1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Vraťte důchodcům co jste jim sebrali, poslanci co si přidali a pak se můžeme bavit o úsporách. To každý důchodce pochopí a podpoří.

14
Před 1 rokem
Miroslav Čada

seniorům nikdo nic neukradl. Valorizace je daná zákonem a zákony předkládá vláda a shcvaluje svobodně zvolený parlament. Pokud se domníváte, že když se nějaký zákon schválí, nemůže se už nikdy změnit a nebo když se zmněí, je to nezákonné, asi byste se měl dát vyšetřit.

5
Před 1 rokem

A proč nemohou pracovat ti údajní disidenti co od Jurečky dostanou průměrný důchod, takový jsem nedostal ani po 47 letech placení pojištění!!!

12
Před 1 rokem

Tak to je" trefa" jak se říká do černého.Nevím autora článku ale chtěl bych ho osobně potkat.Já jsem pracoval do 70ti let i když jsem prodělal třikrát operaci rakoviny.A pokud zmińuje demenci tak to vypadá že už jí má.

6
Před 1 rokem

Jenže u výše důchodů rovněž platí:já měl celé kuře, ty jsi neměl žádné, v průměru jsme měli každý půl kuřete. A ještě je tu také faktor výsluh a také souběhů starobních důchodů se zamětnáním nelimitovaný věkem.

6

V civilizovaném světě,tím myslím např.Nemecko,by si nikdo z novinářů nedovolil dehonestující články vůči jedné skupině obyvatel, začíná to být velmi nechutné.

18
Před 1 rokem

Znám vás jako mladou zpěvačku a měl jsem vaší fotku mezi zpěváky na zdi ve svém pokoji. Dost jste se změnila. nejen vizuálně ale i duševně. Škoda

8
Před 1 rokem

Jo a co kdyby se opět zmrazily platy politiků.Ty,co se musely podle zákona rozmrazit (a vzápětí osekat valorizaci důchodů)Taky by se nějaká ta miliarda ušetřila.Ale to nejde,to je podle zákona,že.

9
Před 1 rokem

Co kdyby se zmrazily vyžírající výdaje na ukrajince? Paní Kubišové nikdo nezakazuje, aby jim svou penzí posílala.

25
Miloslav Sadowy

A až Putin dobude Ukrajinu, tak z vás pak udělá nejmíň délnicko-rolnického gubernátora.

19
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Myslím že se už dávno měly zmrazit platy politikům

71
Před 1 rokem
Štefan Johler

Nechte je,,dotančit" !!

Před 1 rokem

Samozřejmě, kdo jiný, než pětidemolicí placené Forum24 by dokázal vyplodit takový hnus...klesli jste s těmi blbými žvásty až na dno morálního bahna...

10
Alena Sachrová

Neslyšela jsem, že by někdo z pětikoalice mluvil o zmrazení důchodů!

Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt