Proruska a procinska pátá kolona měla sraz. Okamurovy bludy mě rozesmál. By mě zajímalo kolik juanu už mají s Švihlikovou nakoupených, nebo že by konečně přišel ten zlatem kryty rubl.
Bonmoty Kalouska mě baví 😁.
Vepřová hlava Zeman kritizuje současnou vládu a nazývá jí amatérskou a sám byl v minulosti takový profesionál, že z toho vznikla OPOZIČNÍ SMLOUVA. Škoda mluvit, má toho na svědomí tolik, že na to nestačí tři vlády. Je to narcis jak vyšitej.
MUsím s panem Kalouskem souhlasit.
tak to každý, normálně uvažující jedinec ..
Jestlipak pan Kalousek takhle mluvil o Zemanovi, když s ním chtěl v roce 2006 vládnout. Tehdy běžel za komoušem Filipem škemrat o podporu té vlády, bohu dík narazil. Myslím, že se dále nemá cenu panem Kalouskem zabývat...
Tak to je komedie. Citoval jsem tu znamy Zemanuv "bonmot", ze "jen .... nemeni svuj nazor," a prispevek mi byl smazan, protoze je proti dobrym mravum. To, myslim, vrha svetlo na charakter naseho byvaleho prezidenta vic, nez by si mozna pani cenzori prali.
Zeman byl jako vzdy extremne trapny. Nastesti jiz dnes nikoho nezajima, a nestoji za to, travit s nim vice casu. Predstavuje pro cesky narod smutne memento tech zoufalych deseti let, kdy jej vetsina naroda zvolila za hlavu statu.
Zapřísahávám se, až ten ubohý bývalý ruský agent zaklepe, nakoupím ten největší dostupnej ohňostroj a přestože rachejtle nenávidim, tohle půjdu oslavit!
Příhoda, měl by jste jít s vašimi poznatky o tom Ruském agentovi na patřičná místa, aby se začalo řádně dle zákona jednat. Pokud to neuděláte , jste v komentářích jen dezinformátor a tlučhuba.
Pane Kalousek být Vámi tak zalezu pod koberec a mlčím. Vždyť v Bechyni, a také v první chemičce, kam jste nastoupil jako chemický expert, se dodnes tradují Vaše vejžmoly jako super perly. Vy jste jim zůstal věrný dodnes.
Tak se snažíš o spisovnou Češtinu a stejně tam necháš chybu.
Docela by mě ten seminář zajímal..echt konzerva Tlustý,levicová Švihlíková..k tomu Zeman a to vše na pozvání SPD s Machem jako ekonomickým odborníkem....jak by se asi shodli na zrušení SHM? a na čem by se shodli do budoucna ?