat moc pomocí manipulací, lhaním a hraním na strunu zoufalcům.

8
Před 1 rokem

Já si myslím, že Igor Chaun si šlehnul o fous víc héráku než snese...a pak blouznil...🙈😉 pardon, byl na tripu...

4
Před 1 rokem

A to není započteno kolik toho cestou tam , na místě a spět sežral.

2
Před 1 rokem

Jste ubohý člověk poznamenaný marihuanou a dalšími experimentálními pokusy s drogami ve vašem životě. Hold nějak se živit musíte. Smutné a děsivé zároveň.

7
Před 1 rokem

Nechápu, proč pan Igor Chaun čekal se sdělením své radostné zvěsti až do Mikulova. Vždyť nám ji mohl tlumočit už z Vídně. Nebo nemohl?

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt