1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jsem přesvědčený, že by mu Kryl odpustil.

14
Před 1 rokem
Rostislav Adamec

Není nad přesvědčeného komunistu.

10
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Myslím, že p. Doležal si musí užívat, když naštve dezoláty, kteří poté kvičí jako podsvinčata. A přitom k tomu stačí jednoduchý příspěvek o tom jak je Hamplová přihlouplá.

32
Před 1 rokem
Jan Barinka

Stejně přihlouplá jako Doležal.

12
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

když už národ skousnul jeho spolupráci s stb, přišla pecka s převzetím řádu největšího masového vraha dneška, diktátora Putina ... velice smutné vzhledem k textům jeho tvorby ...

13
Před 1 rokem
René Herman

Já mám raději jiné muzikanty, než je onen tajtrdlík s medailí od Putlera. Proč se jí drží? Protože jinou nedostane. A vlastně, k čemu je medaile od takového elementa? Ale Jaromír by si jí měl vážit a svou úctu by mohl dokázat třeba jako nabíječ tanku, kdy by do závěru kanónu cpal své písně.

3
Před 1 rokem

Je fascinující jak soudružka ocenila cenu 13 let starou. No, ta se vyzná. Nemá něco novějšího? Asi ne. Ale důležité je vrtat, pomlouvat. A za to soudruzi má tučný peníz aniž by Vám v tom pomohla. Máte co jste chtěli. Demagogii a kulové bez peněz co má ona.

6
Před 1 rokem

Paní senátorka jen potřebuje udržovat svoji pochybnou popularitu u zlomku stejně pochybných fanoušků při životě. Těch polopravd, ,,překlepů", ,,špatných informací" i jasných lží už publikovala habaděj. Tato Mohelnická Venuše, exhibující v Parlamentních listech či u Xavera už dávno ztratila jakékoli zábrany.

9
Před 1 rokemUpraveno

Já zas Hamplové gratuluji k funkci soudružky na Městském národním výboře v Mohelnici v roce 1987 - 1990😎

A Jarkovi tedy jestě jednou k ceně od kágébáka Putina😎...když už jsme u té retrospektivy.

21
Před 1 rokem

Gratulace Přemyslu Otakaru I. k zisku Zlaté buly sicilské ! Konečně i český politik ukazuje, že je světový a ne zaprděný jak Fijalová pjetidemolyce !

19
Před 1 rokem
Lukáš Javůrek

A co na to Otakar, už odepsal?

4
Před 1 rokem

Když gratuluješ ke 13 let starý události, tak se formálně nejedná o lež. To, ale dezolátská (protože v dezolátním stavu) psychika pana Doležala těžko postřehne.

28
Před 1 rokem
Jan Zeman

tak, na druhou stranu už mu mohla pogratulovat i k mladším oceněním, například od velkého Vůdce, Vladimíra Putina. Tu už třeba ani takoví, jak Leonard Cohen nedostali.

26

Poučné je číst sliz z klávesnice páně Doležala. Člověk zjistí, jak hluboko může novinář klesnout.

54
Před 1 rokem
Václava Seemannová

Jak klesnul ?

25
Před 1 rokem

Jarek dokáže vyprodat stadion nejen v Ostavě.ale taky v Praze.Pro mě užitečný člověk s božímy texty a nadhledem.To naše politická scéna nemusí řešit.A už vůbec ta paní co by měla držet přísnou dietu a hlavně HUBU.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt