1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Po dlouhé době opravdu správný, konstruktivní a nezaujatý komentář! Po přečtení několika scestných a prokazatelně uplaceným komentářů viz důchody, placení kartama a.p. mě opravdu udivilo, že ještě toto můžu na FORUM 24 číst. Asi přehodnotím svůj názor!

2
Před 1 rokem

Dům po babičce jsem si před časem opravil sám a za svý a tak by to mělo být.

Dotace jsou zhouba tohoto systému.

15
Před 1 rokem
František Štarha

to jste blázen, já si počkám na státní peníze

Zobrazit další 2 reakce

Opravdu nevím, proč by měl stát přispívat majitelům nemovitostí na opravy.

44
Před 1 rokem
Susanne Olejníková

Ale stát přispívá majitelům nemovitostí na opravy už X let. Vy neznáte zelená úsporám? Jen hlupák by to nevyužil. Mám obrovský dům tři patra a s manželem jsme měli v plánu udělat novou fasádu jen ze předu a z boku ale pokud dostaneme dotaci tak necháme udělat dům celý. Ty peníze dostal stát od EU.

12
Před 1 rokem

Když tady stát platí luxusním restauracim Michelinské hvězdy,tak už mě nepřekvapí nic.Ani dotace na opravu starého domu.

8
Před 1 rokem

Stejnou logiku aplikovat na vše. Vždyť i bijec proti dotacím, pan Hrušínský pobírá na provoz svého cirku nemalé dotace. Nebo pan Bartoška se svým festivalem.

5
Před 1 rokem

Pořád brečí že nemají peníze ale na rozhazovani to mají asi peněz dost jak ktomu přijdou chudáci důchodci když jste je tak sprosté obraly vaše strana

7
Před 1 rokem

Jak tato vláda vládne, jedním slovem KATASTROFA

60
Před 1 rokem
Petr Pospíšil

Proto se tomu říká pětidemolice. Ti to tady přivedou do nejhoršího srabu v historii. Stačí mít premiérem politologa a neúspěch je zaručen.

10
Před 1 rokem

Jako to rozdává ze svého kamarád Jurečkův,po dědečkovi by to nemohlo být,už se mi jejich chování zdá poněkud podivné-to už nejsou ani komici-to je sebranka !

2
Před 1 rokem

Správně paní Hovorková, žádné dotace lidem. Jen zachovat granty, dary pro mé a Šafrovo Fórum24......

3
Před 1 rokem

Teď si komečně můžou rodiny s dětmi pořídit k bydlení starší levnější dům, opravit ho s dotací a nebydlet blbě👍

3
Před 1 rokem
Marie Kostková

Jasně, kolik jich bude? 1 procento? V reálu bohatí již tyto nemovitosti často vlastní či koupí a z dotací opraví a střelí. Nebude to nic nového.

1
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt