1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nechci zbrojit proti Rusům a chci své peníze, Politici si přidali desetitisíce a to je hnusné, když šetří na duchodcich,kteří pracovali a odváděli 46 let jako já do rozpočtu nemalé peníze.

12
Před 1 rokem
Renata Rohlickova

A chci mír a chci chatu u přehrady a chci bazén s vodotryskem a chci tryskáč, vrtulník a pak ještě chci zdraví a chci a chci, chci, chci A trošku vážněji, milý pane vezměte si tužku a spočítejte kolik jste odvedl na soc. a zdravotní pojištění po dobu aktivní práce do rozpočtu Dojdete k částce, kterou už jste mnohokrát překročil Ted nám ( také duchodci ) doplácí stát, potažmo mladší (tak jako my dřív)To jste schopen jistě pochopit, proto duchodová reforma a ostatní opatření Nám duchodcum i zásluhou zdavotní péče přibývá let a těch co do systému platí ubývá To si však musí každý vysvětlit sám sobě, ale proč se tím trápit a "užírat" život je přece hezký !

6
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Myslel jsem,že pani Kubišová je slušnej člověk,ale za ty hloupé řeči ohledně seniorů si na ni změním názor. At to zkusí žít za 15.000kč za měsíc. Od ní to je trapné škoda, Suda Teplice

10
Před 1 rokem
Mila Suda

Ona z koncertů, které pořádala po revoluci jako o život, má ušetřených pěkných pár milionů,tu důchod nezajímá,tak je chytrá jak rádio.

1
Před 1 rokem

Za zamyšlení stojí základní otázka. Jsme právní stát? Pokud ano, tak by veškeré rozhodování a jednaní orgánů státní správy, výkonných součástí i samotných občanů by mělo probíhat vždy pouze v souladu s platnou legislativou. Má-li kdokoliv námitku proti této zavedené praxi, měl by se obrátit a zákonodárce a navrhnout změnu zákona. Do té doby to budou pouze iniciativy a podněty k vyvolání diskuze. A jako (často) vedlejší negativní produkt štvát skupiny obyvatel proti sobě. Ale to už k demokracii patří. A autor demokratem určitě je. Hlásá své názory. Závěry si udělá každý sám.

Před 1 rokem

Velice úsměvné u důchodců by se mělo šetřit a ti kteří by měli jít příkladem si přidají a to mají velice vysoké příjmy.

15
Před 1 rokem

Skvělý nápad...mám lepší..momentálně je mimo systém 250-300 000 mladých lidí mimo systém...nebylo by výhodné aby byli v systému a odváděli do státního systému???PS důchody + sociální dávky jsou pouze asi 34% státních výdajů!!!

5
Před 1 rokem

Tohle tvrdí nenormální člověk, důchodci z nízkých penzí budou šetřit na to aby si politici každý rok přidali .To mi přijde více než legrační.

13
Před 1 rokem

Vy ve vládě probirate jednu věc i půl roku, neskutečné a k ničemu se nedostane a za tohle berete plat ,to je volající do nebe a hodně smutné,co vám jde a vždycky šlo brát si do huby pana Babiše který je za mě nejlepší 🤞

Pro tuhle vládu docházejí slova tohleto byl zatracený omyl od voličů a měli by si dát pořádnou facku ale sem přesto ráda že trpíte také za vaši blbost

2
Před 1 rokem

Četl jsem článek dvakrát, jestli nepatří do kategorie Divoký kačer, ne nepatří, vy jste se pane Doležale hodně pomátl, nebo jste přepracovaný důchodce!

19
Před 1 rokem

Odvadim ,53let do státního rozpočtu za odpracovaný rok dostanu k penzi navíc 78KC takže jsem Podle Vlády v balíku??!😻

12
Před 1 rokem

To už tady bylo a skončilo to ostudou. To tenkrát Žvanil Fiala vyprávěl, jak za ním chodí důchodci a jsou rádi, že je vláda obrala.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt