1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Generál se plete do politiky, straší české obyvatelstvo!! Doufám že až vyhraje volby dnešní opozice, okamžitě ho vyhodí!!

26
Před 7 měsíci
Ladislav Pelánek

Vy, potomek husitů a Jana Žižky, se přeci nenecháte zastrašit nějakým generálem. Nebo se pletu?

8
Před 7 měsíci

Zlodějka Jermanová nemá co říkat. Kdyby byla slušná, zalezla by za to co napáchala se svoji partou do kouta a tiše by mlčela.

14
Před 7 měsíci

Tato paní je pro mě výrazným symbolem úpadku české politiky, který přišel s Andrejem Babišem.

26
Před 7 měsíci
Miroslav Košvanec

Babiš se bez nějaké velké námahy dostal do vrcholové politiky díky poctivým tradičním demokratickým stranám. Ten úpadek tady proběhl před příchodem Babiše a vesele to pokračuje.

7
Před 7 měsíci

Slušní lidé ANO opustili. Zůstali jen loutky a kývači Babiše. Je smutné kolik příznivců má tato nedemokratická strana. Chceme tu druhé Slovensko?

12
Před 7 měsíci

My jsme obzvláště děsiví se svou superschopností nechat se obsadit.

Řehka by se měl vrátit ze středověku.

14
Před 7 měsíci

Koza zahradníkem. A troubovitá.

14
Před 7 měsíci

Parazit má být zticha, aby ho někdo nevytočil proti směru hodinových ručiček.

24
Před 7 měsíci
Zbyněk Šustala

To máte určitě na mysli zelené mozky.

10
Před 7 měsíci

Stačí přečíst několik příspěvků a fascinuje mě jakýsi Rajdl, jak hájí tu ubohou nebožačku JPJ. Asi by se s ní chtěl muckat?!

16

ANO a jeho voliči. Co čekat ze země alkoholiků ,prežrancu a historie v hlavách odvahy jako hloupý Honza nebo Švejk. BABIŠ DLUZI SLEVU CHLEBA ALE PLATIME MU KAMPANĚ. 🪠🪠🪠🌭🌭

5
Před 7 měsíci

Jandourek nemá do čeho píchnout já se ani nedivím. Jeho práci je napadat, špinit a urážet. Je směšné jak se zesměšňuje.

18
Před 7 měsíci
Milan Kokeš

Není sám, týká se to celé redakce F24. Jeden by řekl, že mají pravidelné pondělní porady, kde dostávaji instruktáž o každodenní dávce nenávisti.

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt