A už se tedy ví, kolik nás stál ten její kadeřníček ? Našla už konečně knihu jízd ?
Ta nešla najít... přece 😂😂😂
Ty dvě si mohou podat ruce. Zkorumpovaná dvojka
Reinkarnová politická zombie zatáhla okno u své trafiky a jala se oblažit orálním průjmem veřejnost aby dokázala že si svou trafiku zaslouží.
Že se soudružka nezajímala , když jí manžel vozil služebákem a zneužíval to několik let. Jen se divím že toto může někdo zvolit. Ale vlastně se nedivím. Co s tímhle materiálem.
jediná věc co mně mrzí na Miroslava Němcový je,že nekandidovala na prezidentku,protozě ona je můj prezident už mnoho let!
Ale upřímně: vám by se do toho chtělo jit? Nezavděčíte se ničím a nikomu, Zeman tuhle funkci poslal na mnoho let do nikam, a bude trvat, než zase budeme brát prezidenta vážně a přestaneme na něj nadávat, ještě než začal 😇 Mezitím si pí. Němcová v pohodě užije důchod....
Tak Jermanová má starosti o peníze? No od této obskurní kreatury je to opravdu veselé.... dost na historickém omylu, že "koblihy" ji zvolily do parlamentu.
Největší marnost je sama Němcová . Zbytečná osoba ,taková stará zombie odložená v senátu,která ve své "politické kariéře" nic nedokázala a nic neznamenalo. 0
Já jsem si myslel že ta vysušená treska je už pod drnem a ona se nam ozvala ze záhrobí se svýma odduševnělýma rozumama.
Která?
Hlavně nechápu proč sem to Burešovo stádo pořád leze. Cožpak nemají svůj stádnický list ? Bureši zapracuj a přidej křížovku a bude klid.
Křížovka asi už bude moc... Ale roztomilá koťátka by mohla zabrat...
Paní Jermanová se neptala nakolik je plánovaná cesta, ale na kolik ta cesta přišla.
Může to někdo paní Němcové přeložit?
Paní Němcová je marná od doby kdy z ODS odešla její ikona Václav Klaus. Její výroky se nedají brát vážně,neb neví co plácá.