S Ficem mám a nejen já už dlouho jasno. Jemu jde především o Rusko, když to pomůže i Slovensku, taky dobře. Každý má svůj názor, tu pravdivější, jindy hloupější. Ale nechápu, proč si diskutující okamžitě začnou nadávat a shazovat se. Přesně o to ruským politikům jde, proto si platí dezinformátory-prodejné..., víte co. Chce to nebrat diskuzi OSOBNĚ a nenahrávat tak zločinci století, který nás chce ROZEŠTVAT. A začíná zdola.
Ovšem. Ta jeho servilní kohorta přisluhovačů zaspala na rozdíl od civilizované Evropy (3. rok útočné Putlerovy války!) včasnou diverzifikaci dodávek energií a teď místo přiznání chyby vyhrožuje napadené zemi. To je fakt špína člověk a ostuda toho jejich Slovenského štátu. O končící smlouvě na transit plynu věděli všichni a včas. I dnes mají samozřejmě dokonce více možností, jak vyřešit plyn, i bez adorace RuSSka a po legálním neobnovení komerčního kontraktu Ukrajiny s Gaspromem - i když by to bylo dražší, než byli zvyklí. To, co soudruh Fico předvádí, je ryzí cynický populismus směrem dovnitř Slovenského štátu.
A kdyby náhodou ještě dnes někdo pořád nevěděl, co je to ten populismus, tak pozorovatel života, geniální kreslíř Vladimír Renčín jej definoval už dávno: "cesta k srdci občana jeho řitním otvorem". Výstižnější definici dodnes neznám.
👍❤️✌️
Ficovi nejde o plyn samotný, jak tomu bývá, vždy jde o prachy. O peníze za tranzit dál, ale on chudák nepochopil, že dál už je jen Rakousko. Zbytek Evropy cucá zkapalněný ruský plyn jen to fičí, jen je minimálně dvakrát dražší. No zvykejme si, že svět se nám mění před očima. Z Trumpa se nám stává další Puitin a už chybí jen třetí tajtrdlík ze Země Středu.
Fico hraje hru jedinou, bojuje o svoji svobodu.
Do ruSSka jel proto, protože na něj má FSB (KGB) dost důkazů, které by ho spojily s vraždou pana Kuciaka. Jeho chování to jednoznačně potvrzuje.
Jsem o tom bytostně přesvědčený.
Od samého začátku války se Slovensko staví přinejmenším neutrálně k dané problematice, nestojí společně s Maďarskem po boku EU. Není divu, válka probíhá přímo za jeho hranicí, má strach podle mě - bylo by první napadeno.
Problém má i zřejmě s Ukrajinci, kteří se podle tisku nesnášejí s Rómy, kteří bydlí hlavně ve východní části Slovenska - zřejmě boj o sociální dávky,
závist.....
Asi to dlouho nebude fungovat - hrát tuto hru na dvě odlišné strany. Mám i velké obavy z přílivu Slováků k nám.
A proč máte obavy z přílivu Slováků? Vždyť to může být pro nás jen dobře.
Fico s Putinem měli objednaný luxusní apartmán na romanický pobyt ve dvou ve Vietnamu . Do Ruska se nějakým podivným způsobem dostal a z Ruska letěli spolu s Putinem. 🤣
To jako jen oni dva? A neměl místo ficka letět pellgrgrini? Nebo snad místo toho russáka?
A protože se R. Fico dohodl přímo s Putinem, musela tam odletět další parta. I když ti tam vlastně letěli kvůli představeni v Balšom těátru, hokeji, hamburgru a sledování prodeje Mercedesů a i-founů...
Tvrdí o sobě, že dělá mírovou všesměrovou politiku... teď je ale v kurzu válečná a protiruská politika... prostě není in...
Válečné politika je ruská politika, kapišto?
Tyto věci,by vaše redakce neměla rozebírat.Odpadlo by vám vymýšlení,, snůšky lží,,.
To spíše vy, jako obdivovatel Fica nesnesete, když o něm někdo napíše pravdu.
Rus do Evropy plyn posílat chce, protože potřebuje peníze na válku. UA ten plyn nechce dále pouštět, protože nechce, aby měl rus peníze na jejich zabíjení. Tedy pokud chcete plyn, pojedete za tím, který ho posílat chce a pomluvíte toho, kdo nechce nebo pojedete jednat za tím, kdo jej posílat nechce?
Jednat v rusacku o plynu nemělo smysl, takže tam jel jen dělat rusacku propagandu.
Jinak EU již před cestou Slovensku plyn zajistila, jen nedostane poplatky za tranzit plynu přes Slovensko a proto furt brečí. Nicméně ani tak jednat v rusku nedávalo smysl.
Podle mě na něj rusáci něco maj. Tak musí ject podle jejich notiček. Jinak je v .........