Jsem přesvědčený, že by mu Kryl odpustil.
Není nad přesvědčeného komunistu.
Myslím, že p. Doležal si musí užívat, když naštve dezoláty, kteří poté kvičí jako podsvinčata. A přitom k tomu stačí jednoduchý příspěvek o tom jak je Hamplová přihlouplá.
Stejně přihlouplá jako Doležal.
když už národ skousnul jeho spolupráci s stb, přišla pecka s převzetím řádu největšího masového vraha dneška, diktátora Putina ... velice smutné vzhledem k textům jeho tvorby ...
Já mám raději jiné muzikanty, než je onen tajtrdlík s medailí od Putlera. Proč se jí drží? Protože jinou nedostane. A vlastně, k čemu je medaile od takového elementa? Ale Jaromír by si jí měl vážit a svou úctu by mohl dokázat třeba jako nabíječ tanku, kdy by do závěru kanónu cpal své písně.
Je fascinující jak soudružka ocenila cenu 13 let starou. No, ta se vyzná. Nemá něco novějšího? Asi ne. Ale důležité je vrtat, pomlouvat. A za to soudruzi má tučný peníz aniž by Vám v tom pomohla. Máte co jste chtěli. Demagogii a kulové bez peněz co má ona.
Paní senátorka jen potřebuje udržovat svoji pochybnou popularitu u zlomku stejně pochybných fanoušků při životě. Těch polopravd, ,,překlepů", ,,špatných informací" i jasných lží už publikovala habaděj. Tato Mohelnická Venuše, exhibující v Parlamentních listech či u Xavera už dávno ztratila jakékoli zábrany.
Já zas Hamplové gratuluji k funkci soudružky na Městském národním výboře v Mohelnici v roce 1987 - 1990😎
A Jarkovi tedy jestě jednou k ceně od kágébáka Putina😎...když už jsme u té retrospektivy.
Gratulace Přemyslu Otakaru I. k zisku Zlaté buly sicilské ! Konečně i český politik ukazuje, že je světový a ne zaprděný jak Fijalová pjetidemolyce !
A co na to Otakar, už odepsal?
Když gratuluješ ke 13 let starý události, tak se formálně nejedná o lež. To, ale dezolátská (protože v dezolátním stavu) psychika pana Doležala těžko postřehne.
tak, na druhou stranu už mu mohla pogratulovat i k mladším oceněním, například od velkého Vůdce, Vladimíra Putina. Tu už třeba ani takoví, jak Leonard Cohen nedostali.
Poučné je číst sliz z klávesnice páně Doležala. Člověk zjistí, jak hluboko může novinář klesnout.
Jak klesnul ?
Jarek dokáže vyprodat stadion nejen v Ostavě.ale taky v Praze.Pro mě užitečný člověk s božímy texty a nadhledem.To naše politická scéna nemusí řešit.A už vůbec ta paní co by měla držet přísnou dietu a hlavně HUBU.