ČR 2,3%
Německo 3,1 %
Polsko 3,9 %
Slovensko 4,3 %
Rakousko 4,5 %
Tomu dezoláti neuvěří. Ti nevěří žádným grafům ani číslům. Věří jen tomu, co řekne jejich vůdce. A když vůdce řekne, že máme nejvyšší inflaci, tak máme nejvyšší inflaci. A šmitec!😁🤦♂️
To jsou krásná čísla,ale přesto je cenová hladina oproti roku 2021 o cca 35% vyšší a ceny energií( elektřina) o cca 50-70% vyšší. A to se máme jako radovat, že teď už rostou ceny z těch nehorázně zvýšených jen o 3-4%? Neměly by ceny naopak silně klesat? A kde jsou platy? To doopravdy není na chválení naší destrukční vlády.
Inflace je zavinena nadbytkem penez mezi lidmi. Kdo rozhazoval penize jako z vrtulniku, aby si koupil volice?
Určitě všichni vidíme nehorázné ceny potravin, ale kdo nám je dodává do obchodů od koho je všichni kupujeme? Určitě to není agrobaron Bureš, protože on svoje firmy neřídí😀. Za to mohou ti, kdo je nyní vedou, kdyby to vedli jako dříve on, hned by to bylo o 50% levnější. Tak mu ve volbách umožníme se vrátit k jeho firmám a hned bude levně.😀 Opět se budeme mít skvěle. Už aby to bylo budeme se mít opět všichni rádi😀🤝 vždyť si mezi sebou nadáváme už dosti dlouho, je čas se na sebe usmívat😀.
Tak zrovna vláda moc nepřispěla. Ano snížila deficit po Babišovi, ale víc nic. Tak ať vyjmenuje jak přispěla, na to jsem zvědav.
Vyjmenujte mi, prosím čím přispěla vláda ANOfertu a ČSSD se zločineckou KSČ % od roku 2018 do roku 2021? Při růstu HDP +2,9%;+2,4%;-5,5%;+3,6%. Rok 2022 +2,4 a rok 2023 -0,4.A pro mě je právě ten DEFICIT dost podstatný , který vzrostl za vlády ANOfertu za POUHÉ dva roky o OBŘÍCH 813 miliard.🤢.
POdle udavačovi věrné pěchoty byla vysoká inflace dílem vlády. Teď bude nízká inflace zásluha Národní banky. Jak jinak
Jen je problém v tom, že inteligentní člověk si dohledá, že s tím ČNB nemá nic společného, protože nehýbala se základní úrokovou sazbou.
PHM sice zdražují ale zase na druhou stranu si můžeme koupit více Nutelly 😂🤣
Jenže cena PHM je závislá na kurzu koruny a ceně ropy na trhu a to vláda fakt ovlivnit nedokáže. Kurz má na starost ČNB a cena komodity je otázka nabídky a poptávky.
Skvělá zpráva ! To se dezolé scéně a opozici nebude moc líbit !
Baron Prášil opět promluvil.
Pokud vím, tak ze lži byl soudem uznán Babiš. ale nevadí, nesvéprávní prostě potřebují, aby je někdo vodil za ručičku, aby nemuseli nést odpovědnost za vlastní život. A soudruhu, lidi jako vy si demokraticky zvolí totalitu za příslib žvance.
Volby se blíží.
To je otázka statistiky, ne voleb.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Pepíček by chtěl probírat včerejší téma dne? Ne, to opravdu nehrozí. Já bych vytáhl jiné téma. Kdy půjde soudruh Bureš před soud za stamilionové daňové podvody s neexistující reklamou na Čapáku?