Jermanová, která má sama máslo na hlavě za to služební auto, co používal ten její kadeřník na výlety do Prahy, ta co je vyšetřována za různé finanční úlety v době jejího vládnutí ve Středočeském kraji, ta má vůbec tu drzost se pídit po nějakém financování cesty předsedkyně vlády?
Tak kolik ta cesta stála jsem v článku přehlédl. Z médií jsem se dozvěděl, že pí. Pekarová tam výměnila čipy s ananasy za vajíčka. Nevím, ale kde ananasy a čipy seberem. Ale aspoň budeme mít Tajwanská vajíčka. Ty z Polska jsou neúnosně drahé.
Ale cestu si jistě pí. Pekarová platila sama, cestovní náhrady má vysoké a plnou pusu řečí o šetření a solidaritě.
Májí místní kritici Němcové (na což mají plné právo) i něco k faktu, že schválený rozpočet parlamentní zahraniční cesty je určitě ústavním činitelům známý, což politik, jako je Jurmanová to musí vědět?
Ale o tom je přece ten článek. To nikoho nezajímá. Vyjadřování se k faktům se nenosí a musí se u toho přemýšlet
Jak to dopadlo s tím tunelováním úřadu, kterému šéfovala, dohody, služební auta, prémie, atd.. Ta škoda pro stát musela být ohromná.
Paní Němcová by už měla jít do důchodu už tam straší dlouho asi má stále málo. Nebo má důchod a plat poslance k tomu.
Vždyť je důchodkyně , asi od r. 2014 jestli si ho vzala .
Libi se mi když forum škemra, kdyz forum prosí, když forum žebra o podporu nezavisle novinariny. Podpořím nezavislou novinarinu - je ale nepodporim!!!
No hlavně že si je rád přečtete a potom zkritizujete, načež pošlete finanční příspevek nezávislým Rusákům. Vot charašo.
Nechápu co nám čtenářům má tento článek říci, chybí mě základní informace kolik tato cesta a pobyt pro 150 lidí stál. A nebo novinář Forum24 se také nezeptal....
Novinář z F24 by to mohl zjistit pomocí zákona o poskytování informací, pokud to tedy není v utajovaném režimu. Jenže na tu mají úředníci 30 dnů, a protože si dávají dle mé zkušenosti záležet, aby odpověděli až na poslední chvíli, tak už by to bylo dávno neaktuální. Ale i to by asi nevadilo, kdyby se nejednalo právě o Jermanovou, velmi specifického kozla ve funkci zahradníka, s hromadou žluklého másla typu Mynář, na hlavě!😂😂😂
A co ta Němcová? Její synáček jezdil za státní peníze a to je ok?
Když šlo o peníze Středočeského kraje, rozdávala paní Jermanová svým kamarádům plnými hrstmi. Místo ve sněmovně by měla sedět úplně někde jinde.
V zákopu u Chersonu nebo Bachmutu.
Zajímavé Přemýšlým zda Babiš svým nechození do práce nenakazil celé ANO nebo zda spolu v ANO jenom nekomunikují nebo to Schilerka s Havlíčkem udělali naschvál aby se ztrapnila a oni se před šéfem blýskli
Tak se na to vykašlete a přemýšlejte o českém pravopisu, to bude přínosnější 😁