Jediné,co lze na dezinformačním paskvilu FORUM 24 ocenit,je to,že i přes to,jak za každý jejich blábol dostanou v diskusích od čtenářů nařezáno,pokračují neúnavně dál.Možná je to patolízalství ke svému chlebodárci,nebo obyčejná hloupost?
"Nařezáno" dostávají jen od debilů.
Psal jsem to do příspěvku zmíněného článku o koupi "blistu". Jde o zisk a ne pluaritu názoru. Borec cítí prachy a chce jich mít víc. Slova jako pravda, čest, odpovědnost mu nic neříkají.
Jako kdybyste hodnotil Šafra🍻🥂🍾🍷!
Novinářská žumpa je v ČR natrvalo obsazena Fórem - 24. Žádná jiná nemůže tak zapáchat, ba i fašounstvím. Napadání Parlamentních listů má příčinu jen v závisti.
Rozhodně, a teď tu o Smolíčkovi.
Největší žumpa o někom píše , že je žumpa 😂😂😂
je a ty mas z toho ted vanoce vid mentale
Forum 24 mi svým jazykem neodbytně připomíná Rudé právo padesátých let. Ke svobodě vyjadřování má stejný vztah jako oni: kdo není s námi, na toho lijeme splašky.
Aha, takže dle vás je správné debatovat o tom, zda je správné napadat cizí stát a zabíjet lidi. V podstatě i ten, kdo by chtěl diskutovat o tom, že bychom mohli vyhladit černé obyvatelstvo, stojí za pozornost a obdiv. Zajímavé myšlení
Zato Forum24 žádnou názorovou pluralitu ani nepředstírá. O etice obsahu ani nemluvím.
A víte, že můžete číst něco jiného|?
Novopečený redaktor Forum 24 Marek Wollner se ve včerejším rozhovoru na Seznamu vyjádřil o svém novém působišti: "už jsem v mediálním hrobě". To myslím hovoří samo za sebe.
Skutečnou žumpou je Šafrův BLÁBOLFORUM24. Je to parta primitivních vymývačů mozků pro které jsou při jejich běsnění pojmy jako pluralita názorů či tolerance zcela nepochopitelné.
Zajímavé, že Parlamentní listy necítí potřebu publikovat články o Fóru 24.
Zajímavější je, kolik má váš příspěvek srdíček chvíli po zveřejnění. Že by podpora z Petrohradu? 😁
žurnalistickou žumpou je váš plátek ...!!!
tendenční, jednostranně zaměřený, neuznávající jiné názory dehonestující kohokoliv kdo má jiný pohled na svět...