"Statečně lži, vždycky něco ulpí!" (starořímské přísloví)
Kolikrát už to M.Z. v praxi použil?!
Také nemám ponětí zda Zeman lže,ale o lhári Fialovi není pochyb,ten náš přesvědčil už dávno.
Tvrdíte Fiala, lhář, prosím můžete napsat alespoň tři největší lži, děkuji.
Ubozí omezenci Hlavatý a bezmozek Hrdina asi u toho byli, že tak s jistotou ví co Fiala slíbil nebo ne. Tato přihlouplá individua si dovolují urážet Zemana i když každý se může denně přesvědčit o tom, jaký lhář je Fiala.
Soudem uznaný lhář je Zeman, nikoliv Fiala. Zase jsi to Joudo popletl. A přitom je to tak jednoduché.
Zeman přece tvrdil, že žádnou abolici pro Mynáře nežádal. 😁
Další důkaz toho, že Eman lže jak nepříčetnej a věří mu jen jedinci mdlého ducha.
Komu nevěřím je Fiala, lhal a lže pořád. Nebudeme zvyšovat daně, opakuji nebudeme zvyšovat daně!!!!
Zeman: niky jsem o abolici nežádal. Zeman: o abolici jsem žádal dvakrát.
Takže on podvádí, ale jen kvůli Zemanovi !!! To je námět na nějakou komedii. Kdy už konečně tito lidé zmizí z veřejného života?
.
Lihoš zEman už zmizel v propadlišti dějin a za pět let o něm ani pes neštěkne.. takže pohoda, ne ?
Jo takze takhle to fungovalo za Zemana ? Kupceni s trestnymi ciny ? jako ze kdyz ja vam pomuzu tak vy nekoho neposlete do vezeni ? hmmm...tak to uz je fakt dost pozde, tahle generace "mafianskych politiku" uz mela bejt pryc davno
Zeman je Nejvetsi moralni zlocinec obecne znamy opilec a soudem uznany lhař teto nestasne republice a jejim obcanum skodil od r 1989.
Na druhou stranu mě překvapil, že po tom co fašistické Rusko zaútočilo na Ukrajinu prozřel. Škoda že většině českých proruskych dutohlavu se to také nestalo
Neprozřel. Jen si zachraňoval kůži.
Současní politici nesahaji bývalému prezidentu Zemanovi ani po kotniky.
Fiala sice neni lhár uznaný soudem,ale to jen proto,že k soudu nikdo nedal a i kdyby tak soudy nesoudí spravedlivě.
Taky dobrý vtip. Ruský podlejzač, štváč, sprosťák, hulvát. Kdyby si ho náš hloupý národ nezvolil, ani pes by po něm neštěkl.
Byl jednoznačným viníkem rozdělení národa a Babiš to svym chováním ještě víc vyhrocuje. Tyto lidi to baví.
Oba by se měli vzít za ruce a odejít někam hodně daleko odkud jejich tupé výkřiky nikdo nikdy už neuslyší.