Ano, mám spoustu známých důchodců s důchody nad 40000 Kč. Ti jsou spokojení a žádné valorizace nějakou chvíli nepotřebují. Znám hodně důchodců s důchodem kolem 20000 Kč měsíčně. Pokud jsou dva, mají svůj byt, tak je to podobné. A když je jeden, je to daleko horší . Určitě by bylo dobré nějaké to zastropování , ale jak to udělat , aby bylo bylo spravedlivé ?
Opět jeden opravdu kvalitní blábol !!!!
Tak jsem si uvědomil proč jsme my důchodci neustále na tapetě.Této vládě vadí že jsme pamětníci a nenecháme se ohlupovat jako dnešní mladí.Jejich mozečky už masírujou ve školních lavicích.
Bez urážky, ale vám zase masirovali mozečky komunisti a tím pádem nechápu proč si myslíte že jsou dnešni mladí hloupějši?
Takovými články naši PISÁLKOVÉ rozdělují společnost, nejenže rozdělili mladé od starých, ale teď chtějí i válku mezi starými. Najděte si prosím už jiné téma...já bych třeba vykopal z hrobu Gottwalda a jeho osnovu pro znárodnění a bylo by tady vymalováno.
Při sobotním večeru docela dobrý vtip i když obsahem hodně podprůměrný, A hlavně-běžte už s tou válkou a Ukrajinou nejlépe k vám domů 🙂)),slušně řečeno!
JXD, ministertvo zdravotnictví tě vážně varuje před čicháním toluenu. Poškození mozku u tebe ale nehrozí, tam už je hotovo.
Chci, aby byl můj současný důchod zachován, mám na něj ze zákona nárok. Nemám žádné dluhy, měsíční platby platím včas a bez problémů! Chodím nebo jezdím si kam chci, jsem soběstačná a tím pádem i svobodná! Pracujte, snažte se a budete se mít stejně nebo lépe. 👍🏼👍🏼
Politici pořád brečí,že se jim nechce rozhodovat o svých platech.Tak proč to nenavážou třeba na minimální mzdu? Třeba předseda PS 20x minimální mzda.Místopředseda PS 15x minimální mzda.Poslanec 10x minimální mzda. Jako ty násobky jsou samozřejmě k diskuzi(uvádím to jenom jako příklad),ale ten systém by mohl být dobrý,ne? A ještě by to nutilo politiky zvyšovat mimimání mzdu,aby si taky polepšili....
Ano ať si makaji důchodci pokud jim to zdraví dovolí,ale bohužel jsem ten případ kdy už nemůžu,vše dopad v zaměstnání,artróza v obou kolenech,jako kuchařka nepoužitelná.maxlmalne práce doma a tu jsem taky nesehnala.duchod i s příspěvkem na bydlení 13 000,takže nic moc,Ato můžu být ráda že mam družstevní byt,jinak bych byla v haji
Už delší dobu, pozoruji jak 5tidemolice vládne a je to strašné. Ono je hezké že prosazují, sociálně-solidární politiku ale vydíme jak jim to jde (nebo spíš nejde). Jsou lidé, kteří nedosáhnou ani na minimální mzdu, tudíž si nemohou dovolit odkládat 5 tisíc stranou. Ale to si oni tam v Praze, při svých velkých platech nedokážou představit. Ale Česko to není jenom Praha.