Česká společnost už je dole. Asi úplně. Skoro v žumpě.Člověk by nevěřil, že se tam dostneme za 3, pouhé 3 roky.
Zas ti "extrémisté". Ale kdo je vlastně ten "extrémista", kolem nèhož chtějí zastánci té jediné pravdy vytvářet sanitární kordóny? Dá se říct, že v politickém spektru je "extrémistou" každý, kdo je nejvíc vzdálen jakémusi jedině správnému politickému "středu". Jde jen o to, zda onen "střed" je v současnosti opravdu ten "jedině správný".
Ne, je to ten, kdo se nestydí zveřejnit záznam sebe sama při hajlování.
Autore autore, ta tendenčnost z toho přímo teče. Myslím že Motoristé sobě budou dobrou volbou v každých dalších volbách. Potřebujeme skutečnou pravicí jako sůl. Při pohledu na příval hloupostí a Evropu ničících blbostí je jakési klukovské hajlování asi to poslední co by mohlo poškodit pana Turka a Motoristy sobě. Myslím že lekcí kterou dostanou v krajských a senátních volbách si budou vládní strany dlouho pamatovat. 🤓☘️
Motoristé budou dobrou volbou?
pro koho?
Pro vás možná. Když čekáte že za vás Turek vyřeší vaše problémy (ostatně právě toto slibuje kudy chodí)
Pro lidi s vlastním úsudkem je namistrovaný hajlující jájínek Turek tragikomickou postavičkou, která může maximálně pobavit...
No když se u nás glorifikují náckové z Azova, kterým sami amíci odmítali poskytovat zbraně. Tak nějaké údajné hajlovaní nějakého Turka je naprosto marginální. Naopak kvičení eurokomunistů a jejich neziskových poskoků svědčí o tom, že to je dobře!
Ať si jde hajlovat do ruSSka.
Tam to trestné není.
Odkaz
Odkaz
Odkaz
Odkaz
Odkaz
Odkaz
Kdo má problém s hajlovanim Turka, ať se podivaá na členy KDU-ČSL, kteří pravidelně jezdí na srazy Sudetoněmeckého landsmaschaftu, a komunista Pavel, by jeho šéfovi Posseltovi dával řád Bílého lva!! Masaryk se musí obracet v hrobě!!
Tady opatrne.Jste na vladni zumpe Forum 24.To se tem spravnym demokratickm volicum petidemolice v cele s neschopnym lziPetrem Nutellou libit nebude.A uz vubec ne podporovatelum Angazovanho rozvedcika Pavka.Ale nebojte.Uz jen rok a pujdou svetem.diky bohu
Mám opravdu radost z toho, že jsem volil pana Turka do Europarlamentu i když jsem vůbec nevěděl o koho jde a zvolil jsem ho jen proto, že ho perfektně zviditelnila paní Nerudová spolu nějakou redaktorkou. Má volba byla jednoduše vztyčený prostředníček vůči novinářům a hlavně kandidátům Pirátů a STAN. Pokud se to těmhle lidem nelíbí, tak jsem rád.
Po přečtení onoho komentáře mne napadl název jednoho filmu a ten zní .... Ještě větší blbec než jsme doufali .
Ano, poznal jste se.
Možná stojí za to připomenout, jak někteří milovníci starých pořádků jaksi přiznávají prezidentu Pavlovi, že jeho příjmení je Pavel, ale nikdy neopomenou připomenout, že jeho pravé jméno je Pávek. Kdyby tito lidí žili dejme tomu v éře Pavla, později svatého, mohlo by se stát, že by tehdejší Římská říše a potažmo celá Evropa nepoznala křesťanství, protože by tohoto šiřitele spásné zvěsti titíž lidé pohnali na popraviště, ještě než se stačil obrátit a poté veřejně vystoupit. Přičemž nepochybuji o tom, že masívní část lidí, kteří říkají Pavlovi Pávek, jsou zastydlí normalizační komunisté, milicionáři nebo estébáci.
hezky napsáno ... bohužel, ti kterých se to týká nejsou schopní tak složitých abstrakcí (a, s pravděpodobností hraničící s jistotou, vůbec netuší kdo to byl sv. Pavel)
Je jistě správné odsuzovat, ba i trestat veřejné sympatie k nacistické ideologii. Proč se tak ale neděje i v případu daleko zhoubnější ideologie komunistické. Jak je vůbec možné, že politická strana, která má ve znaku rudou hvězdu a název Komunistická, může u nás legálně kandidovat ve volbách. Za v i opilosti vztyčenou pravici má následovat trest - správně, to samé by mělo platit i pro nemálo jedinců, kteří na veřejnosti nosí trička s vyobrazením komunistického teroristy Ernesta Guevary, o prodejcích takovýchto "suvenýrů" ani nemluvě. V opačném případě ... všechno dovoleno ... !
Naprosto souhlasím, stejný přístup musí být jak nacistům, tak i ke komunistům! Ono by stačilo jenom aplikovat platné právo, podle kterého je za zločineckou ideologii označen jak nacismus, tak i komunismus! Každodenní praxe postkomunistické slovanské země se však dodnes nezbavila pozitivního vztahu ke komunismu pocházejícímu z bratrského slovanského Ruska.
"V okruhu Institutu Václava Klause se sice již na přelomu století rojily podivně nahnědlé ultrapravicové postavy..."
IVK byl založen v roce 2012.
Když už chcete autore lhát, tak aspoň trochu pravdy... 🙂
To ovšem nic nemění na tom, že už na přelomu století byly ty postavy nahnědlé. Alespoň tak to chápu já. A jděte už všichni označovači lhaní do háje. Nechali jste se tím estébákem tak zblbnout, že jste schopni označit za lháře i mimino, když nebude brečet podle vašich představ.