1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Proruska a procinska pátá kolona měla sraz. Okamurovy bludy mě rozesmál. By mě zajímalo kolik juanu už mají s Švihlikovou nakoupených, nebo že by konečně přišel ten zlatem kryty rubl.

25
Před 1 rokem

Bonmoty Kalouska mě baví 😁.

4
Před 1 rokemUpraveno

Vepřová hlava Zeman kritizuje současnou vládu a nazývá jí amatérskou a sám byl v minulosti takový profesionál, že z toho vznikla OPOZIČNÍ SMLOUVA. Škoda mluvit, má toho na svědomí tolik, že na to nestačí tři vlády. Je to narcis jak vyšitej.

17
Před 1 rokem

MUsím s panem Kalouskem souhlasit.

28
Před 1 rokem
Ivan Sec

tak to každý, normálně uvažující jedinec ..

6
Před 1 rokem

Jestlipak pan Kalousek takhle mluvil o Zemanovi, když s ním chtěl v roce 2006 vládnout. Tehdy běžel za komoušem Filipem škemrat o podporu té vlády, bohu dík narazil. Myslím, že se dále nemá cenu panem Kalouskem zabývat...

8
Před 1 rokem

Tak to je komedie. Citoval jsem tu znamy Zemanuv "bonmot", ze "jen .... nemeni svuj nazor," a prispevek mi byl smazan, protoze je proti dobrym mravum. To, myslim, vrha svetlo na charakter naseho byvaleho prezidenta vic, nez by si mozna pani cenzori prali.

12
Před 1 rokem

Zeman byl jako vzdy extremne trapny. Nastesti jiz dnes nikoho nezajima, a nestoji za to, travit s nim vice casu. Predstavuje pro cesky narod smutne memento tech zoufalych deseti let, kdy jej vetsina naroda zvolila za hlavu statu.

18
Před 1 rokem

Zapřísahávám se, až ten ubohý bývalý ruský agent zaklepe, nakoupím ten největší dostupnej ohňostroj a přestože rachejtle nenávidim, tohle půjdu oslavit!

29
Před 1 rokem
Filip Příhoda

Příhoda, měl by jste jít s vašimi poznatky o tom Ruském agentovi na patřičná místa, aby se začalo řádně dle zákona jednat. Pokud to neuděláte , jste v komentářích jen dezinformátor a tlučhuba.

14
Před 1 rokem

Pane Kalousek být Vámi tak zalezu pod koberec a mlčím. Vždyť v Bechyni, a také v první chemičce, kam jste nastoupil jako chemický expert, se dodnes tradují Vaše vejžmoly jako super perly. Vy jste jim zůstal věrný dodnes.

14
Před 1 rokem
Jaroslav Dostál

Tak se snažíš o spisovnou Češtinu a stejně tam necháš chybu.

2
Před 1 rokem

Docela by mě ten seminář zajímal..echt konzerva Tlustý,levicová Švihlíková..k tomu Zeman a to vše na pozvání SPD s Machem jako ekonomickým odborníkem....jak by se asi shodli na zrušení SHM? a na čem by se shodli do budoucna ?

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt