Členové iniciativy jen potvrzují, že vrána k vráně sedá.
Já se už jenom směju,vyjádřením našich vládnoucích politiků-polobohů.....jsou stejní jako kdysi Komanči ve svých vyjádřeních-Kdo nejde s námi-jde proti nám!!!! Ale pravda se přátelé nedá umlčet žádnými prostředky,ani historie!!!
Co je to za blábol, Vy kdonejdeúrotináme?
O jakém míru to mluví. Tak znova i pro Stropnického. RUSKO NAPADLO UKRAJINU A VRAŽDÍ JEJICH OBYVATELE A KRADE JEJICH ZEM. To chce proti tankům poslat alegorické vozy a nasadit letákovou kampaň? Stropnický je bezcharakterní člověk, který se chce uchytit jako politik a stále se mu to nedaří.
To chce třeba, aby se z Evropy vrátilo statisíce mladých dezertérů a pomohli těm svým bojovat, né křičet sláva z bezpečí.
Nebo půjdete dobrovolně místo nich?
Jestli se někdo propadl až na dno, není to M. Stropnický. Dost bylo podpory UA na úkor našich občanů, ať si ten zelený komediant žebrá jinde, co vím, už ho mají všude plné zuby.
Hlavně vás russáků mají všichni plné zuby!!!
Pan moralizátor Stropnický ml., který podvádí své blízské a dokáže jim ublížit.
Může mi, prosím, pan Stropnický ml. definovat slovo "mír" v uznávaných hranicích Ukrajiny ? Rád bych pochopil, za co bychom měli na diplomatickém poli se soudruhem Lavrovem a Medveděvem rokovat ? Děkuji předem. Mrzí mě, že takovou mírotvornou výzvu podepsal i bývalý boxer ústeckého kraje a "noční vlk" soudruh Foldyna, to pak tuto iniciativu shazuje k bývalým lidem napojeným na Sovětský svaz ! To je škoda, taková státnická myšlenka !
Co je to za hošana? Znáte ho někdo? Možná jsem o něm jednou slyšel, když se zamiloval do druhého hošana. Od té doby po něm nebyl ani vidu ani slechu. Asi byli spolu na novomanželské dovolené někde v cizině.
Co se týče této války označil bych ji za občanskou už kvůli tomu že oba dva účasrníci mluví stejnou řečí.Svět v čele s NATO a OSN by se do toho neměly míchat a Ukrajina by měla příjmout podobné podmínky jako Korea.Další eskalace této války povede k třetí světové válce,tak o co tady jde? Chceme skončit v ohni jaderné války která zničí náš svět?Já tedy ne?
jo a v Jugoslávii se do toho taky neměl nikdo míchat, že? možná by se tam válčilo dodnes a bylo by to moc prima - jděte se bodnout
Stropnický se může předvést, navázat spojení s ruským vedením a pokusit se zprostředkovat dohodu o míru, když je tak chytrý. Každý dnes ví, že s Putinem se jednat nedá, nikdy nic nedodrží.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Matěj to má v hlavě zcela určitě lépe srovnané než války chtivá pistolnice a v podstatě celá "naše" vláda vč. pisálků tohoto plátku. Určitě mu fandím a to jsem ho nikdy nevolil.
tak proč ten plátek čtete? Čtěte tento plátek víckrát, aby jste si to v hlavě srovnal i Vy.