Soudruh Pospíšil je ten poslední, kdo by se měl o nějakých morálních dnech vyjadřovat. Stejně jako hysterická válečná štváčka Černochová i zbytek této patologické bezcharakterní bandy .... Včetně "zkorumpovaného autora", který
pojmy jako slušnost, demokracie a novinářská vnímá jako sprostá slova !
Přesně...
Každý, kdo chce vidět nějaké řešení bez válečného zbrojení, je nazývám chcimírem...tedy někým, kdo je zbabělec a nechce se hotovit do války. Na druhou stranu takové bojechtivé Černochové s válkou počítají...není moc takových žen, které by válku vítaly...
...některé psychicky narušené a karieristické ženy toto vítají..🙈
Pane Stropnicky, uprimne, z jistych duvodu jsem o Vas mela mizerne mineni, ted jsem naprosto na Vasi strane, fandim Vam a dekuju, ze jste odvazne vyslovil to, co si vetsina z nas preje...Totiz normalni zivot v miru !. Ale nevim, ted se to nenosi, v mode je milovat smrt, valceni a utrpeni...Uplne svet postaveny vzhuru nohama, dekuju Vam , mate muj obdiv!
Ano, chceme žít v míru. A jak to teda s těma rusákama uděláme?
Poprosíme je, aby to pochopili?
Ja bych mu zaplatil cestu do Moskvy se vsemi signatari, aby tedy prednesl svoje bohumile pozadavky panu Putinovi. Pry se na nej jiz moc tesi, chteji pouze mir a jsou nejotevrenejsim a nejtolerantnejsim narodem sveta. Jo, a pry by tam radi pokecali o politice, Stropnickeho rady nebudou brat na lehkou vahu 😉 Tak Mateji, sezen tu svou kolaboMenzu a sup do autobusu 🙂
Kvůli jeho orientaci, by byl označen za cizího agenta. Během hodiny by byl odsouzen, po obědě dostane nabídku která se neodmítá, no a večeři by dostal už někde na frontě. Tam by to už nějak domluvil.
Nedá mi to, ale musím...
Tak jak Stropnického nemusím, tak tady má plnou pravdu do puntíku...!!! A jestli je tu někdo pomýlený, tak je to v plném rozsahu bohužel ministrině Černochová, zdůrazňuji ministrině bohužel obrany, a ne nějaký bývalý šéf strany Stropnický...!!!
Pravdu? A co presne primeje Rusko k miru, kdyz bude Ukrajina bezbranna? A pak, kdyz zautoci na dalsi stat, zase se mu nema pomoci, protoze chcem mir? A asz bude Rusko u nas, taky se na nas maji vsichni vybodnout? Hitlera zastavila Mnichovska dohoda, nebo prohrana valka?
akorát řekl názor 58 procent lidí ,nic víc a názor když nechceš podporovat válku a zabíjení lidí,že jsi putinovec a podobně je jednoduchý jak jeho autoři...
58 procent? Kde jste to sebral? A když nepodporujete válku, tak dělejte něco pro to, aby Rusáci odtáhli z Ukrajiny. Pak okamžitě válka skončí a přestane zabíjení lidí.
Stropnický a spol by měli se slovem MÍR zacházet s větším respektem, takto je to jen degradace významu. jen připomenu z historie, a to jen te ne příliš vzdálené, to bych se jinak nedopsal. Jistě, dohodnout se, uzavřít mír, šťastná budoucnost na světě. Kdyby západní Evropa akceptovala Hitlerovy nároky na rozdělení, dohodla se, kdyby Rusko neprotestovalo a nebránilo se v jedenačtyřicátém, dohodlo se, byl by mír, jak krásná představa. Co se Ćechům, Moravanům, Slezanům, proboha, nelíbilo na protektorátu Bohmen und Mahren, vždyť naučit se německy nebylo tak složité, byl mír, ne? Později, pod ochrannými křídly rudého bratra, po osmašedesátém, byl mír, někteří jásali, hlásali, že na věčné čas, nikdy jinak. Co se znelíbilo, že v devětaosmdesátém najednou došlo k prozření? Vždyť byl mír, co chtít víc? Jaký mír chce Ukrajina, potažmo západní Evropa, kam, ač jsem nevěřící, díky bohu patříme, Ukrajinu nevyjímaje, chceme my? Jsem přesvědčen, že to co by chtěl Stropnický a spol. , je pro demokratický svět nepřijatelné. Nebál bych se nazvat Stropnického mír kolaborací, měl by vysvětlit, jak si dohody a následný mír představuje. howgh
Jen bych ještě dodal, vlastně, navrhl. Lidé bez domova z naší krásné země, zavítejte na zámeček Stropnického, je vstřícný dohodám, v míru můžete žít u něj a sdílet jeho prostor. Vo tom to je. howgh
Černochová, která má tmu před očima a v kapse pistoli, má jasno.
Dál jsem to nečetl. 🙂
Pan Pospíšil má co nejvíc mluvit o dnu když se chodil radit na UA ambasádu jestli má operní pěvkyně tady vystupovat a pak ji vyhnal to je taky dobrý dno 🤮 je to smutné když chce někdo mír tak je dno 😪
za jakou cenu mir?
Stropnický má v hlavě guláš (měl jsem týdenní ban, nemohu se odvázat) již od dob neandrtálských. Taková nicka přeci nemůže ohrožovat zájmy ČR, on nic neznamená, vyřvává o buržoazii, a přitom má zámek, ve kterém bydlel se svým pánem, než mu zahnul s jinou paní. Řeklo by se, že mu lejno tlačí na mozek, ale ono to spíš budou tuny spermatu, přičemž jeho současný příklon ke komoušům mu velí, že si musí najít ženu. Je to lovec koryt, prachy došly, střechou mu teče a jak jinak získat love, než že bude hrát na notu kolaborantům, dezolátům a všemožným chcimírům?
Pozor, svobodníku, já jsem feudál, takže buržoazie je náš společný nepřítel.... Černí baroni.