Je to nácek. Také se podle toho chová a jedná.
a ty si idiot no
KDU-ČSD se svými 3% volebních preferencí vede občany této země do náruče ANO a Bartošek řeší Muska? A jako příslušník oné strany, která už dávno ztratila morální kompas, lže, až se mu od huby práší. Své vidiny vydává za obecná fakta, a prokazatelná fakta naopak překrucuje ku své potřebě.
Až na podzim vyhraje, bohužel, ANO volby, budeme svědky tanečků této strany. Nebudou nové, jen možná přidají více piruet.
A co řešíte vy? Místo obsahu článku, jeho autora. Že má ANO preference? Má, protože lidi jako vy nedokáží přijmout odpovědnost za vlastní život a jen čekají, kdo vyřeší jejich problémy.
Jak řekl Cílek, volil bych Trumpa a v zápětí se zděsil, jestli to není moc velká změna. Američané mají pocit, že všechny ty umírněné bývalé vlády doposud sunuly Ameriku směrem, který je destruktivní. A zatímco Trumpa No.2 mají jako nepopsaný papír, o vládě demokratů se přesně vědělo, jak to mají nalinkované a většina s těmito postoji nesouhlasila. Při onom gestu o kterém se zde píše, Musk prohlásil "moje srdce je s vámi" a zvedl ruku od srdce k nápřahu. Proto si nemyslím, že šlo o fašistický pozdrav. Stejně se tu všichni můžeme v názorech hrubě mýlit, s výsledkem voleb v USA nic neuděláme, nicméně to, že nás asi čekají velké celosvětové změny se zdá jisté. Ale o tom ví pan Bartošek asi tolik, co my ostatní, tj. nic.
Tak i poslanec lidovců Bartošek přispěchal se svou troškou do neomarxistického mlýna, aby nám vysvětlil fašistické podhoubí v USA.
V poslední době jsem už několikrát zjistil, že jsem vlastně také fašista, jen jsem o tom strašně dlouho nevěděl.
Zvednutím ruky totiž takto na dálku zdravím souseda a teď to asi budu muset nějak změnit. Musím se s ním domluvit, že budu na pozdrav zvedat asi pravou, nebo levou nohu, podle toho, která mě nebude zrovna bolet.
Jen nevím zda, mě potom ostatní sousedé v ulici nebudou pokládat za blázna, ale co bych pro poslance Bartoška a ostatní podobné lumeny v Česku neudělal.
Jj, po ovoci poznáte je, to přesně na pana Bartoška sedí.🤔
Podle komentu poznáte zcela bezpečně příslušníka lůzy. Jediné co lůza dokáže, je navážet se do autora, webu, ale už není schopna argumentovat s čím a proč nesouhlasí.
Tak bych řekl, že tento plátek je jako obvykle naprosto mimo.
A vy jako obvykle nemáte nic lepšího na práci než číst plátky, které jsou naprosto mimo. Takové mrhání chcimírským životem...
Miliardářský mazánek z JAR má přístup k datům USA. To budou soudy.
Je to prostě vesmírný pozdrav. Dotkl se svého srdce nebo ne?
Těžko,žádné nemá