Přestože na Forum 24 je převaha článků připomínající Rudé Právo, musím ocenit, že tento článek, který velmi dobře argumentačně popisuje současnou situaci, kdy euroatlantická civilizace čelí čím dál větší hrozbě ze strany Ruska, Číny a Iránu zastupujícího muslimskou civilizaci.
Bohužel tyto totalitní režimy mají v naší demokratické civilizaci svého "trojského koně" jimiž jsou progresivisté a různí levicoví aktivisté se svými "bojůvkami".
Ti svojí snahou vnucovat nám přehnaně vstřícné názory k muslimským migrantům, vytvářením pseudo problémů, jako manželství pro všechny, počet pohlaví, radikální genderismus atd., rozkládají naši společnost zevnitř a pomáhají těm, jejichž cílem je likvidace nejen Izraele, ale i naše porážka.
Forum24 nemá s Rudým Právem nic moc společného, od toho čtěte Lidovky a MF Dnes. Šafr to postavil jako antibabiškové místo - a jak teď tento není u moci, celý ten projekt se zalyká trapností. Rudý Právo sice bylo taky trapné, ale mohlo ničit lidi, jak se mu zachtělo. To je mimo Šafrovy možnosti, zcela. Takové možnosti má Babiš, Putin, Orbán, Fico..... Šafr opravdu ne.
Dosud nejvýstižnější text, který jsem na toto téma četl.
Pokrytectví západu, skrývajícího se za humanitu a UNRWA, nemá hranice.
Pohled na : "Žid jako pokrytecký, úplatný, ufňukaný a krutý" je neuvěřitelně hloupý. V životě jsem znal pár židů a všichni byli inteligentní, usilovní a cílevědomí... Prostě hodní obdivu.
Je vidět, že jste sice přečetl text, ale nic jste nepochopil.
Gazu zničit.
Další fanda genocidy? No napiš to, srabe.
hlasuju pro vyhlazeni hamasu...!!...(;...
Proč pořád omíláte jedno omleté téma (útok Hamásu), kterým pomáháte zakrývat genocidu přímo prováděnou židovským státem na Palestincích??? Proč nepíšete aspoň trochu objektivní a vyvážené zprávy????? Z těch 100 x opakovaných manipulací mi je na zvracení.
Jděte se tedy vyzvracet a nepruďte tady svou tupou nevědomostí a zaujatostí. Evidentně byste se rád zúčastnil rozbíjení výloh, rabování a vraždění v pogromech.
Teroristé zavraždili dva tisíce Židů, oni už jako pomstu naopak zavraždili přes třicet tisíc Palestinců a srovnali se zemí velkou část pásma Gazy.
Co na to naše vláda?
Vyvěsí Izraelskou vlajku! 🤢
Já bych ji v klidu vyvěsil. Palestinci si za vlastní peníze rozhodně oblast nevystavili, ale bylo to všechno za prachy západního zkaženého světa, který by Arabi tak rádi zlikvidovali.
Kdo by psal objektivní zprávy, když mu to nikdo nezaplatí!!!
7. září je dokladem toho, že zorganizovat nový holokaust je pro antisemitský Západ zcela mimo jeho možnosti. Maximum, čeho naši antisemité jsou schopni dosáhnout, je vykuchání a kremace ještě zaživa tisícovky izraelských civilistů. Židi se snad chytí za nos a zametou nejdříve se svými ortodoxními, a pak s těmi palestinskými Araby. Nicméně, ať dělají co umí, je to jejich byznys, nemusí na nic brát ohledy. Běžný bílý lidi ze Západu stejně neuspokojí jakkoliv velká židovská devótnost, jsou koneckonců od přírody antisemité, včetně mně. A to jsem přitom militantní sionista.
Účelový protiruský blábol, který maskuje své politické zadání hromadou rádoby faktů.
Na Ukrajině bylo zabito za 2 roky tolik civilistů jako v Gaze za pár týdnů. Stejně tak počet zabitých vojáků na obou stranách každého z konfliktů ukazuje, kde jde o válku a kde o likvidační operaci bez ohledu na civilisty. Gaza je obsazena a zasahována celá, zatímco na Ukrajině se bojuje na jen na menší a ohraničené části území.
Proto vidíme, že po světě nepochodují statisice lidí na protiruských, nýbrž na propalestinských demonstracích
Asi jste Zapoměl že je tam válka. A bohužel tam kde se válčí mají civilisté smůlu. Buď utečou a tebo to maj tak 50 na 50
Židy z Palestiny vyhnali ŘÍMANÉ, nikoli Arabové, ti tam přišli až v 7. století. Západní svět má černé svědomí, že nezabránil nacistickému holocaustu. Tak to řeší pokusem o návrat ke stavu před 1900 lety. Vyženeme Araby z Palestiny, udělá se tam židovský stát a bude krásně na světě. Tady před Slovany (Čechy) žili Germáni a ještě před nimi Keltové. Vyženeme Čechy a v české kotlině obnovíme Keltský stát. Mají na to přece nárok. Je tady řada pozůstatků keltských oppid (Závist u Zbraslavi, Stradonice, Hrazany, ...). Čechům se to asi nebude líbit a budou se asi bránit. Ale klid. Už jsme si to jednou vyzkoušeli vyháněním Čechů ze Sudet.
Je fascinující, jak antisemitští hlupáci vašeho druhu neustále papouškují pořád dokola ty samé lži a fráze a vystačí si s tím klidně celý život.