1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jako fanouška by teda aspoň mě zajímalo jaký sportovní přínos daný hráč bude mít,a ne kde hrál dřív..kádrovačka jako kdysi..a odstrašující příklad pro ostatní,aby nebyli pracovně či společensky out..krásně to kráčime..vždyť jen hrál hokej,ne?

14
Před 1 rokem
Karel Dvořák

I fanoušek je občan a má nazor! KHL pouzivá ty hokejisty ke svym politickým hratkam a vy chcete být jen fanoušek! Zruste valku Ruska a bude!

8
Před 1 rokem

připadá mi to jak v Praze bylo finále dámského tenisu a utkala se naše Hanka Mandlíková s USA Martinou Navrátilovou a pražáci fandili USA.

6
Milan Grobelný

To je přece něco naprosto jiného! Martina byla naše, navíc emigrantka a lidé to brali také jako "vzpouru" proti režimu

3
Před 1 rokem

jágr byl fakt vynikající sportovec, dal tomu všechno, já bych to tak ani nechtěl, ale v politice je úplně mimo, on to prostě nevidí ...

3
Před 1 rokemUpraveno

Zajímalo by mě, zda kladenští fanoušci alespoň tuší, jak vypadá vlajka Ruska, když jsou na základě své negramotnosti schopni šmahem odsoudit hokejistu, který navíc hrál za Kazachstán... ubohost.

1
Před 1 rokem

Tak trochu pořád nechápu proč se od začátku invaze kterou odsuzují stejně jako většina míchá sport a politika ty do sportu rozhodně nepatří

23
Před 1 rokem
J Z

Jenomže rusáci tahají politiku do sportu neustále takže váš blábol je mimo mísu.

25
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Paní soudružka senátorka je totální demagog ,přirovnavat k Menzlouvu filmu! Ona to ví ona z toho tedy těch moulů co jí zvolili žije!

8
Před 1 rokem

Tak hlavne ze se celou dobu prsi, proc nosi na zadech 68. Mel by ji okamzite prestat nosit a verejne se omluvit ze tu letitou komedii…

8
Před 1 rokem

Vy co dehonestujete Jágra a Hudáčka,doučte se zeměpis. Hudáček chytal za klub v Kazachstánu (Varis Astana) ne v Rusku.

5
Před 1 rokem

To je moc dobře. Nemá tu co dělat... Stejně jako hráči KHL v Národním týmu.

11
Před 1 rokem

Nejlepší finanční nabídka byla z Ruska,tak to vzal. A proto je proruskej šváb ? Vy jste fakt dementi 🤣🤣🤣

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt