Milá mládeži.Jsem živnostník,je mi 60 let.V 60 jsem chtěl jít do předčasného důchodu,protože po 45 letech práce toho mam dost a už tu raubířinu prostě nezvládám.Modrý opeřenci nám předčasné důchody zrušili,tudíž mam poslední možnost a to je jít v 60 do předdůchodu.Bude mně to stát nějakých 900 tisíc.Modrá pakáž nám zvyšuje odvody o 60%,tento rok jim musim zaplatit nějakých 100 tisíc a těžko je vydělám,když každou chvíli marodim a samozřejmně bez nemocenské na kterou my živnostníci nemáme nárok.Mněl bych dělat dalších pět let do 65 a platit jim nějakých 10 až 11 tisíc měsíčně a to je za pět let nějakých 700 tisíc,který musim vydělat rukama.Tak na tohle at milej,zlatej modrej a Fialovej Nuttelář zapomene a at si dá na čelíčko mokrej hadr at vychladne,ode mne už neuvidí ani korunu.Těch 700 tisíc investuju do svého důchodu a ne do vás,moji milovaní modrý opeřenci.Samozřejmně že budu něco dělat dál,když se budu trošku hejbat,ale na černo.Za komoušú jsme to taky tak dělali a říkali jsme tomu melouchy.A tohle samé říká plno známejch živnostníkú v mém věku.
Se vším co píšete souhlasím akorát špatně uvádíte že nemáte nárok na nemocenskou na tu nárok máte akorát si jí musíte platit
Forum si chce takovými články udržet přízeň všech vlastenců? Hlavně se válet na líné kůži, proflákat léta v pracovním věku a odejít privatizovat v pětapadesáti. Samozřejmě s dvojnásobnou penzí.
Už se těším na pochvalný jásot dezolátů, až dopíší příspěvky k obraně republiky.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
pan redaktor píše nesmysli, krácení je 1,5 procenta za každych započatych 90 dnu, takže tři roky před dělá 18,0 procent, když chcete něco psát o duchodech a duchodcích tak si to nejdříve načtěte a nepište nesmysli., nechte už duchodce a duchodi na pokoji a nevařte to ve společnosti
To ale píšete o předčasné důchodu, ne o předdůchodu.
Škoda, že pan novinář nevěnoval více času přípravě a studiu problematiky důchodů.
Už samotný název článku je za mě nesmysl. Při dřívějším odchodu do důchodu vždy máte menší nebo i nezanedbatelný postih. Krácení předčasnosti je 1,5% po celé 3 roky. Nikoli, jak je uvedeno ve článku.
"Jak odejít dříve do důchodu a nepřijít o peníze od státu?
Možnosti existují, ale je to trochu věda"
-----------------------
Česká vyčůranost on-line?
To jako fakt? Autor by se měl nad sebou zamyslet a nešířit bludy s neaktualními daty.
V predduchodu se stejně platí sociální pojištění. Tak proč by se měla kracet doba ?
Co že se platí ???
Asi to chce být disident tedy no no
Začnu pracovat jako disident. Třeba na ič.
3 roky předčasně? to asi ne, kdo to psal?
Částka u dpp se zvýšila...