1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

A už se tedy ví, kolik nás stál ten její kadeřníček ? Našla už konečně knihu jízd ?

15
Před 2 roky
Václav Portl

Ta nešla najít... přece 😂😂😂

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Ty dvě si mohou podat ruce. Zkorumpovaná dvojka

16
Před 2 roky

Reinkarnová politická zombie zatáhla okno u své trafiky a jala se oblažit orálním průjmem veřejnost aby dokázala že si svou trafiku zaslouží.

17
Před 2 roky

Že se soudružka nezajímala , když jí manžel vozil služebákem a zneužíval to několik let. Jen se divím že toto může někdo zvolit. Ale vlastně se nedivím. Co s tímhle materiálem.

11
Před 2 roky

jediná věc co mně mrzí na Miroslava Němcový je,že nekandidovala na prezidentku,protozě ona je můj prezident už mnoho let!

19
Před 2 roky
Miroslav Adamec

Ale upřímně: vám by se do toho chtělo jit? Nezavděčíte se ničím a nikomu, Zeman tuhle funkci poslal na mnoho let do nikam, a bude trvat, než zase budeme brát prezidenta vážně a přestaneme na něj nadávat, ještě než začal 😇 Mezitím si pí. Němcová v pohodě užije důchod....

Před 2 roky

Tak Jermanová má starosti o peníze? No od této obskurní kreatury je to opravdu veselé.... dost na historickém omylu, že "koblihy" ji zvolily do parlamentu.

16

Největší marnost je sama Němcová . Zbytečná osoba ,taková stará zombie odložená v senátu,která ve své "politické kariéře" nic nedokázala a nic neznamenalo. 0

16
Před 2 roky

Já jsem si myslel že ta vysušená treska je už pod drnem a ona se nam ozvala ze záhrobí se svýma odduševnělýma rozumama.

19
Před 2 roky
Jiri Wilk

Která?

Před 2 roky

Hlavně nechápu proč sem to Burešovo stádo pořád leze. Cožpak nemají svůj stádnický list ? Bureši zapracuj a přidej křížovku a bude klid.

17
Před 2 roky
Jaroslav Chalupa

Křížovka asi už bude moc... Ale roztomilá koťátka by mohla zabrat...

5

Paní Jermanová se neptala nakolik je plánovaná cesta, ale na kolik ta cesta přišla.

Může to někdo paní Němcové přeložit?

15
Před 2 roky
Antonín Maršíček

Paní Němcová je marná od doby kdy z ODS odešla její ikona Václav Klaus. Její výroky se nedají brát vážně,neb neví co plácá.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt