Vraťte důchodcům co jste jim sebrali, poslanci co si přidali a pak se můžeme bavit o úsporách. To každý důchodce pochopí a podpoří.
seniorům nikdo nic neukradl. Valorizace je daná zákonem a zákony předkládá vláda a shcvaluje svobodně zvolený parlament. Pokud se domníváte, že když se nějaký zákon schválí, nemůže se už nikdy změnit a nebo když se zmněí, je to nezákonné, asi byste se měl dát vyšetřit.
A proč nemohou pracovat ti údajní disidenti co od Jurečky dostanou průměrný důchod, takový jsem nedostal ani po 47 letech placení pojištění!!!
Tak to je" trefa" jak se říká do černého.Nevím autora článku ale chtěl bych ho osobně potkat.Já jsem pracoval do 70ti let i když jsem prodělal třikrát operaci rakoviny.A pokud zmińuje demenci tak to vypadá že už jí má.
Jenže u výše důchodů rovněž platí:já měl celé kuře, ty jsi neměl žádné, v průměru jsme měli každý půl kuřete. A ještě je tu také faktor výsluh a také souběhů starobních důchodů se zamětnáním nelimitovaný věkem.
V civilizovaném světě,tím myslím např.Nemecko,by si nikdo z novinářů nedovolil dehonestující články vůči jedné skupině obyvatel, začíná to být velmi nechutné.
Znám vás jako mladou zpěvačku a měl jsem vaší fotku mezi zpěváky na zdi ve svém pokoji. Dost jste se změnila. nejen vizuálně ale i duševně. Škoda
Jo a co kdyby se opět zmrazily platy politiků.Ty,co se musely podle zákona rozmrazit (a vzápětí osekat valorizaci důchodů)Taky by se nějaká ta miliarda ušetřila.Ale to nejde,to je podle zákona,že.
Co kdyby se zmrazily vyžírající výdaje na ukrajince? Paní Kubišové nikdo nezakazuje, aby jim svou penzí posílala.
A až Putin dobude Ukrajinu, tak z vás pak udělá nejmíň délnicko-rolnického gubernátora.
Myslím že se už dávno měly zmrazit platy politikům
Nechte je,,dotančit" !!
Samozřejmě, kdo jiný, než pětidemolicí placené Forum24 by dokázal vyplodit takový hnus...klesli jste s těmi blbými žvásty až na dno morálního bahna...
Neslyšela jsem, že by někdo z pětikoalice mluvil o zmrazení důchodů!