A takového odpadu domácích politik je plný europarlament,takže se není co divit,jaké kraviny z něj vypadávají.
Zdravím . P.Generál neděla nic jen tak . Vše má svůj účel a ten je vytáhnout z té Vládní prázdne kasy další stovky miliard . Třeba na dluh .
Ano politikům se kecá o válce , kolikrát jsem slyšel , jak se chystáme na " válku" , Řehka je zodpovědný za AČR a kdo by se v případě nouzového stavu atd. staral o civilní obyvatelstvo , co udělala a dělá v komplexu MO ČR pro obyvatele ČR v té její přípravě na válku , nic a nebo ano , budeme kupovat víc zbrání
Co to je za žvást.Za komunistu jsme živili civilní obranu z hlediska studené války.Obnovte kryt a hledejte nepřítele.
Nenadavejte Jermanovy! Chudak zenska,placa jen to co ji velitel Babis predlozi!
Nevážená redakce, nechci nic říkat, ale už byste si mohli obnovit portfolio "ilustračních" fotografií. Takhle to vypadá, že ho máte dosti mizerné, neb recyklujete pořád dokola.
NEvážená trollice Semenová, pokud vaše inteligence potřebuje k textu obrázky, pak čtěte raději čtyřlístek anemusíte tu každý den fňukat.
Pokorná Jermanová je stejně hloupá jako ošklivá. Hnití ANO reprezentuje skvěle.
Otec Jandourek pronesl kázání hodné demokrata. Politikem v této zemi by měl být jen ten, kdo políbí prsten Petru Fialovi a kterého schválí Šafrovo zaměstnanci.
Europoslanci Ano políbili prsten Babišovi a ten každému v EP, kdo mu může pomoct k dotacím. Prsteny se líbají pro výhody a peníze a to je veškerý zájem Anoistů včetně estébáka. Je to prostě kmotr se vším všudy a dokonce to má jako značku na salámu. Směje se vám do ksichtu, říká, že jste jednodušší a vy mu tleskáte. Mějte trochu hrdosti.
Standardní zviditelňování jedné z mnoha politicky profláknutých Burešových husiček. Nic jí to nestojí a tudíž to k ničemu není.
A co by jí prosím mělo stát?😁😆🤣 Nebo že by to ve vašem případě byla jen neznalost české gramatiky?
Ježíš mě to dělá dobře číst tady ty poslední výkřiky fialovců, kteří už vědí , že končí a tak kolem sebe kopou a kvičí. Nádhera!!!!
Fiala skončí a vrátí se Babajz a věř mi, moc si nepomůžeš Bajere. Pečený kuřata z Vodňan ti ho huby lítat nebudou a nebudeš je zapíjet kravským žaludečním mlíkem z Agrofertu zadara. Budeš se mít furt stejně blbě, možná ještě hůř... 😉
A proč nenapíšete i o Němcové, že asi nemá do čeho v Senátu píchnout, když pořád něco komentuje?
Přemýšlíte tím co máte na krku,anebo mezi rohama?