Starobních důchodců je 2,4 mio + asi 400 tis zdravotně postižených a STBákovo ano dostalo v minulých volbách do ps 1,5 mio hlasů, z čehož vyplývá, že valná většina důchodců zcela jistě nevolila anohnus a proto bych rád poděkoval té většině důchodců, která zůstala nohama na zemi, ať už volila kohokoli!
a taky je tu dost sabomyslných
Ale jedno jí přiznejme. Skvěle zapadla do Burešovy frakce Idioti pro Evropu. 😅
Jermanová patří mezi nejhloupější politiky. Nikdy jsem od ni neslyšel něco rozumného. Má jednu kladnou vlastnost a to věrnost svému pánovi ,kde poslouchá Babiše na slovo. Jinak Řepka má pravdu a můžete tady na něj nadávat jak chcete. Jermanová to dno ANO.
To je zástupkyně České republiky, prolhaná a zkorumpovaná nicka- loutka pana Babiše. Ale co, lid si ji zvolil...Máme a budeme mít co jsme chtěli. Přál by jsem si, aby byly volby zítra.AŤ vyhraje Juchelka, Babiš a spol... Ať se předvedou. Ano, rok, budou vše svádět na minulou vládu, ale čas uteče... Pak se uvidí.. a, že nás zase zadluží... ? Už mne to nějak nebere a mladé to nezajímá
Po svých skandálech na kraji vůbec nechápu , jak má tu drzost někam kandidovat. Zrovna jsem četl volební leták ANO a vůbec nechápu, co tam zase dělá? Tak s takovou Ti Andreji ty preference nestoupnou, myslim, že lidi mají trochu paměť a jedny volby Ti už prohrála, jelikož spousta lidí, při volbách do parlamentu, po zjištění, že je tam zase Jarka ANO nevolilo.
Možná by bylo fajn už přestat s tou divnou korektností a dát Babišovi pořádně přes prsty!!!! To že si mele ty svoje blbosti ohledně ekonomiky. piští a napadá každého . kdo nemá stejný názor, to je jeho věc.... ale tím, jak mele o míru a o tom, že není třeba se bát Ruska, to už je prostě hrubý zrno. Jestli to tady fakt vezme do ruky , tak budeme zase ve světě pro legraci a to, co udělala vláda po tý ostudě se Zemanam a Babišem v čele vlády přijde vniveč
Já vůbec nechápu, jak je možné, že paní Jermanová poté, co okrádala kraj tím, že nechala vyplácet vysoké odměny svým externím pracovníkům, nebyla za tyto podvody trestně stíhána. Člověk s takovým morálním kreditem nemá v politice co dělat.
Copak v politice, tam se hodí, ale zastupovat nás v Bruselu?
Jaroslava Pokorná Jermanová Anová komentuje vše neboť má na hloupost patent od agenta Bureše!
Na hloupost v Bruselu má patent Blbuše Nerudová. Na tu nikdo nemá.
Tahle zlodějská soudružka má dost drzosti, aby ještě vystrkovala frňák, když jí před postihy zachránil ujo Bureš a napasoval jí do EP! Navíc to zavání kolaborantstvím!
Kecy vkleci porev.stb .ukaž ty tensvůjfrňák
Kde nic není, tam těžko hledat rozum. Už jsme to viděli za jejího panování na předchozím postu. To máme reprezentantku v EU. Horší už to snad ani být nemůže.
To je sice pravda,ale.Tato kreatura nadělala v republice tolik zla a škod,že snad je výhodnější ji zastrčit do Bruselu.Tam se s ní stejně nikdo bavit nebude a škody tolik nenadělá,jako doma.Bohužel to vrhá stín na celou republiku,co za exota jsme tam poslali.