1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 12 měsíci

Jedina moznost je tyto muslimske nasilniky vyexpedovat do Rwandy, stejne tak v Nemecku, ve Francii, ale pozor, to se jeste nesmi rikat nahlas, snad az po techto volbach...at zije demokracie!

18
Před 12 měsíci
Jaroslav Moureček

Mourečku, co bude po volbách? Přijde diktatura?

Před 12 měsíci

to asi nestihne

Před 12 měsíci

Tak snad si je tam už milí Švédové dál netaháte... bude mít co dělat s tou havětí, co už tam máte.

18
Před 12 měsíci

Bohužel pisatel nenapsal zda tu maturitu stih ,nebo ne ....

A odhadnete , jak asi dlouho bude trvat ,než se objeví oslavný článek typu procházela jsem se po čtvrti ,cítila se naprosto bezpečně akorát v burce mi bylo trochu dusno

25
Před 12 měsíci

Experiment soužití s jinými kulturami nevyšel. Ukončíme ho a všichni se vrátíme do svých domovů.

53
Před 12 měsíciUpraveno
Lumír Studnicky

Už to ukončit nejde jelikož drtivá většina této pakáže má občanství toho dotyčného státu.

29
Zobrazit další 4 reakce
Před 12 měsíci

Já volím SPD. Okamura mi v tomto mluví zduše a já se chci ve své zemi cítit bezpečně.

7
Před 12 měsíci
Jan Novák

Proč ve své zemi nezůstal pan Okamura? Je to Japonec, v Japonsku by se také cítil bezpečně..

6
Před 12 měsíci

Je tragicke, ze ani to Volvo uz neni Svedske. Pro ty kdo chteji podnikat a rychle zbohatnout mam tip: vyroba mobilnich plotu a ziletkoveho dratu.

7
Před 12 měsíci

Jenom připomínám, že se do prokázání viny jedná o sprostého podezřelého, nikoliv o sprostého vraha... I švédští vyšetřovatelé se mohou mýlit.

3
Před 12 měsíci

jak se člověk s takovým IQ vůbec mohl dostat až k maturitě?!

10
Před 12 měsíci
Petra Sojková

Třeba to neudělal?

7
Před 12 měsíci

"A kolik ti je chlapce let", ptal se jiste policista? Bude mi za dva mesice osmnact. Nebude !

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt