A budu to opakovat stále a stále.. komunisté jsou zlo.. Nemusíte se mnou souhlasit, můžete mi spílat a vyhrožoval a urážet.. můžete. Ale stále platí: " Pal vocuď hajzle."
Jestli jsi chlap tak začni s tím na hrade bojovníku taky mě vadí že se cpou do parlamentu ale poděkuj vládě že to dopustila jen proto aby svího komouše dostali na hrad
Pokud jsem dobře rozuměl,paní Konečná jen vyslovila souhlas s postupem pana prezidenta TGM, na rozdíl od Nerudové ,která s tímto souhlasem paní Konecné ,naopak ,vyslovila nesouhlas.Tak prudce inteligentní ta Nerudová je.
Zase se ta kovaná komouška odkopala a jen dokázala, že to není žádná nová levicová strana, ale stará dobrá komunistická strana, které katolíci stále leží v žaludku, stejně jako za hlubokého socíku.
Máte vůbec potuchy, že v ČR existují i jiné církve, než jen katolická?
Jsem si říkal, že jste už dlouho nepsali o této Rakušanově služce a podržtašce, která vidí šest i více pohlaví místo dvou. A že jste nenapsali, že by se měla věnovat práci v europarlamentu místo sociálních sítí, Konečné jste to kdysi napsali.
Mladá a pohledná opět perlí.
No, Vidlák ji viděl zblízka. Prý už to žádný květ není. Kdyby totiž mladá a hezká stále byla, nemusel by Vidlák v EU na kobereček.
To se má Danuše co rozčilovat. Sama z bolševické rodiny.
A co Vy, soudružko?
Nerudová je trhovkyně. Která umí jen rejpat a pomlouvat. Měla by radši navštívit Šmuclera. Čachrovat s tituly jí zatrhli tak se zviditelňuje jak může. Je to zlá a závistivé osoba. Hrozný pohled na ni.
Paní Konečná měla pravdu. TGM byl skutečně přívržencem sekulárního státu. Nějaká mladá a krásná by se měla doučit dějiny a do té doby držet zobák.
On už někdy nějaký bolševik vypotil pravdu? Ideologie která je založená pouze na lžích!
Stejně by mně zajímalo, jaké vzdělání dosáhla. Asi mají v rodině VUML a Vysokou školu politickou zřízenou pro oddané komunisti. Titul.... RSDr. - rodné strana doktor.
A ty se nám pochlub čeho ty jsi dosáhl.
Někdo by mněl p. Nerudové vysvětlit, že ptát se "Jak morálně zhýralí jsou" může jenom bezúhonný člověk.
A to ty rozhodně nejsi, že ?