Miloš Zeman. Deset let prezidentem republiky, z toho 9 let její zrádce. Optimální host Tomia Okamury.
Presne
Pane Kalousku , ani Vám to nestojí zato komentovat bláboly toho vypitýho Emana , on už ani neví která bije. Tato věčně vykropená troska už neví , kde včera byl. Hlavně jestli mu Pi tomio vyměnil plíny , jinak by to byl docela malér.
Jardo , neucvrknul jsi si prave ted do trenyrek ? Jdi se prevlict ,vlhko škodí .
Té vypasené hnojní žížale v posledním tažení ovšem připadá smrad hnojiště jako něco absolutně normálního a správného...
Dědek nerudný.. Stačí podrbat ho pod bradou, pohladit ego a bude zpívat tu váší.... Neustálý škodič této zemi..
No, M. Zeman ve funkci prezidenta republiky příliš profesionality nepředvedl. Jen s malým zjednodušením na co sáhl, to zbabral.
No čas ukáže "přednosti" toho dnešního...
Když pan Vajgl (rozuměj Milouš) kázal na Letné, tak jsem byl ještě hodně naivní a neprokoukl jsem ho. To ostatně bylo jeho štěstí, že se společnost tak neorientovala. A tam někde měl ten člověk skončit. Bohužel pokračoval a postupně se ukázalo jaký hospodský tlučhuba je, a že jediné co mu jde je chlastat a kouřit. Ani ty neustále dokola opakované přihlouplé vtipy nedokázal obměnit. Ze slibů typu tisíců prodaných traktorů a kilometrů dálnic není dodnes nic a z kanálu se stal spíše tunel. Takže pokud tato vypitá bečka plná hořkosti a vajglů dnes káže o amatérismu, pak je to jak kdyby masový vrah kázal o špatném třídění odpadů.
V listopadu 89 jsem chodil do divadla Pod Palmovkou kam chodil MZ.Již tehdy byl arogantní a stále si stěžoval že než se vrátil zSSSR byl vyhozen z prognostického ústavu.
Tenhle exot z toho hnoje právě vylezl a páchne tu už léta.
Pokud si myslíte, že ten, co ležel v Lánech, z hnoje vylezl, tak vám musím oponovat. Nevylezl, vězí tam až po uši a propadá se stále hlouběji. Naštěstí už nikoho nezajímá.
Profesionál dokáže za pár let prodat všechny české banky do zahraničí a ještě dokáže za cizince zaplatit desítky miliard dluhů. To opravdu amatérská vláda nedokáže. 🤩
Je to ubožák, který ve své závisti a zahledění se do sebe půjde kamkoliv. On a Klaus toho po roce 89 udělali hodně pro komunisty. Havlovi nesahají ani po kotníky.
Největší chybou tohoto státu bylo, že se dostal k moci Havel!