Kolik takových (a možná ještě nesmyslnějších) dotací proběhlo bez povšimnutí? Mimo jiné i právě dotační politika sráží evropské hospodářství níž a níž.
Možná máte pravdu, ale nikdo z příjemců dotací nebyl předsedou vlády.
Obecná připomínka :
Když stát dává dotace, to nikdy nekontroluje jejich použití ( za určených podmínek a v daném termínu ) ?
To se tím musí zabývat policie po X letech?
A je jedno, kdo tu dotaci dostane. Není chyba v systemu přidělování dotací, která dává možnost jejich zneužívání ?
Pokud by byla řádná kontrola, nebyly by žádné zbytečně problémy ( a že jich bylo a je pořád dost ).
Ano, ale take by nemelo by mozne, aby stat ridil nekdo, kdo ty dotace pobira.
Milí koblihožrouti, tohle je klasická situace, proč se Babiš pořád řeší, proč se o něm pořád mluví, proč se k němu pořád někdo vyjadřuje!! Vy říkáte, že když není jiné politické téma, vytáhne se "Antibabiš". Ale Burešovo StBáctví, žvatlání nesouvislých blábolů neznámou řečí a hlavně dotační zlodějství tady průběžně pořád prosvítá. Víte o jiném politikovi s podobným renomé?
Tak s tim zvatlanim blabolu jste na tom stejne.
Jistě policie nezabavila, ani ho neodnesla,ani ho nepředvedla na stát, na jinou právnickou osobu ani soukromou.Slovo v této fázi autore, že Policie zabavila, je nesprávné a zavádějící, Policie, jako orgán v trestním řízení,majetek zajistila pro další fázi trestního řízení. A nikdo nezná přesně okolností, a to ani jak případ bude dále pokračovat, jak rozhodne soud.Nevi to, bohudík ani poslanci Bartošek a Havel, jejich řeči jsou jen politické, nikoliv právní.
Jasné, ale ani toto vysvětlení koblihám stačit nebude. Malér !
Jasnééééé Komníčku ....
Moc dobře napsáno.
Jak už jsem psal jinde, Bureš vlezl do politiky kvůli svému prospěchu a ne nikdy,aby pomohl normálním lidem, protože moc dobře ví to, že pokud bude u moci bude mít lepší přístup k EU dotacím a ne jako řadový podnikatel prostě,kdo má moc chce ještě více a jemu prostě a jednoduše chutná.
Všem, kteří tady nadávají, včetně F24 se AB jenom směje, protože vás má někde. Klidně mě můžete titulovat jak chcete, protože já vás tam mám taky.
Drahý Chleboune, měl by sis dát nějaké kvalitní "projímadlo"...třeba kostelecké párky s koblihami. Protože když nás máš všechny tam jak píšeš, tak budete oba s Burešem mít ukrutnou zácpu....a to se určitě smát nebudete.
Lidovec Bartošek , jehož partaj která vlezla do všech vlád i s Babišem a má cca 2,5 % preferencí nazývá Babiše a spol. neumětely. A on má se svým spolkem přes 30%. Tak nevím, kdo je tady neumětel.
Možná ty, Janas. Ale spíš ne, to slovo označuje chudáčka, nikoliv grázla.
Stále dokola. Babiš lump, zloděj a podobně. Není načase se ale začít ptát kdo mu nechal volnou ruku v tomhle státě dělat to, za co je tady kritizován?Není načase se ptát proč nepodniká na Slovensku ? Kdo byl u kormidla v tomhle státě v tu dobu když žádal o dotace? Když kupoval potravinářské podniky, masokombináty, pekárny a pod? Které strany byly u vesla? Vzpomínejte, není to tak složité.
ODS a ČSSD, to ví snad každý. Ale zrovna v době, kdy se schválila tato dotace, tak byl u kormidla on sám. A to jsme dopustili my občané, že jsme pustili do nejvyšší státní funkce toho největšího zloděje...