Forum už brečí před volbami, skoro stejně, jako přede žněmi. Takže po žních a do voleb, všichni k Turkovi!
Velmi dobře napsáno, a přitom i natolik srozumitelně a čtivě, že by to byly schopné pochopit i koblihy, kdyby ovšem chtěly. Jedině můžu autorovi vytknout, že pozapomněl vedle nebezpečnosti neonacismu zmínit i úplně stejnou nebezpečnost neokomunismu.
Opravdu, souhlasím. Jednoduše a srozumitelně napsaný čtivý text, který vyzdvihuje to podstatné. V důsledku toho se samořejmě setká s řadou tupě nenávistných reakcí.
Já jen stále nechápu, kde se v tolika lidech bere tolik nenávisti. Mám snad jen štěstí, nebo jsem jen nepřiměřeně tolerantní? Proč se každý bojí žít podle svého, a to, co ho přímo nezajímá, ale nikomu ani ničemu neškodí, nezůstává "pod jeho rozlišovací schopností" ( viz VVK = Velký Václav Klaus).
Je ten příslušný jedinec, ať už vyznává cokoli, bezcharakterní, zákeřný, násilnický ? Pokud přímo takzvaně neškodí a neubližuje slabším, je mi to naprosto jedno. Ať si každý žije podle svého, nechme ho konečně býr, proboha.
P.S. Teď jsem si, bohužel, vzpomněla, že jsem se kdysi dávno v jakési diskuzi dočetla, že "morálka je věcí názoru ". Tak to je ovšem jiná, sorry, že jsem obtěžovala.
Jen mě zaráží, že autorovi vůbec nevadí neokomunismus vytupující pod novým názvem progresivismus.
Ten začíná být také samozvaným nositelem jediné správné pravdy, stejně jako to bylo za totáče.
Zase další dvě nálepky, co vymysleli trollové v Sankt Petěrburgu. Hlavně žádný pokrok, zpátky k petrolejkám, že pane Stržínku.
Ukrutnej ......
Jj proto naší politici jako snad jediní v Evropě se slávou přivítali pluk Azov!!!
Tomu člověku na fotce, který má reprezentovat Česko v Evropském parlamentu a údajně "ze srandy" hajloval, by podle jeho výrazu tváře i veřejně prezentovaným názorům nejspíš slušela jistá černá uniforma
Ukázka spinu a whataboutismu. Obsahově je článek směšný.
Relativizuje aktuální problémy a hrozby a magnifikuje události, jejichž společenská nebezpečnost je pod rozlišovací schopností průměrného Pepíka.
Ač nerozporuji škodlivost druhého, první je řádově nebezpečnější.
Učebnicový příklad demagogie ( vytrhování ze souvislostí ).
Asi velmi dobře zaplacené, jinak nechápu, že by mohl být někdo tak omezený a podepsat se pod takový paskvil.
A já nechápu, jak se někdo může podepsat pod takto slabomyslný příspěvek do diskuse!
Takže všichni občané, kteří volili pana Turka, patří dle pana novináře do nižších vrstev? No, bylo jich hodně.
gaussova křivka je neúprosná. psychologie člověka prozkoumaná. velmi snadno lze dnes oblbnout desítky procent obyvatel hovadinou. tak to je.
Pětidemolice se bratříčkuje s náckama z azovu a to nevadí?
Tak kdyz pomineme klasicky dezolatsky whataboutism, rad bych upozornil na to, ze Azov uz nema s nacisty absolutne nic spolecneho. Viz zde:
Odkaz
To je samozrejme jen jeden z rozboru, kterych se na netu najde prehrsle. Pokud si je nedokazete najit sam, rad poslouzim. Doufam ze vy, v duchu slusne diskuze a na oplatku, mi date odkaz na vase zdroje, ktere potvrzuji vase stanovisko.
Navic, jako bonus, vam pridam par odkazu na to, kde je na svete nejvic nacku:
Odkaz
Odkaz
Odkaz