1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

A budu to opakovat stále a stále.. komunisté jsou zlo.. Nemusíte se mnou souhlasit, můžete mi spílat a vyhrožoval a urážet.. můžete. Ale stále platí: " Pal vocuď hajzle."

23
Před 5 měsíci
Pavel Lukavský

Jestli jsi chlap tak začni s tím na hrade bojovníku taky mě vadí že se cpou do parlamentu ale poděkuj vládě že to dopustila jen proto aby svího komouše dostali na hrad

30
Před 5 měsíci

Pokud jsem dobře rozuměl,paní Konečná jen vyslovila souhlas s postupem pana prezidenta TGM, na rozdíl od Nerudové ,která s tímto souhlasem paní Konecné ,naopak ,vyslovila nesouhlas.Tak prudce inteligentní ta Nerudová je.

31
Před 5 měsíciUpraveno

Zase se ta kovaná komouška odkopala a jen dokázala, že to není žádná nová levicová strana, ale stará dobrá komunistická strana, které katolíci stále leží v žaludku, stejně jako za hlubokého socíku.

21
Před 5 měsíci
Jan Frydrych

Máte vůbec potuchy, že v ČR existují i jiné církve, než jen katolická?

6
Před 5 měsíci

Jsem si říkal, že jste už dlouho nepsali o této Rakušanově služce a podržtašce, která vidí šest i více pohlaví místo dvou. A že jste nenapsali, že by se měla věnovat práci v europarlamentu místo sociálních sítí, Konečné jste to kdysi napsali.

14
Před 5 měsíci

Mladá a pohledná opět perlí.

32
Před 5 měsíci
Ivan Jicinsky

No, Vidlák ji viděl zblízka. Prý už to žádný květ není. Kdyby totiž mladá a hezká stále byla, nemusel by Vidlák v EU na kobereček.

13
Před 5 měsíci

To se má Danuše co rozčilovat. Sama z bolševické rodiny.

18
Před 5 měsíci
Marta Foltýnová

A co Vy, soudružko?

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Nerudová je trhovkyně. Která umí jen rejpat a pomlouvat. Měla by radši navštívit Šmuclera. Čachrovat s tituly jí zatrhli tak se zviditelňuje jak může. Je to zlá a závistivé osoba. Hrozný pohled na ni.

25
Před 5 měsíci

Paní Konečná měla pravdu. TGM byl skutečně přívržencem sekulárního státu. Nějaká mladá a krásná by se měla doučit dějiny a do té doby držet zobák.

19
Před 5 měsíci
Magdalena Popelarova

On už někdy nějaký bolševik vypotil pravdu? Ideologie která je založená pouze na lžích!

Před 5 měsíci

Stejně by mně zajímalo, jaké vzdělání dosáhla. Asi mají v rodině VUML a Vysokou školu politickou zřízenou pro oddané komunisti. Titul.... RSDr. - rodné strana doktor.

25
Před 5 měsíci
Josef Mecner

A ty se nám pochlub čeho ty jsi dosáhl.

43
Před 5 měsíci

Někdo by mněl p. Nerudové vysvětlit, že ptát se "Jak morálně zhýralí jsou" může jenom bezúhonný člověk.

52
Před 5 měsíci
Pavol Vraštiak

A to ty rozhodně nejsi, že ?

20
Zobrazit další 4 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt