Generál se plete do politiky, straší české obyvatelstvo!! Doufám že až vyhraje volby dnešní opozice, okamžitě ho vyhodí!!
Vy, potomek husitů a Jana Žižky, se přeci nenecháte zastrašit nějakým generálem. Nebo se pletu?
Zlodějka Jermanová nemá co říkat. Kdyby byla slušná, zalezla by za to co napáchala se svoji partou do kouta a tiše by mlčela.
Tato paní je pro mě výrazným symbolem úpadku české politiky, který přišel s Andrejem Babišem.
Babiš se bez nějaké velké námahy dostal do vrcholové politiky díky poctivým tradičním demokratickým stranám. Ten úpadek tady proběhl před příchodem Babiše a vesele to pokračuje.
Slušní lidé ANO opustili. Zůstali jen loutky a kývači Babiše. Je smutné kolik příznivců má tato nedemokratická strana. Chceme tu druhé Slovensko?
My jsme obzvláště děsiví se svou superschopností nechat se obsadit.
Řehka by se měl vrátit ze středověku.
Koza zahradníkem. A troubovitá.
Parazit má být zticha, aby ho někdo nevytočil proti směru hodinových ručiček.
To máte určitě na mysli zelené mozky.
Stačí přečíst několik příspěvků a fascinuje mě jakýsi Rajdl, jak hájí tu ubohou nebožačku JPJ. Asi by se s ní chtěl muckat?!
ANO a jeho voliči. Co čekat ze země alkoholiků ,prežrancu a historie v hlavách odvahy jako hloupý Honza nebo Švejk. BABIŠ DLUZI SLEVU CHLEBA ALE PLATIME MU KAMPANĚ. 🪠🪠🪠🌭🌭
Jandourek nemá do čeho píchnout já se ani nedivím. Jeho práci je napadat, špinit a urážet. Je směšné jak se zesměšňuje.
Není sám, týká se to celé redakce F24. Jeden by řekl, že mají pravidelné pondělní porady, kde dostávaji instruktáž o každodenní dávce nenávisti.