1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Starobních důchodců je 2,4 mio + asi 400 tis zdravotně postižených a STBákovo ano dostalo v minulých volbách do ps 1,5 mio hlasů, z čehož vyplývá, že valná většina důchodců zcela jistě nevolila anohnus a proto bych rád poděkoval té většině důchodců, která zůstala nohama na zemi, ať už volila kohokoli!

21
Před 7 měsíci
Jan Maděra

a taky je tu dost sabomyslných

4
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Ale jedno jí přiznejme. Skvěle zapadla do Burešovy frakce Idioti pro Evropu. 😅

22
Před 7 měsíci

Jermanová patří mezi nejhloupější politiky. Nikdy jsem od ni neslyšel něco rozumného. Má jednu kladnou vlastnost a to věrnost svému pánovi ,kde poslouchá Babiše na slovo. Jinak Řepka má pravdu a můžete tady na něj nadávat jak chcete. Jermanová to dno ANO.

35
Před 7 měsíci

To je zástupkyně České republiky, prolhaná a zkorumpovaná nicka- loutka pana Babiše. Ale co, lid si ji zvolil...Máme a budeme mít co jsme chtěli. Přál by jsem si, aby byly volby zítra.AŤ vyhraje Juchelka, Babiš a spol... Ať se předvedou. Ano, rok, budou vše svádět na minulou vládu, ale čas uteče... Pak se uvidí.. a, že nás zase zadluží... ? Už mne to nějak nebere a mladé to nezajímá

6
Před 7 měsíci

Po svých skandálech na kraji vůbec nechápu , jak má tu drzost někam kandidovat. Zrovna jsem četl volební leták ANO a vůbec nechápu, co tam zase dělá? Tak s takovou Ti Andreji ty preference nestoupnou, myslim, že lidi mají trochu paměť a jedny volby Ti už prohrála, jelikož spousta lidí, při volbách do parlamentu, po zjištění, že je tam zase Jarka ANO nevolilo.

5
Před 7 měsíci

Možná by bylo fajn už přestat s tou divnou korektností a dát Babišovi pořádně přes prsty!!!! To že si mele ty svoje blbosti ohledně ekonomiky. piští a napadá každého . kdo nemá stejný názor, to je jeho věc.... ale tím, jak mele o míru a o tom, že není třeba se bát Ruska, to už je prostě hrubý zrno. Jestli to tady fakt vezme do ruky , tak budeme zase ve světě pro legraci a to, co udělala vláda po tý ostudě se Zemanam a Babišem v čele vlády přijde vniveč

19
Před 7 měsíci

Já vůbec nechápu, jak je možné, že paní Jermanová poté, co okrádala kraj tím, že nechala vyplácet vysoké odměny svým externím pracovníkům, nebyla za tyto podvody trestně stíhána. Člověk s takovým morálním kreditem nemá v politice co dělat.

15
Před 7 měsíci
Hana Krýsová

Copak v politice, tam se hodí, ale zastupovat nás v Bruselu?

3
Před 7 měsíci

Jaroslava Pokorná Jermanová Anová komentuje vše neboť má na hloupost patent od agenta Bureše!

26
Před 7 měsíci
Jiří Sojka

Na hloupost v Bruselu má patent Blbuše Nerudová. Na tu nikdo nemá.

3
Před 7 měsíciUpraveno

Tahle zlodějská soudružka má dost drzosti, aby ještě vystrkovala frňák, když jí před postihy zachránil ujo Bureš a napasoval jí do EP! Navíc to zavání kolaborantstvím!

32
Před 7 měsíci
Karel Slavík

Kecy vkleci porev.stb .ukaž ty tensvůjfrňák

11
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Kde nic není, tam těžko hledat rozum. Už jsme to viděli za jejího panování na předchozím postu. To máme reprezentantku v EU. Horší už to snad ani být nemůže.

42
Před 7 měsíci
Dušan Holzer

To je sice pravda,ale.Tato kreatura nadělala v republice tolik zla a škod,že snad je výhodnější ji zastrčit do Bruselu.Tam se s ní stejně nikdo bavit nebude a škody tolik nenadělá,jako doma.Bohužel to vrhá stín na celou republiku,co za exota jsme tam poslali.

3
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt