1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 dny

Milá mládeži.Jsem živnostník,je mi 60 let.V 60 jsem chtěl jít do předčasného důchodu,protože po 45 letech práce toho mam dost a už tu raubířinu prostě nezvládám.Modrý opeřenci nám předčasné důchody zrušili,tudíž mam poslední možnost a to je jít v 60 do předdůchodu.Bude mně to stát nějakých 900 tisíc.Modrá pakáž nám zvyšuje odvody o 60%,tento rok jim musim zaplatit nějakých 100 tisíc a těžko je vydělám,když každou chvíli marodim a samozřejmně bez nemocenské na kterou my živnostníci nemáme nárok.Mněl bych dělat dalších pět let do 65 a platit jim nějakých 10 až 11 tisíc měsíčně a to je za pět let nějakých 700 tisíc,který musim vydělat rukama.Tak na tohle at milej,zlatej modrej a Fialovej Nuttelář zapomene a at si dá na čelíčko mokrej hadr at vychladne,ode mne už neuvidí ani korunu.Těch 700 tisíc investuju do svého důchodu a ne do vás,moji milovaní modrý opeřenci.Samozřejmně že budu něco dělat dál,když se budu trošku hejbat,ale na černo.Za komoušú jsme to taky tak dělali a říkali jsme tomu melouchy.A tohle samé říká plno známejch živnostníkú v mém věku.

13
Před 7 dny
Pavel Klabouch

Se vším co píšete souhlasím akorát špatně uvádíte že nemáte nárok na nemocenskou na tu nárok máte akorát si jí musíte platit

5
Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 8 dny

Forum si chce takovými články udržet přízeň všech vlastenců? Hlavně se válet na líné kůži, proflákat léta v pracovním věku a odejít privatizovat v pětapadesáti. Samozřejmě s dvojnásobnou penzí.

Už se těším na pochvalný jásot dezolátů, až dopíší příspěvky k obraně republiky.

5
Před 8 dny

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 8 dny

pan redaktor píše nesmysli, krácení je 1,5 procenta za každych započatych 90 dnu, takže tři roky před dělá 18,0 procent, když chcete něco psát o duchodech a duchodcích tak si to nejdříve načtěte a nepište nesmysli., nechte už duchodce a duchodi na pokoji a nevařte to ve společnosti

3
Před 7 dny
Sterba Frantisek

To ale píšete o předčasné důchodu, ne o předdůchodu.

Před 8 dny

Škoda, že pan novinář nevěnoval více času přípravě a studiu problematiky důchodů.

12
Stanislav Král

Už samotný název článku je za mě nesmysl. Při dřívějším odchodu do důchodu vždy máte menší nebo i nezanedbatelný postih. Krácení předčasnosti je 1,5% po celé 3 roky. Nikoli, jak je uvedeno ve článku.

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 8 dny

"Jak odejít dříve do důchodu a nepřijít o peníze od státu?

Možnosti existují, ale je to trochu věda"

-----------------------

Česká vyčůranost on-line?

2
Před 8 dnyUpraveno

To jako fakt? Autor by se měl nad sebou zamyslet a nešířit bludy s neaktualními daty.

11

V predduchodu se stejně platí sociální pojištění. Tak proč by se měla kracet doba ?

2
Před 7 dny
Martin Zahradník

Co že se platí ???

1
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 8 dny

Asi to chce být disident tedy no no

5
Milan Nekola

Začnu pracovat jako disident. Třeba na ič.

Před 8 dny

3 roky předčasně? to asi ne, kdo to psal?

Částka u dpp se zvýšila...

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt