1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Co zas z toho Šafra vypadlo ,kdo to je ti rudí důchodci.Nikdy jsem z bolševikem neměl nic společného ,nejsem zastáncem Ruska a bolševika za prezidenta jsem nevolil i kdyby to byl některý jiný. Možná autor článku je zrovna jeden z těch co nám poslali na hrad komunistu, tak bych ho požádal ať své urážky posílá tam kam patří.

51
Před 2 roky
Antonin Žajdlik

To on neumí a ani nechce.Kromě toho, že má hlavu vymytou nenávistí, se řídí heslem ,,koho chleba.jíš...''

26
Před 2 roky

Po sametové revoluci bývaly v televizi debaty, ve kterých debatovali zastánci nové demokracie a zastánci starých pořádků. Demokraté využívali nové atmosféry a až na čestné výjimky se vezli na vlně a nemuseli moc argumentovat, stačilo "komunisté jsou fuj a vraždili lidi". To ti, kteří byli v nevýhodě a hájili to, proti čemu všichni včetně mě byli, měli mnohem propracovanější argumentaci, čísla, strukturovaná fakta, třeba chodící encyklopedie Ransdorf. Rozčilovali mě diskutující demokraté, kteří byli nepřipravení a všechno to strašně odflákli. Tenkrát jsem u té televize zuřil, že bych dokázal Ransdorfa uargumentovat seriózněji ač nemám ekonomické vzdělání. Od té doby jsem věděl, že pravda se musí umět obhájit a nestačí zakázat nebo zostudit lež. Bez svobodné diskuze pravda zakrní a pokud má všechno automaticky zadarmo, začnou na ní vyrůstat nesmysly. Dodnes jsem přesvědčen o tom, že bych dokázal rozstřílet argumenty Turánkovi za covidu nebo Drulákovi za ukrajinsko-ruskéo konfliktu. Jen bych si přál, aby příznivci Ruska mohli svobodně argumentovat tím, co si opravdu myslí, aby to nebalili do přijatelnějšího hávu. Aby je nikdo nezavřel nebo nešikanoval za vyjádření ve stylu prvního ruského kanálu. Ať mohou svobodně hlásat myšlenky tak hnusné, že slabší povahy omdlí. A ať pravda a dobro musí argumentačně bojovat na plný plyn, ne jen tak trošku.

3
Před 2 roky
Rudolf Berounský

A patří do této svobody i opěvování Hitlera?

11
Před 2 roky

Dobrý den. Po přečtení úvodních odstavců vašeho článku mne zaráží, že se na jedné straně pozastavujete, že děti na základní škole v Opočně na Rychnovsku ponižovaly svoji ukrajinskou spolužačku kvůli jejímu původu. Na stranu druhou se však již nepíše, že v sobotu večer zavraždil "cizinec z východní evropy" v Brně jednoho muže a druhého vážně zranil ?Konflikt měl začít už v tramvaji, kdy se partě cizinců nelíbila hlasitá hudba, kterou si pouštěla druhá skupina mužů. Po vystoupení pak došlo k fyzickému střetu, jeden z napadených prý byl bodnut do břicha a další do zad. Informaci potvrdil policejní mluvčí Petr Vala. „V sobotu večer krátce před dvacátou hodinou došlo poblíž tramvajové zastávky Přístaviště v Brně-Bystrci k potyčce mezi několika osobami, při které jeden muž nožem napadl a zranil dvě osoby. Ty musely být s bodnořeznými poraněními převezeny do nemocnice. Jeden napadený později v nemocnici zemřel. Podle osob které byly na místě přítomny byla oním cizincem osoba z Ukrajiny. Proč prosím nepíšete vyvážené zprávy? Děkuji.

27
Před 2 roky
Vladimír Frajs

Ano?? A ještě jste neuvedl, že na rakušáka spadl vánoční strom...

Před 2 roky

Ještě doplňuji, že svoboda slova nespočívá v tom, že si mohu říkat co chci, ale v tom, že mohu kritizovat každý názor, který chci. Názor, že i ohavné názory mohou beztrestně zaznít, aby je bylo možné kritizovat, zcela nesdílím. Myslím, že i svoboda projevu by měla mít své meze, pokud se týká něčeho, s čím má náš civilizační okruh strašné historické a bohužel i současné zkušenosti. .

9
Před 2 roky
Josef Zabojnik

To prakticky znamená, že svoboda slova odsud posud. Protože ty hranice si každý stanovuje jinak. To co vy vnímáte jako ohavné názory, mohou být pro jného zcela pravdivé názory.

10
Před 2 roky

Nechápu proč se "Parlamentní" listy ,které nemají s parlamentem zhola nic společného,zviditelňují heslem o tom,že nikdo nevnucuje ,co si máme myslet.Tím vlastně relativizují svou ideu.Nevnucuju,ale přečtěte si co Vám nechci vnutit.?!Navíc proč "listy"?,když se prezentují na internetu.Asi šetří papír.

28
Před 2 roky
Evžen David

Jakékoli noviny mají pouze informovat, ne indoktrinovat.

11

No konečně, výborně, a díky. Po vydání rozhovoru s novým panem majitelem totiž zadunělo naprosté ticho.

Pokud jde o "intelektuální Echo 24", člověk, který sledoval, s jakým svazákovským zápalem, slovníkem a dikcí se pustil před pár dny Dalibor Balšínek do Michala Klímy, musí o tom mít své pochybnosti. Mohli by do party přibrat ještě Marka Stoniše, zdá se, že je mu Reflex nějak těsný.

12
Před 2 roky

Zase tu máme dva nenávistné tábory a o to pravděpodobně autorovi cancu jde. Článek je opět ukázkou profesionální novinářské práce. Bohužel, objektivitu aby člověk pohledal. Rusy nemám rád, a američanům taky nevěřím. A teď do mě.

16
Před 2 roky
Daniel Adam

Tady jde podle mě o to, co je hodno debaty a co je fakt, jehož zpochybňování je na urovni trestného činu. Příkladem budiz zpochybňování holocaustu . Je to podle Vás soucast svobodné diskuse. A co Katyň. Zpochybňování Ruska jako agresora, atd.. My s naší minulosti z Mnichova bychom měli být na tuto propagandu maskujici se za svobodu slova zvlášť citliví.

7
Před 2 roky

PL byly vždy demagogickou žumpou a hnízdem těch, co lži rádi vydávají za názor, pro než je pravda vždy někde uprostřed, nic není černobílé, Rusko není agresor a ve svých svobodně vyjadřovaných blábolech rádi zmiňují nesvobodu slova u nás. Lze očekávat, že žumpa bude páchnout ještě o něco víc, ale krom ještě radostnějšího hýkání těch, co se v ní rádi ráchají a vzájemně sebeuspokojují, se nic nezmění.

40

Pěkně naplacato, ale klávesnicových bojovníků je sice pár, ale jsou hluční. Tenhle článek budou relativizovat označováním Fora24 za druhou žumpu, která nemá první žumpě co vyčítat.

35
Před 2 roky
Karel Stržanovský

Podle vašeho závěru se zdá, že si sám uvědomujete, že Forum je žumpa.

5
Před 2 roky

Jsem příznivec Forum 24 a ani by mne nenapadlo lézt do diskuzí na Parlamentních listech. Nevíte proč lidi věřící Parlamentním listům lezou sem? Nejsou nějací divní? Není jejich smyslem života jen škodit? Co tady hlefají a proč prudí? Aha.....jsou takhle vlastně nastavení - škodit.

35
Před 2 roky
Zbyněk Oščádal

V současné době nelze věřit nikomu .

Pokud se min. na třech servrech dozvím stejnou informaci lze předpokládat , že má blízko k faktu .

Ale závěr si chci udělat sám .

Pokud se ve faktu neshodnou ani dva servery , prostě nemám dost informací .

3
Zobrazit další 4 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt