1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

To je ale kravina vláda důchodcům nic nevzala ale dala jim méně, defakto jim teda vzala ne? Předsedkyně KSČM říká všechno po pravdě a to se pětikoalici nelíbí, spíš bych řekl že jejich drzost je nebetyčná než Konečné, co všechno naslibovali a nic nesplnili. Je jasné že když jsou komunisté v opozici tak asi nic jiného nemůžou dělat než kritizovat a nebo je k něčemu pustíte aby dokázali že by to zvládli. Dokonce jsem četl jak v EU za Konečnou chodí naši podnikatelé a žádají jí o pomoc, kdy ona nikoho neodmítne a pomůže mu. Podle tohoto vašeho článku kde pomlouváte předsedkyni komunistů jsem nabyl přesvědčení že ona to dělá dobře.

92
Před 7 měsíci
Jaroslav Šerák

Změnil se výpočet valorizace. Jak chcete vzít něco, co někdo ještě fyzicky nemá?

31
Před 7 měsíci

Dobrý den. To by jim to všecko prošlo moc lacino. Patří tam všichni.

44
Před 7 měsíci

Jen na začátek, jsem bytostní antikomunista a mohl bych to i doložit svým životem za minulého režimu. Ale musím poznamenat, že nechápu, jak souvisí bohužel naprosto správný názor p. Konečné s činy komunistů po II. sv. válce. To, že se všechny jmenované ohavnosti děly, není sporu. To ale přece neznamená, že p. Síkela vyhozením 8 mld. a dalším nákladů udělal správně a že každý, i komunistka K. Konečná, nemá právo na to poukázat.

37
Před 7 měsíci
Robert Bochníček

"Na rohu ulice vrah o morálce káže..." znáte?

12
Před 7 měsíci

Šmejkale , Šmejkale vždyť vy lžete ještě více než komouši .Nejste z bolševické rodiny , že dokážete tak převracet pravdu na lež ? Až přijdou Číňané tak obraťte repertoár . Pojmenování "soudruh nebo soudružka " používejte i u jiných našich vrcholných politických činitelů .

54
Před 7 měsíci

Dostane pisálek za tento článek prémie? Možná ano, opřel se do Konečné, protože je z komunisticlké rodiny. Z jaké rodiny je pisálek? To by možná, "jeho pohledem" také něco dokazoval. Komunisty jsem nemusel a nemusím,ale ale 30 let po cinkání klíčky a výkřiky, "nejsme jako oni" nám dnes dokazují, že jsou horší. králikárny stojí ne sto tisíc, ale miliony, nestaví se, nedělá se nic por mladé rodiny, ale pořád se ti, co se dostanou k veslu ohánějí, jak jsou to oni, ti nejlepší. A pobavilo mně, "provinční právnička", okrajový pisálku.

23
Před 7 měsíci
Pavel Šmíd

Máte pravdu,každý nadává na totalitu a komunisty,ale to co udělali po sametové revoluci všechny vlády,tak to by komunisté nikdy neudělali a podniky,zemědělství atd vše se v ČR vyrábělo ve vysoké kvalitě a ještě se vyváželo,byly mlékárny , masokombináty v dnešní době se vozí mléko i maso do německa a zpět se vozí samé šunty,tak,tak kam jsme to dopracovali as víte kam,trochu vám napovím,že do zadní části těla a to hodně hluboko.Naši předkové se musí v hrobech otáčet co ti demokraté jak si říkají udělali s naší zemí,kdyby vstali z hrobu věřte,že by ti politici létali vzduchem.Proto fandím paní Konečné a mužete mi klidně nadávat mně je to uplně šuma fuk.

13
Před 7 měsíci

Je vidět s komentářůže současný bordel v hospodářství státu hodně lidem vyhovuje.Možná že s toho mají užitek a tak sprostě nadávají na kritiky a nedej bož když názor řekne ženská a ještě komunistka,která komunismus sledovala s uhláku.To takový Pávek to je jiný kalibr akdyž promluví tak se tito kritici dostávají do extáze!!!Česko se zbláznilo!!!!

36
Před 7 měsíci
Přemysl Louda

Jak velký kalibr podle Vás je Babiš (všimněte si, že na rozdíl od Vás používám jeho jméno, ne krycí jméno Bureš)?

8
Před 7 měsíci

pan Šmejkal by si měl zjistit podrobnosti,paniKonečná má pravdu,Síkela vyhodil 8 miliard za nic a my teď budeme platit,tohle nemá s jeho nenávistí proti komunistům ,co dělat

46
Před 7 měsíci

Tady je zase odborniku! A nejvetsi odbornik je, samozrejme, Konecna. Citat z Ekonomickeho Deniku z 5. 10. 2023: "Ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela cenu považuje za výhodnou a upozorňuje, že je ověřena posudky od jedné z největších světových bank a jedné renomované poradenské společnosti. Odpověď na otázku, zda stát koupil NET4GAS výhodně nebo nevýhodně, se nejspíš dozvíme až za několik let. Byznysové vyhlídky českých plynovodů jsou nejisté a mohou nastat překvapení oběma směry."

Odkaz

8
Před 7 měsíci

Drzost všech hlasatelů a praktiků totalitních systémů je nekonečná, stejně jako hloupost mas lidí, které jim naslochají a věří. I když se soudružka jmenuje Konečná. Kěž by se zachovala podle svého příjmení a odešla z politiky.

58
Před 7 měsíci
Vladimír Veselý

Kdyby nebylo tolik drzých a zmanipulovaných Vlad. Veselých, nemusela by být Konečná a Babiš.

31
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Zdravím . Zase má p. Konečná pravdu . Nákup plynového potrubí za 33 miliard , které je nám na nic , je prázdné .P. Síkela patři do basy a ne do Bruselu .Už tak drahy plyn , bude ještě dražší , protože to někdo musí zaplatit .

60
Před 7 měsíci
Miloslav Michalík

Tu s vámi nesouhlasím, všimné 10% z těch miliard které uvádíte ,politici mají rozdělené ,tak je to všechno v pořádku,ten zbytek mi ovce zaplatíme

8
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt