Po dlouhé době opravdu správný, konstruktivní a nezaujatý komentář! Po přečtení několika scestných a prokazatelně uplaceným komentářů viz důchody, placení kartama a.p. mě opravdu udivilo, že ještě toto můžu na FORUM 24 číst. Asi přehodnotím svůj názor!
Dům po babičce jsem si před časem opravil sám a za svý a tak by to mělo být.
Dotace jsou zhouba tohoto systému.
to jste blázen, já si počkám na státní peníze
Opravdu nevím, proč by měl stát přispívat majitelům nemovitostí na opravy.
Ale stát přispívá majitelům nemovitostí na opravy už X let. Vy neznáte zelená úsporám? Jen hlupák by to nevyužil. Mám obrovský dům tři patra a s manželem jsme měli v plánu udělat novou fasádu jen ze předu a z boku ale pokud dostaneme dotaci tak necháme udělat dům celý. Ty peníze dostal stát od EU.
Když tady stát platí luxusním restauracim Michelinské hvězdy,tak už mě nepřekvapí nic.Ani dotace na opravu starého domu.
Stejnou logiku aplikovat na vše. Vždyť i bijec proti dotacím, pan Hrušínský pobírá na provoz svého cirku nemalé dotace. Nebo pan Bartoška se svým festivalem.
Pořád brečí že nemají peníze ale na rozhazovani to mají asi peněz dost jak ktomu přijdou chudáci důchodci když jste je tak sprosté obraly vaše strana
Jak tato vláda vládne, jedním slovem KATASTROFA
Proto se tomu říká pětidemolice. Ti to tady přivedou do nejhoršího srabu v historii. Stačí mít premiérem politologa a neúspěch je zaručen.
Jako to rozdává ze svého kamarád Jurečkův,po dědečkovi by to nemohlo být,už se mi jejich chování zdá poněkud podivné-to už nejsou ani komici-to je sebranka !
Správně paní Hovorková, žádné dotace lidem. Jen zachovat granty, dary pro mé a Šafrovo Fórum24......
Teď si komečně můžou rodiny s dětmi pořídit k bydlení starší levnější dům, opravit ho s dotací a nebydlet blbě👍
Jasně, kolik jich bude? 1 procento? V reálu bohatí již tyto nemovitosti často vlastní či koupí a z dotací opraví a střelí. Nebude to nic nového.